Nekem egyetlen egy bajom van ezzel az Ibrával. Szerintem egy ilyen csapatnak, mint a Barça jelen állapotában nem szabadna "sztárokat" igazolni. Ugyanis maga a játék alapvetően Xavi, Iniesta és Messi miatt olyan, amilyen (Barçás), ők azok, akik köré lehet egy jó csapatot építeni. Eto'o-t bármennyire is kedvelem, egy jól fizetett kiegészítő embernek tartom, akinek az dolga, hogy mindig jó időben jó helyen legyen a pályán. Viszont ezt a feladatát általában el is végzi. Az meg szerintem egyáltalán nincs rendben, hogy mindenkinek csak a kihagyott helyzetek jutnak róla eszébe, rá kellene jönni, hogy a Liga történetének 12. legjobb góllövőjéről beszélünk. Senki ne gondolja, hogy ha már idén Ibra lett volna Samu helyett, akkor ugyanazokat a gólokat hozta volna plusz még rátett volna 20-at a fejeseivel, távoli lövéseivel meg a szabadrúgásaival. Mivel a foci csapatjáték, egy ember cseréje sokkal többet jelent egy csapat számára, mint az elsőre látszik. És jelenleg a Barça első csapatával senki nem veheti fel a versenyt, de ha ez megbomlik, abból bármi lehet (persze akár pozitív is lehet a változás, de arra azért nehezebb mozdulni a jelenlegi állapotból). Jó kiegészítő emberek kellenek, mert egy sérüléshullám esetén a kiesés elkerüléséért fogunk harcolni.
Ja és amúgy jó volt nézni a BL döntőn, ahogy Xavi meg Iniesta (sérülten) sziporkázik az MU-sok között, és előbbi teljesen megérdemelten lett a a meccs embere, de a meccset azt bizony Eto'o döntötte el. Ha nincs az a gól, akkor csúnyán meg is éghettünk volna, de ez olyan szinten megnyugtatta a csapatot, és kizökkentette az MU-t, hogy egyértelműen meghatározta az egész meccset. Az meg, hogy tét nélküli meccseken miket hagy ki valaki, számomra teljesen érdektelen, felőlem akár öngólt is rúghat 11-esből.
Amúgy bízom Pepben, ha ő úgy gondolja, hogy Ibra kell, akkor biztos az a jó megoldás, más kérdés, hogy ezt még senkinek a szájából nem hallottam, csak volt egy vacsora, de hát vacsorázni én is szoktam.