Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megmondom Neked szívesen: Barca - győzelem, és Madrid - futása. Haza, lehajtott fejjel.petiamadridista írta:
jah: Az idei Liga sztem kőkemény lesz!! Ott az erős Valencia, a Villareal, a Sevilla sem gyengült! És a Barca is idén eddig kegyetlen jó!
Meg hát a szívem választottja Real sem piskótaBizony.. 4-5 nagyon erős csapat!!
Nagoyn nagyon erős!! Huh, mi lesz itt Decemberben..![]()
Ki az a 4? Casillas, ...?petiamadridista írta: ne felejtsük el, hogy azért 4-5 jelölt is van az aranylabdaszavazáson a Realból..
Én is így vok vele!Csak én durvább jelzőkkel illetem!Boixos írta:calderon eljátszotta ugyanezt kakával kapcsolatban is, ettől függetlenül minden átigazolási szezonban előjönnek a gyerekkel, sztem nem lesz ez másképp a portugállal sem.
remélem, ha netán tényleg ez a gyökér nyerné a zsugát, akkor legalább a felét odaadja john terrynek, aki nélkül most csak úgy emlékeznének rá, mint arra a fszra, aki miatt bebukta a bl-döntőt a mú. egymilliószor inkább casillasnak adnám az aranylabdát, mint ennek az öntelt köccsögnek.
hogy a mi érintettjeinkről már ne is beszéljek.
Na látjátok,az ilyen nyilatkozatok miatt utálják sokan ezen a fórumon ...illetve mutatják ki az ellenszenvüket a portugál iránt.d.OR írta:ilyet....minek kell még mindig ezen rágódni, rosszul vagyok Calderóntól.
Cristiano Ronaldo meg hozta a formáját.
ilyet....minek kell még mindig ezen rágódni, rosszul vagyok Calderóntól.
lol
És milyen jól!Én így látom.
Nem kell ám ezt szégyelni!Szokásomtól eltérően most egy madridistával, Csokival értenék egyet Gago kérdésben.
Az volt a felvetés, hogy azokat a madridi játékosok csak azért tartják tehetségesnek, mert a Madridban vannak. Erre írtam, hogy a többi felsorolt játékos is ugyanúgy nagy együtteseknél vannak...Valószínűleg nem lehet véletlen, hogy a nagy tehetségek a nagy csapatok közelében vannak, és akkor kerülnek igazán előtérben, amikor az egyik topcsapathoz igazolnak.Nnnah, akkor én meg erről szeretnék egy kis magyarázatot!!!
Erre már válaszóltam az első hozzászólásomban. Nem tudom miért velem vitatkozol ezzel kapcsolatban, amikor nem én írtam, hogy világklasszisok, hanem azt, hogy Gago jó úton van felé, és ezt továbbra is tartom. Pont úgy, mint azok, akiket felsoroltál. Hogy ki mire viszi, az meg majd kiderül...1: Elhangzott tegnap este hogy Gago meg Higu világklasszissá értek....
NA NEM!!!!
Én írtam? Nem...Akkor miért nekem magyarázkodsz ezzel kapcsolatban?2:Eme fórumon olvastam a múltkoriban hogy Drenthe a legígéretesebb tehetségek egyike.
NA NEM!!!!
Mert ezek a játékosok mind a harmad osztályban fociznakegyébként...Ukrajnában!3:Azt mondtam,hogy néhány Real játékos Köztök az előbbi 3 is,sosem kerülnének a világsztárokkal egy kalapba,ha nem a Madrid mezében vannak....
Az egy dolog, hogy mások kit hogyan kezelnek. Nálam a felsoroltak mindegyike elég tehetséges. (kivéve mondjuk Nanit, szerintem ő olyan sokra nem viszi...)Náluk klasszisokkal jobb játékosokat sem kezel senki( aki kicsit is reális )világklasszisként,pedig van néhány,közülük soroltam néhányat...
Azért Ronaldo mégiscsak gólkirály lett, Figonak is voltak remek idényei, nyert BL-t, Owen cserepadról beállva lőtt vagy 18 gólt, az már kérdés, hogy tök felesleges volt leigazolni. És egy valamit ne felejtsünk el. Minden játékos az aranylabdája után jött. Azt a szintet meg ritkán közelíti meg újra egy játékos.Ronaldo és Figo,vmint Beckham,Owen akikről beszélek,komolytalanul,és méltatlanul viselkedtek,és játszottak
Már bocs, de akkor mi van?Magyarul eladom magam rengeteg pénzért és hírnévért........
Felsoroltál egy rakás nevet, csak nem tudom miért?Még 1 gondolat:
Gago a világklasszis
nos:írod hogy még nem az de jó úton halad stbstbstb
A teljesség igénye nélkül:Pato,Krkic,Ballotelli,Walcott,Fabregas?..,Nasri,Benzema,Nani,
Nagy tehetségek,szvsz Drenthe-nél pl nagyobbak is,mégsem világklasszisok.....
Nem eléhelyeztem, hanem mellé. Bosingwa meg jó kis védő, nagyon jól nyomja a Chelsea-ben. Pont nemrég volt ugyanez a téma madridistán egyébként. Nagyjából mindenkinél ez a 4 név merült fel. Aztán az éppen aktuális forma alapján éppen változik a legjobb. (manapság Maicon)Ramost JOBBHÁTVÉDKÉNT Alves elé helyezni merész. Ilyen Bosigwa félékkel meg ne vicceljünk már. Maicon valóban remek, de ha mindketten a legjobbjukat hozzák, Alves jobb.
Hagyjuk már ezt a 30 milliót. Mondjuk 20at, mert a 30 kb úgy jön ki, hogy a 20 millió meg van szorozva a Mija-állandóval! Egyébként én manapság már mindenkinek örülök, aki hiba nélkül hoz 4 meccset, az árától függetlenül!Végezetül: Egy 30 millás középső védőnél meg ne legyen már jó pont, hogy zsinórban lehoz hiba nélkül 4 meccset. Más kérdés, hogy ennyit sem hoz le, de mindegy.
Azért messze nem...Mármint a legjobbak között van, de messze nem emelkedik ki. Van még ot egy Maicon(aki mellesleg a válogatottban is előtte van...)Bosingwa, Ramos...Ráadásul Alves posztjának a világ egyértelműen, megkérdőjelezhetetlenül legjobb játékosa-még úy is, hogy eddig csak közepeset produkál nálunk.
Gago nagyon közel van hozzá!Hol világklasszis egy Gago,vagy Higuain????????
Speciel nem csak giga bevételek reményében...Mármint nem csak remény volt, hanem konkrétan jöttek a pénzek.Gusztustalan játékospolitika,a giga bevételek reményében horroráron vásárolják meg az összes olyan játékost,aki elsősorban milliomos,és nem focista(Ronaldo,Beckham,Figo)stbstbstb....
Sajnos el kell ismerjem h Igazad van.ALEXDP írta:Sziasztok!
...