Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
LY,az iLYen.Demonhunter írta:Ez nagyon durva volt!Most nézzél már magadba!Hogy beszélsz?"megdögölhetne"Szted PUERTA megdöglött! Hát nem!És a barca játékosai se fognak"megdögölni"!!!Szégyeld el magad4Aki ijet ír........Los Banditos írta:Egyik MSN partnerem aláírása (madridista):
Inkább az ilyen érdemelné meg, de valami fájdalmasabb módon.VALAKI MÁR MEGDÖGÖLHETNE A SZARcelónától IS MERT AZOK SENKINEK NEM HIÁNYOZNÁNAK........REMÉLEM EZ BEIS KÖVETKEZIK![]()
![]()
Zozzy tudja, hogy kiről van szó.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szomorú hogy ijen emberek is vannak!!!!!
Ez nagyon durva volt!Most nézzél már magadba!Hogy beszélsz?"megdögölhetne"Szted PUERTA megdöglött! Hát nem!És a barca játékosai se fognak"megdögölni"!!!Szégyeld el magad4Aki ijet ír........Los Banditos írta:Egyik MSN partnerem aláírása (madridista):
Inkább az ilyen érdemelné meg, de valami fájdalmasabb módon.VALAKI MÁR MEGDÖGÖLHETNE A SZARcelónától IS MERT AZOK SENKINEK NEM HIÁNYOZNÁNAK........REMÉLEM EZ BEIS KÖVETKEZIK![]()
![]()
Zozzy tudja, hogy kiről van szó.
Igenmajd legközeleb nem tod felfogni?????,Ha nem érted akkor ne kötekedj léccives!bouba írta:akkor majd jövőre nyerjük meg ezeket!!!!![]()
legalábbis remélem
De az csak köv. szezonba lehetne... Nem idénDemonhunter írta:Ha spanyol abjnokságot vagy kupát megnyerjük akkor leszünk szuperkupában meg ha bl-t is akkor meg az eu.szuperkupában isSlither írta:Akkor sem lehetséges, mert nem is játszunk szuperkupákban.
Ha spanyol abjnokságot vagy kupát megnyerjük akkor leszünk szuperkupában meg ha bl-t is akkor meg az eu.szuperkupában isSlither írta:Akkor sem lehetséges, mert nem is játszunk szuperkupákban.
Ez sem gondol bele,miket ír leLos Banditos írta:Egyik MSN partnerem aláírása (madridista):
![]()
Zozzy tudja, hogy kiről van szó.
Inkább az ilyen érdemelné meg, de valami fájdalmasabb módon.VALAKI MÁR MEGDÖGÖLHETNE A SZARcelónától IS MERT AZOK SENKINEK NEM HIÁNYOZNÁNAK........REMÉLEM EZ BEIS KÖVETKEZIK
inkább aláírást írtam!Slither írta:Nem. Ha 3 userbárt használsz akkor olyan magas épet nem rakhatsz alájuk. Rakd be inkább avatárnak.
Nem. Ha 3 userbárt használsz akkor olyan magas épet nem rakhatsz alájuk. Rakd be inkább avatárnak.bouba írta:ez jóSharkinho írta:Azt a Puertás képet kicsit kisebbre kéne vennedKöszi
akkor majd jövőre nyerjük meg ezeket!!!!FTorres9 írta:biztos sokat értessz a focihozDemonhunter az aláírásában írta:Amit a BARCA megnyer idén:Bajnokság,Kupa,Katalán kupa,BL,Európai Szuperkupa,Spanyol Szuperkupa,és az a valamilyen Klubvilágbajnokság.Európai szuperkupa-->Milan-Sevilla,
Spanyol szuperkupa--->Real Madrid-Sevilla
Klub világbajnokság--->Milan indul, mivel ő a BL győztes
A többire lehet esély ha rendbeteszik a játékosok hozzáállását. A keret megvan hozzá.
biztos sokat értessz a focihozDemonhunter az aláírásában írta:Amit a BARCA megnyer idén:Bajnokság,Kupa,Katalán kupa,BL,Európai Szuperkupa,Spanyol Szuperkupa,és az a valamilyen Klubvilágbajnokság.
ez jóSharkinho írta:Azt a Puertás képet kicsit kisebbre kéne vennedKöszi
barca99 írta:Bocsi, de tudod te, hogy mit beszélsz?Demonhunter az aláírásában írta:Amit a BARCA megnyer idén:Bajnokság,Kupa,Katalán kupa,BL,Európai Szuperkupa,Spanyol Szuperkupa,és az a valamilyen Klubvilágbajnokság.
www.userbars.orgbouba írta:tud valaki valamilyen userbaros oldalt az userbars.be -n kívűl?
Késő van nekem ehhez,fel is húztam magam,mert hülye vagyok az ilyenekhezgrecki írta:Nagy nehezen én is rájöttem...
Szöveget beírod, a kép meg [img]kép%20link[/img], mint hsz-ben, de lehetőleg valami értelmeset, ha jól tudom az ultrasur nem éppen Barçás... és akkor még finoman fogalmaztam.ultrasur írta:Bocsi azt meg tujátok mondan hogy lehet olyan állando üzenet + kép a forumban a szöveg alatt?