1: Elhangzott tegnap este hogy Gago meg Higu világklasszissá értek....
NA NEM!!!!
Erre már válaszóltam az első hozzászólásomban. Nem tudom miért velem vitatkozol ezzel kapcsolatban, amikor nem én írtam, hogy világklasszisok, hanem azt, hogy Gago jó úton van felé, és ezt továbbra is tartom. Pont úgy, mint azok, akiket felsoroltál. Hogy ki mire viszi, az meg majd kiderül...
2:Eme fórumon olvastam a múltkoriban hogy Drenthe a legígéretesebb tehetségek egyike.
NA NEM!!!!
Én írtam? Nem...Akkor miért nekem magyarázkodsz ezzel kapcsolatban?

Egyébként ő tényleg ígéretes tehetség, csak kár volt ilyen korán elhozni, kölcsönbe kellett volna adni, mert játék nélkül nem lesz belőle semmi.
3:Azt mondtam,hogy néhány Real játékos Köztök az előbbi 3 is,sosem kerülnének a világsztárokkal egy kalapba,ha nem a Madrid mezében vannak....
Mert ezek a játékosok mind a harmad osztályban fociznakegyébként...Ukrajnában!

Lehet, hogy van valami összefüggés aközött, hogy kit tartanak nagy tehetségnek és hogy milyen szintű csapatban játszanak? ááá, biztos csak véletlen...
Náluk klasszisokkal jobb játékosokat sem kezel senki( aki kicsit is reális )világklasszisként,pedig van néhány,közülük soroltam néhányat...
Az egy dolog, hogy mások kit hogyan kezelnek. Nálam a felsoroltak mindegyike elég tehetséges. (kivéve mondjuk Nanit, szerintem ő olyan sokra nem viszi...)
Egyébként meg mint írtam, a világklasszis fogalom eleve nincs pontosan definiálva, nincs mérőszáma...És elég változó, hogy kinek mit jelent. Van akinél csak 4-5 játékos fér be ebbe, van akinél 20-30...