2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Példaértékű lenne ha kellet volna vkinek az üzbégeken kívül. De szvsz senki sem akarta megvenni meg kifizetni a követeléseit, ez sem lehet véletlen. Topcsapat nem akarta megvenni ezért maradt és hajtott hogy játszhasson ha a Barca-n vagy rajta mult volna már nem itt lenne sztem.currahee írta: ha már csak azt figyelembe vesszük h tavaly nyáron milyen szemét módon viselkedett vele a klub és Guardiola, alaptalanul, de ő mégis itt maradt és megmutatta h igenis érdemes vele számolni, pedig ez lelkileg nagyon nem lehetett vmi jó érzés, de ő mégis úgy tette a dolgát ahogy mindeki számára példa értékű lehetne!! ezt mégis hány focista csinálná meg??? nem hiszem h sok...
currahee írta:// AJÁNLOM MINDENKI FIGYELMÉBE!! //
komolyan mondom egy két ember kibszottul SZÁNALMAS amit itt írkál/mondogat!!
mégis h van képetek Eto'o-t szidni, lebecsülni egy olyannal szembe aki még semmit sem tette a Barcáért?!?!?! a pofám leszakad...
ezeknek a tagoknak azt üzenem h kicsit gondolkozzanak már el h mit is tett Samu eddig a Barcáért és h mennyit küzdött folyton folyvást a csapatért!!
ha már csak azt figyelembe vesszük h tavaly nyáron milyen szemét módon viselkedett vele a klub és Guardiola, alaptalanul, de ő mégis itt maradt és megmutatta h igenis érdemes vele számolni, pedig ez lelkileg nagyon nem lehetett vmi jó érzés, de ő mégis úgy tette a dolgát ahogy mindeki számára példa értékű lehetne!! ezt mégis hány focista csinálná meg??? nem hiszem h sok...
jah és ha vki ezek után sem veszi észre a sok sületlenséget amit mondana arra csak azt tudom mondani h vagy vmi nincs rendeben a fejében a dolgokkal, v még friss drukker és nem tudja h mégis milyen volt a kameruni eddigi barcelonai karrierje.
gergo9 írta:
Lesz*rom ha 90ből 70-et végigalibizik de abban a 20percben lő egy mesterhármast. Inkább mint Eto'o féle "széthajtom magam" 30 helyzetből 40-et hagyok ki 5 méterről izomból kapusba lövöm hátha beviszi a kapust is a hálóba style vagy észrem sem veszem két béelelődöntő párharcba hogy egyáltalán játszik.
OFF
Én nem tartom még jóra sem Eto'o idényét max közepesre EBBEN a csapatban. Őszi szezonja jó volt a tavaszi pedig elégtelen. Ha már itt tartunk.
Ja és a nyilatkozatai még a ráadás tőlem húzhat már most is az Interbe "dolgozni" vagy vissza Mallorca-ra.
Azért az túlzás, hogy elégtelenb votlt. Nagyon is jól játszott más kérdés, hogyha a Bilbao és a Mallorca elleni meccseken belövi a helyzeteit, akkor sztem 40 gól fölött is lehetett volna, de sztem a 30 önmagában is fantasztikus.gergo9 írta:Lesz*rom ha 90ből 70-et végigalibizik de abban a 20percben lő egy mesterhármast. Inkább mint Eto'o féle "széthajtom magam" 30 helyzetből 40-et hagyok ki 5 méterről izomból kapusba lövöm hátha beviszi a kapust is a hálóba style vagy észrem sem veszem két béelelődöntő párharcba hogy egyáltalán játszik.Fecooo írta: a logika számomra már ott megbukik, hogy:
-Samu kárára
- ennyire egoista, és alibizésre hajlamos játékos nincs a keretben, tehát nem is kellene, h ez a "szép hagyomány" megszakadjon... ( Alves és Samu is egoista, de ők nem alibiznek, hanem széthajtják magukat a pályán...)
OFF
Én nem tartom még jóra sem Eto'o idényét max közepesre EBBEN a csapatban. Őszi szezonja jó volt a tavaszi pedig elégtelen. Ha már itt tartunk.
Ja és a nyilatkozatai még a ráadás tőlem húzhat már most is az Interbe "dolgozni" vagy vissza Mallorca-ra.
eddig is volt értelme a beívelt labdáknak mert samu azért nem kicsi, és nem fejel rosszul; na és henry sem!Tivornya írta:Ibra idehozatalában több a logika,mint hinnéd,fecooo:1.:végre lesz értelme D.Alves szélről belőtt passzainak...2.:végre lesz valaki,aki mer távolról is lőni...3.:végre lesz valaki,aki megbírkózik a yetiméretű védőkkel...hirtelen ennyi logika
Lesz*rom ha 90ből 70-et végigalibizik de abban a 20percben lő egy mesterhármast. Inkább mint Eto'o féle "széthajtom magam" 30 helyzetből 40-et hagyok ki 5 méterről izomból kapusba lövöm hátha beviszi a kapust is a hálóba style vagy észrem sem veszem két béelelődöntő párharcba hogy egyáltalán játszik.Fecooo írta: a logika számomra már ott megbukik, hogy:
-Samu kárára
- ennyire egoista, és alibizésre hajlamos játékos nincs a keretben, tehát nem is kellene, h ez a "szép hagyomány" megszakadjon... ( Alves és Samu is egoista, de ők nem alibiznek, hanem széthajtják magukat a pályán...)
Hát azért ez nem így van én néztem az Inter meccseit hátrajár ő is igaz ott labdaért mert pancser középpályások nem adnak neki. És ha kell ő ad be a szélről. Ha annyira rossz lenne Guardiola nem akarná leigazolni!Fecooo írta:itt a másik probléma! Ibra várja a labdákat, mint a sültgalambot... Samu szokott védekezni is, vmint a TRIDENTE sikerességének titka az volt többek között, h 3an folyamatosan váltogatták a pozíciókat...hol Titi volt középen, hol Messi, hol Samu... Ibra nem fog robotolni, nem illik bele ebbe a konstrukcióba...mexx86 írta:Azzal én is egyetértek hogy Ibra alibizik de ha arra megy a labda biztos hogy bevágja a ziccereit! Etonál ez nem mindig van így!
És te azt honnan tudod, hogy nem fog robotolni? Amúgy amikor Henry idejött ugyanez ment, hogy Henry hátra fog menni? Az kizárt dolog, mert az Arsenalban sem ment... Pep megmondaná neki mi a feladata és végre fogja hajtani.Fecooo írta:itt a másik probléma! Ibra várja a labdákat, mint a sültgalambot... Samu szokott védekezni is, vmint a TRIDENTE sikerességének titka az volt többek között, h 3an folyamatosan váltogatták a pozíciókat...hol Titi volt középen, hol Messi, hol Samu... Ibra nem fog robotolni, nem illik bele ebbe a konstrukcióba...mexx86 írta:Azzal én is egyetértek hogy Ibra alibizik de ha arra megy a labda biztos hogy bevágja a ziccereit! Etonál ez nem mindig van így!
Egyébként, az angol foci angol foci, a spanyol foci pedig spanyol foci, nincs olyan h újítás, mind2-nek megvannak a sajátosságai. Az angolok ívelgetnek, míg a spanyolok rövid passzokat játszatnak.Tocy írta:Én ezzel értek egyet maximálisan....Pep változtatni, újítani akarja a játékot......ideális......Tivornya írta:Ibra idehozatalában több a logika,mint hinnéd,fecooo:1.:végre lesz értelme D.Alves szélről belőtt passzainak...2.:végre lesz valaki,aki mer távolról is lőni...3.:végre lesz valaki,aki megbírkózik a yetiméretű védőkkel...hirtelen ennyi logika
itt a másik probléma! Ibra várja a labdákat, mint a sültgalambot... Samu szokott védekezni is, vmint a TRIDENTE sikerességének titka az volt többek között, h 3an folyamatosan váltogatták a pozíciókat...hol Titi volt középen, hol Messi, hol Samu... Ibra nem fog robotolni, nem illik bele ebbe a konstrukcióba...mexx86 írta:Azzal én is egyetértek hogy Ibra alibizik de ha arra megy a labda biztos hogy bevágja a ziccereit! Etonál ez nem mindig van így!
A spanyoloknál máshogy működnek a dolgok, mint máshol. A barcat a sóciók irányítják, akik rengetegen vannak. Így a klub saját magának termeli a hasznot/kárt. Itt nem egy cég vagy egy ember irányítja a témát, akinek, ha baj van a pénzével,munkájával akkor a csőd fele kacsingat a klub. Ezért van az talán, hogy a spanyolokat jóval kevésbé érinti a válság, mint a többi csapatot (csapatok tulajdonosait).bali 15 írta:Mi fene? A Spanyoloknál nincsen válság hogy csak úgy megvehetnek egy Kaká-t meg egy Zlatan-t? Az olasz csapatokkal mi a fene van? Csak a Juventus tudott talponmaradni? Míg a riválisok megválnak a legjobbjaiktól ők vesznek egy Diego-t. Bár ők nagyon okosak voltak. Diego már egy ideje szerintem sokkal színvonalasabb teljesítményt nyújt mint Kaká. Ő most a legjobb Brazil kp. Ő jövő év biztos a Juve éve lesz.Titinho írta:ATYAVILÁG!!!![]()
Ez tényleg igaz lehet! Amit Dani is írt, hogy a fogadóirodák is tutira veszik az érkezését, de számomra a következő hír jelenti a tutit:
MORATTI MEGERŐSÍTETTE HOGY LEHET MEGVÁLNAK IBRÁTÓL!
Ő is gazdasági okokra hivatkozik, csakúgy mint Galliani Kaká esetében, az Inter Tv-nek adott egy rövid interjút! Hát ezt nem hittem volna...te jó ég!
Most nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek! Azt hiszem mindkettő! De azért még mindig nem 100%, de már rajzolódik! Nehogy holnap reggel egy hivatalos Inter cáfolatot lássunk!
Ez mindenkinek így van szerintem, állítsd be, hogy automatikusan belegyél jelentkezve talán akkor megszűnik, am ezt nem ide kéne írni-BlancoMark- írta: Egy kérdés :
Miért van az, hogy csak másodszori kattintás után tudok hsz-t írni ? Tehát ha először rá kattintok az "új hozzászólásra", akkor automatikusan belép a fórum részlegbe.
Én ezzel értek egyet maximálisan....Pep változtatni, újítani akarja a játékot......ideális......Tivornya írta:Ibra idehozatalában több a logika,mint hinnéd,fecooo:1.:végre lesz értelme D.Alves szélről belőtt passzainak...2.:végre lesz valaki,aki mer távolról is lőni...3.:végre lesz valaki,aki megbírkózik a yetiméretű védőkkel...hirtelen ennyi logika
1: Nem biztos, hogy engdei neki azt Pep, hogy távolról ellőjön mindent (, bár ez tényleg jól hangzik..)Tivornya írta:2.:végre lesz valaki,aki mer távolról is lőni...3.:végre lesz valaki,aki megbírkózik a yetiméretű védőkkel...hirtelen ennyi logika
a logika számomra már ott megbukik, hogy:Tivornya írta:Ibra idehozatalában több a logika,mint hinnéd,fecooo:1.:végre lesz értelme D.Alves szélről belőtt passzainak...2.:végre lesz valaki,aki mer távolról is lőni...3.:végre lesz valaki,aki megbírkózik a yetiméretű védőkkel...hirtelen ennyi logika