Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Honnan veszed, hogy nem szeretnénk? Van pár ember, aki nem szeretné. Az eurobarca.hu olvasóinak 64%-a szeretné (nézd meg a szavazást), persze a 3 lehetőséget egybevonva IGEN-t mondanának, és csak 36% nem akarja semmiképp.petejke írta: Milyen fura, hogy mi Barcások mennyire nem szeretnénk ezt az Ibra gyereket. Pedig mindenki tudja mire képes. (más kérdés, hogy negatívumokkal Dunát lehetne rekeszteni) Más csapat és szurkolóik örülnének neki. Mi pedig nem.
Ebből egy valamire jöttem rá: Kevés ember szereti manapság A FOCI-t, de jó, hogy MI, Barcások még közéjük tartozunk...
Ezt valahogy lehetett sejteni.Fecooo írta:http://www.inter.it/aas/news/reader?N=31595&L=en
az inter hivatalosan is cáfolta az ügylet megkötéséről szóló híreket!
Szerintem is. Ha Ibra átkerülne egy olyan gárdához amely sokkal sikergyanúsabb mint az Inter akkor hajlandó lenne lejjebb adni az igényeit.barca99 írta:Először is, miért ne adhatná lejjebb az igényeit? Ha a pénz lenne számára a legfontosabb, akkor örülne a jelenlegi szerződésének, és kihasználná, hogy ennyit keres. Ide meg ide akar jönni, akkor valamit valamiért alaponFecooo írta:Ibra már most a világ legjobban fizetett játékosa, ergo kevesebbért nem fog idejönni... annyival pláne nem, h kevesebbe kerüljön, mint Samu esetleges követelése...
mitől romboló?
ha a többiek látják, h Ibra nem dolgozik olyan keményen, mint ők, egy idő után nekik is nehezükre eshet, és ez sajnos pszichikai alapú, majdhogynem kivédhetetlen... mint az esetleges elbizakodottság, igaz ezen Pep tud segíteni, egyszerűen, aki nem dolgozik, kispad!
ez védőnél és kp-nál "talán" még nem probléma, hiszen szerencsére ott van választék... viszont a kcs. pszt más... ott van jelenleg Samu, Titi és Bojan. egész évben megvolt az a szerencséje a csapatnak, h vki hozta magát, kisegítették egymást, ha vkinek volt egy gyenge meccse, akkor más "alkotott".
a lényeg: történjen bármi, a véleményem tartani fogom a szezonig, ha megcáfolja a vádaimat, az elsők között leszek, aki megköveti...pont!kevesebbet keres (de még így is bőven eszméletlen nagy összeget) cserébe lehetősége van új társaknak, új bajnokságban bizonyítani, új címeket nyerni.
És mivel a címek után sír állandóan, kötve hinném, hogy azért igazoljon ide, hogy aztán beleszrva, padon ülve, de a történelem könyvekbe belevéssék a nevét, mint ilyen-olyan kupagyőztes.
Tejószagúatyaúristen!kompalor írta:"Megegyezet Samuel Eto’o és Zlatan Ibrahimovic cseréjéről a Barcelona és az Inter, állítja az El Mundo Deportivo című katalán lap. Az újság szerint a kameruni és 10 millió euró megy Milanóba, a svéd a BL-győzteshez [1].
Egy hete találkozott először Joan Laporta Barca- és Massimo Moratti Inter-elnök, több tárgyalás után sikerült megállapodniuk. Az üzlet fixnek látszik, de az afrikai csatáron még megbukhat: szezononként 10 millió eurót kér öt évre, és 15 millió euró aláírási pénzt azonnal. Ha Moratti kifizeti neki, Kaká után [2] két újabb világklasszis vált klubot."![]()
forrás: sportgeza
Először is, miért ne adhatná lejjebb az igényeit? Ha a pénz lenne számára a legfontosabb, akkor örülne a jelenlegi szerződésének, és kihasználná, hogy ennyit keres. Ide meg ide akar jönni, akkor valamit valamiért alaponFecooo írta:Ibra már most a világ legjobban fizetett játékosa, ergo kevesebbért nem fog idejönni... annyival pláne nem, h kevesebbe kerüljön, mint Samu esetleges követelése...
mitől romboló?
ha a többiek látják, h Ibra nem dolgozik olyan keményen, mint ők, egy idő után nekik is nehezükre eshet, és ez sajnos pszichikai alapú, majdhogynem kivédhetetlen... mint az esetleges elbizakodottság, igaz ezen Pep tud segíteni, egyszerűen, aki nem dolgozik, kispad!
ez védőnél és kp-nál "talán" még nem probléma, hiszen szerencsére ott van választék... viszont a kcs. pszt más... ott van jelenleg Samu, Titi és Bojan. egész évben megvolt az a szerencséje a csapatnak, h vki hozta magát, kisegítették egymást, ha vkinek volt egy gyenge meccse, akkor más "alkotott".
a lényeg: történjen bármi, a véleményem tartani fogom a szezonig, ha megcáfolja a vádaimat, az elsők között leszek, aki megköveti...pont!
na ez egy nagyon korrekt hsz!! teljes mértékben igaz és jól elmondja a dolgokat. hasonlóan vélekedek én is.cps46 írta:Nekem egyetlen egy bajom van ezzel az Ibrával. Szerintem egy ilyen csapatnak, mint a Barça jelen állapotában nem szabadna "sztárokat" igazolni. Ugyanis maga a játék alapvetően Xavi, Iniesta és Messi miatt olyan, amilyen (Barçás), ők azok, akik köré lehet egy jó csapatot építeni. Eto'o-t bármennyire is kedvelem, egy jól fizetett kiegészítő embernek tartom, akinek az dolga, hogy mindig jó időben jó helyen legyen a pályán. Viszont ezt a feladatát általában el is végzi. Az meg szerintem egyáltalán nincs rendben, hogy mindenkinek csak a kihagyott helyzetek jutnak róla eszébe, rá kellene jönni, hogy a Liga történetének 12. legjobb góllövőjéről beszélünk. Senki ne gondolja, hogy ha már idén Ibra lett volna Samu helyett, akkor ugyanazokat a gólokat hozta volna plusz még rátett volna 20-at a fejeseivel, távoli lövéseivel meg a szabadrúgásaival. Mivel a foci csapatjáték, egy ember cseréje sokkal többet jelent egy csapat számára, mint az elsőre látszik. És jelenleg a Barça első csapatával senki nem veheti fel a versenyt, de ha ez megbomlik, abból bármi lehet (persze akár pozitív is lehet a változás, de arra azért nehezebb mozdulni a jelenlegi állapotból). Jó kiegészítő emberek kellenek, mert egy sérüléshullám esetén a kiesés elkerüléséért fogunk harcolni.
Ja és amúgy jó volt nézni a BL döntőn, ahogy Xavi meg Iniesta (sérülten) sziporkázik az MU-sok között, és előbbi teljesen megérdemelten lett a a meccs embere, de a meccset azt bizony Eto'o döntötte el. Ha nincs az a gól, akkor csúnyán meg is éghettünk volna, de ez olyan szinten megnyugtatta a csapatot, és kizökkentette az MU-t, hogy egyértelműen meghatározta az egész meccset. Az meg, hogy tét nélküli meccseken miket hagy ki valaki, számomra teljesen érdektelen, felőlem akár öngólt is rúghat 11-esből.
Amúgy bízom Pepben, ha ő úgy gondolja, hogy Ibra kell, akkor biztos az a jó megoldás, más kérdés, hogy ezt még senkinek a szájából nem hallottam, csak volt egy vacsora, de hát vacsorázni én is szoktam.
Ibra már most a világ legjobban fizetett játékosa, ergo kevesebbért nem fog idejönni... annyival pláne nem, h kevesebbe kerüljön, mint Samu esetleges követelése...barca99 írta: Légyszíves ne gyártsd már előre ezeket a hülyeségeket. Nyílván azért kell ennek a majom Guardiolának is, mert nem illik a konstrukcióba, és most egy év alatt le akarja rombolni, amit eddig épített.Btw az előző hozzászólásodra is reagáltam (immáron másodjára) mégsem kaptam választ rá, hogy mitől ő a megtestesült csapatmorál-romboló gonosz.
Halkan megjegyzem, amikor tavaly (és előtte) látványosan lassú volt a kp, elől meg nem volt mozgás, nem egy embertől hallottam (akik semlegesként tekintenek a Barcára), hogy miért nincs már a Barcának egy erőcsatára is, amivel lenne úgymond 'B'-terv is, mert betömörülő csapatokkal még nagyon jó formában is meg tudunk szenvedni, ellenük pedig nagyon hasznos tud lenni egy állat elől, aki fizikailag felveszi a versenyt a két hentes hátvéddel.
Ennek ellenére sajnálnám, ha elmenne Eto'o, de ha Pep azt látja, hogy ezzel taktikailag csak profitál a csapat, én elviselem Ibrát is a Barcában.
Navégre!Már nem csak én ugatom ezt!barca99 írta:Ennek ellenére sajnálnám, ha elmenne Eto'o, de ha Pep azt látja, hogy ezzel taktikailag csak profitál a csapat, én elviselem Ibrát is a Barcában.
az első részben kifejtett mondandóddal nem tudok egyet érteni mert qvára nem így van!! sztem igenis maradni akart mert különben nem csinálta volna azt meg h végigküzdi az előszezont és bebizonyítja h ő igenis kell ide, hanem akkor fogta volna és leszarja és felbontatja a szerződését és elhúz. szted mégis hányan csinálták volna ezt meg mikor már szinte megalázták azzal ahogy bántak vele?!?!? de végülis már mind1.Barcaforever írta:Már bocsi, de Eto'o elakart menni, csak nem fizetett senki annyit, amennyit kért, nem ő maradt itt, nem vitte el senki, áron alul meg nem adtuk el.
Egy jó példa az Eto'o-val való hozzáállásodhoz.Aláírom Eto'o nagyszerű góllövő, de sztem nincs olyan hűséggel a klub felé, mint mondjuk Puyol,Xavi,Messi vagy Iniesta, amit meg is lehet érteni.Szal, anno a fórum 70%-a iratta volna alá Dinho-val az élete végig tartó szerződést, semmi pénzért sem eladni.Mennyit kerestünk volna rajta, te jó isten.Bebizonyosodott, h utána is van élet, csak erre kb -40 millió euroval jött rá a csapat.Akkor nem hiszem, h Eto'oból ilyen nagy problémát kell csinálni, meg elmondani a szurkolótársainkat mindennek.
Mindegyikőnk, ugyanazt akarja, jövőre is, a triplázást és ez szvsz nem Eto'o-on múlik, hanem Xavin,Iniestán,Messin és Puyolon.
Eto'o sztem a góljainak 70%át a 4 támadó passzából szerezte, nem pedig, mert 6an lepattantak róla.Ez nem baj, sőt jó is, mert berúgja, de ezt más is berúgja.
Fecooo írta:itt a másik probléma! Ibra várja a labdákat, mint a sültgalambot... Samu szokott védekezni is, vmint a TRIDENTE sikerességének titka az volt többek között, h 3an folyamatosan váltogatták a pozíciókat...hol Titi volt középen, hol Messi, hol Samu... Ibra nem fog robotolni, nem illik bele ebbe a konstrukcióba...
Egy-két hsz-el ezelőtt elég rendesen kritizálták Eto'o-t, sztem alaptalanul.noname írta:Nemtom ki szidta Etoo.Az tény h az utóbbi kb 3 hónapban az egyedüli jó meccse a BL-döntő volt(szerencsére a legjobbkor hozta amit kellett volna előtte is). Etoonak volt 2 súlyos sérülése. Visszatért, de az addiginál jóval lassabb lett. Lőtt 30 gólt, de a világ 2 legjobb passzolója szolgálta őt ki. A helyzetkihasználása pedig pocsék volt a szezon 2. felében. Ezen semmi szidás nincs. EZ TÉNY!Sőt, egy ilyen szezon után nembiztos h lesz benne elég motiváció, akérmennyit is dolgozott. A Barcában már mindent letett az asztalra, amit le lehetett tenni.
Ibra ellenben lőtt 25 gólt abban az Interben, amiben max Maicon segítette a támadásokban.A helyzetkihasználása sokkal job Etooénál. A sebességük kb ugyanott van Etoo sérüléseinek köszönhetően. Technikailag is hasonló szinten vannak. Ibra viszont sokkal jobban fejel, és sokkal erősebb.
Etoo remek csatár, de bármennyire nem bírom Ibrát, azt elismerem h jobb Etoonál!