Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
gergo9
Director del Fútbol

2009.06.10. 16:50:46

currahee írta: ha már csak azt figyelembe vesszük h tavaly nyáron milyen szemét módon viselkedett vele a klub és Guardiola, alaptalanul, de ő mégis itt maradt és megmutatta h igenis érdemes vele számolni, pedig ez lelkileg nagyon nem lehetett vmi jó érzés, de ő mégis úgy tette a dolgát ahogy mindeki számára példa értékű lehetne!! ezt mégis hány focista csinálná meg??? nem hiszem h sok...
Példaértékű lenne ha kellet volna vkinek az üzbégeken kívül. De szvsz senki sem akarta megvenni meg kifizetni a követeléseit, ez sem lehet véletlen. Topcsapat nem akarta megvenni ezért maradt és hajtott hogy játszhasson ha a Barca-n vagy rajta mult volna már nem itt lenne sztem.
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.06.10. 16:48:53

currahee írta:// AJÁNLOM MINDENKI FIGYELMÉBE!! //
komolyan mondom egy két ember kibszottul SZÁNALMAS amit itt írkál/mondogat!!
mégis h van képetek Eto'o-t szidni, lebecsülni egy olyannal szembe aki még semmit sem tette a Barcáért?!?!?! a pofám leszakad...

ezeknek a tagoknak azt üzenem h kicsit gondolkozzanak már el h mit is tett Samu eddig a Barcáért és h mennyit küzdött folyton folyvást a csapatért!!
ha már csak azt figyelembe vesszük h tavaly nyáron milyen szemét módon viselkedett vele a klub és Guardiola, alaptalanul, de ő mégis itt maradt és megmutatta h igenis érdemes vele számolni, pedig ez lelkileg nagyon nem lehetett vmi jó érzés, de ő mégis úgy tette a dolgát ahogy mindeki számára példa értékű lehetne!! ezt mégis hány focista csinálná meg??? nem hiszem h sok...

jah és ha vki ezek után sem veszi észre a sok sületlenséget amit mondana arra csak azt tudom mondani h vagy vmi nincs rendeben a fejében a dolgokkal, v még friss drukker és nem tudja h mégis milyen volt a kameruni eddigi barcelonai karrierje.
:lol: :lol:

Már bocsi, de Eto'o elakart menni, csak nem fizetett senki annyit, amennyit kért, nem ő maradt itt, nem vitte el senki, áron alul meg nem adtuk el.

Egy jó példa az Eto'o-val való hozzáállásodhoz.Aláírom Eto'o nagyszerű góllövő, de sztem nincs olyan hűséggel a klub felé, mint mondjuk Puyol,Xavi,Messi vagy Iniesta, amit meg is lehet érteni.Szal, anno a fórum 70%-a iratta volna alá Dinho-val az élete végig tartó szerződést, semmi pénzért sem eladni.Mennyit kerestünk volna rajta, te jó isten. :oops: Bebizonyosodott, h utána is van élet, csak erre kb -40 millió euroval jött rá a csapat.Akkor nem hiszem, h Eto'oból ilyen nagy problémát kell csinálni, meg elmondani a szurkolótársainkat mindennek. :roll: Mindegyikőnk, ugyanazt akarja, jövőre is, a triplázást és ez szvsz nem Eto'o-on múlik, hanem Xavin,Iniestán,Messin és Puyolon.

Eto'o sztem a góljainak 70%át a 4 támadó passzából szerezte, nem pedig, mert 6an lepattantak róla.Ez nem baj, sőt jó is, mert berúgja, de ezt más is berúgja. :wink:
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.10. 16:44:57

gergo9 írta:
Lesz*rom ha 90ből 70-et végigalibizik de abban a 20percben lő egy mesterhármast. Inkább mint Eto'o féle "széthajtom magam" 30 helyzetből 40-et hagyok ki 5 méterről izomból kapusba lövöm hátha beviszi a kapust is a hálóba style vagy észrem sem veszem két béelelődöntő párharcba hogy egyáltalán játszik.
OFF
Én nem tartom még jóra sem Eto'o idényét max közepesre EBBEN a csapatban. Őszi szezonja jó volt a tavaszi pedig elégtelen. Ha már itt tartunk. :D
Ja és a nyilatkozatai még a ráadás tőlem húzhat már most is az Interbe "dolgozni" vagy vissza Mallorca-ra. :evil:

a nyilatkozatai bántanak??
jaaaah értem, Ibra péniszmutogatása az nem számít igazad van...
nincs több kérdésem... Samu elégtelen volt tavasszal?
a hozzád hasonló emberek nem tudják, mit csináljanak jódolgukban... vmibe mindenképp bele kell kötni ugye? :evil:
ab1daL
Director del Fútbol

2009.06.10. 16:43:16

Itt napról napra változik egyesek véleménye...:) Hozzá szokhattál volna már. :)
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
currahee
Jugador d'estrella

2009.06.10. 16:39:03

// AJÁNLOM MINDENKI FIGYELMÉBE!! //
komolyan mondom egy két ember kibszottul SZÁNALMAS amit itt írkál/mondogat!!
mégis h van képetek Eto'o-t szidni, lebecsülni egy olyannal szembe aki még semmit sem tette a Barcáért?!?!?! a pofám leszakad...

ezeknek a tagoknak azt üzenem h kicsit gondolkozzanak már el h mit is tett Samu eddig a Barcáért és h mennyit küzdött folyton folyvást a csapatért!!
ha már csak azt figyelembe vesszük h tavaly nyáron milyen szemét módon viselkedett vele a klub és Guardiola, alaptalanul, de ő mégis itt maradt és megmutatta h igenis érdemes vele számolni, pedig ez lelkileg nagyon nem lehetett vmi jó érzés, de ő mégis úgy tette a dolgát ahogy mindeki számára példa értékű lehetne!! ezt mégis hány focista csinálná meg??? nem hiszem h sok...

jah és ha vki ezek után sem veszi észre a sok sületlenséget amit mondana arra csak azt tudom mondani h vagy vmi nincs rendeben a fejében a dolgokkal, v még friss drukker és nem tudja h mégis milyen volt a kameruni eddigi barcelonai karrierje.
fcjoc
Entrenador del Barça

2009.06.10. 16:30:12

ibra 25 gólt lőtt tudjuk mien "hátszéllel", egy elég korrekt olasz bajnokságba.. eto'o egy írtó gyenge spanyolba.. 30-at xavi-val, iniesta-val, és szerintem idesorolhatjuk henry-t és messi-t is.. szóval én nem azt mondom hogy eto'o menjen meg ilyenek, de ha egy olyan player jönne helyette mint a svéd.. szerintem simán OK.
Monti
Jugador d'estrella

2009.06.10. 16:27:37

Ibra jojjon csak,szerintem jelenleg a legjobb csatar,es nagyon technikas ami itt kotelezo :)
Sokan irjak hogy egy taplo..na most olasz sajto szadizza,es az egesz csapat tole fugg,kis tulzassal o az egyetlen vilagklasszis az interben.
Ha idejon ra fog jonni vagy ,ha nem Pep ravezeti, hogy van a csapatban 6 nala fontosabb ember (Leo,Ini,Xavi,Pique,Henry,Dani)akik minimum olyan focistak a posztjukon mint o,ha ez meg lesz szerintem sokkal visszafogottabb lesz,ha nem akkor pillanatok alatt kiteszik innen,ott nem mertek mert ha megtettek volna 5. az Inter :P

Mar csak annak drukkolok ,hogy ha ez a csere bekovetkezik akkor Etoot melto keppen kezeljek,mert a klub tortenetenek fontos alakja.
Barca,Barca,Baaarca!

Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.06.10. 16:26:37

az viszont más kérdés hogy nem tudom mennyi gólt szereztünk úgy hogy beadták szélről és eto'o befejelte...hát nem nagyon számoltam :wink:
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2009.06.10. 16:25:29

gergo9 írta:
Fecooo írta: a logika számomra már ott megbukik, hogy:
-Samu kárára
- ennyire egoista, és alibizésre hajlamos játékos nincs a keretben, tehát nem is kellene, h ez a "szép hagyomány" megszakadjon... ( Alves és Samu is egoista, de ők nem alibiznek, hanem széthajtják magukat a pályán...)
Lesz*rom ha 90ből 70-et végigalibizik de abban a 20percben lő egy mesterhármast. Inkább mint Eto'o féle "széthajtom magam" 30 helyzetből 40-et hagyok ki 5 méterről izomból kapusba lövöm hátha beviszi a kapust is a hálóba style vagy észrem sem veszem két béelelődöntő párharcba hogy egyáltalán játszik.
OFF
Én nem tartom még jóra sem Eto'o idényét max közepesre EBBEN a csapatban. Őszi szezonja jó volt a tavaszi pedig elégtelen. Ha már itt tartunk. :D
Ja és a nyilatkozatai még a ráadás tőlem húzhat már most is az Interbe "dolgozni" vagy vissza Mallorca-ra. :evil:
Azért az túlzás, hogy elégtelenb votlt. Nagyon is jól játszott más kérdés, hogyha a Bilbao és a Mallorca elleni meccseken belövi a helyzeteit, akkor sztem 40 gól fölött is lehetett volna, de sztem a 30 önmagában is fantasztikus.
currahee
Jugador d'estrella

2009.06.10. 16:24:37

Tivornya írta:Ibra idehozatalában több a logika,mint hinnéd,fecooo:1.:végre lesz értelme D.Alves szélről belőtt passzainak...2.:végre lesz valaki,aki mer távolról is lőni...3.:végre lesz valaki,aki megbírkózik a yetiméretű védőkkel...hirtelen ennyi logika :wink:
eddig is volt értelme a beívelt labdáknak mert samu azért nem kicsi, és nem fejel rosszul; na és henry sem!
a távoli lövést többen is mernének és tudnának elég jókat is tüzelni (Yaya pl nagy nagy távoli bombázó csak itt még ezt nem mutatta meg annyira), csak a Barca játékstílusából, játékfelfogásából adódóan nem azt helyezi előtérbe és kicsit ki is ölte ez a taktika a távoli próbálkozásokat... itt a tili-toli megy a végsőkig amíg mindenkit ki nem játszanak és megfelelő legyen a helyzet a gólhoz. (leginkább)
yeti méretű védők... hát ismét csak azt mondom h eto'o nem olyan kicsi és nem gyenge fizikálisan sem, ahogy henry sem. samu amugyis nagyon komoly lefordulásokat mutatott már be amióta itt játszik...
gergo9
Director del Fútbol

2009.06.10. 16:20:53

Fecooo írta: a logika számomra már ott megbukik, hogy:
-Samu kárára
- ennyire egoista, és alibizésre hajlamos játékos nincs a keretben, tehát nem is kellene, h ez a "szép hagyomány" megszakadjon... ( Alves és Samu is egoista, de ők nem alibiznek, hanem széthajtják magukat a pályán...)
OFF
fcjoc
Entrenador del Barça

2009.06.10. 16:16:39

ibra tökéletesen az a játékos, aki a támadó szekció bármelyik részén jó. mivel gyors, és jól cselez, ezáltal szélen is jó. henry-ról mondtad volna hogy jó lesz balszélen.. hagyjad már :wink: .
jöjjön csak jöjjön.. pep megmondja neki mi a szitu :)
mexx86
Barça C

2009.06.10. 16:15:39

Fecooo írta:
mexx86 írta:Azzal én is egyetértek hogy Ibra alibizik de ha arra megy a labda biztos hogy bevágja a ziccereit! Etonál ez nem mindig van így!
itt a másik probléma! Ibra várja a labdákat, mint a sültgalambot... Samu szokott védekezni is, vmint a TRIDENTE sikerességének titka az volt többek között, h 3an folyamatosan váltogatták a pozíciókat...hol Titi volt középen, hol Messi, hol Samu... Ibra nem fog robotolni, nem illik bele ebbe a konstrukcióba...
Hát azért ez nem így van én néztem az Inter meccseit hátrajár ő is igaz ott labdaért mert pancser középpályások nem adnak neki. És ha kell ő ad be a szélről. Ha annyira rossz lenne Guardiola nem akarná leigazolni!
robertfcb
Capitá del Barça

2009.06.10. 16:13:35

Fecooo írta:
mexx86 írta:Azzal én is egyetértek hogy Ibra alibizik de ha arra megy a labda biztos hogy bevágja a ziccereit! Etonál ez nem mindig van így!
itt a másik probléma! Ibra várja a labdákat, mint a sültgalambot... Samu szokott védekezni is, vmint a TRIDENTE sikerességének titka az volt többek között, h 3an folyamatosan váltogatták a pozíciókat...hol Titi volt középen, hol Messi, hol Samu... Ibra nem fog robotolni, nem illik bele ebbe a konstrukcióba...
És te azt honnan tudod, hogy nem fog robotolni? Amúgy amikor Henry idejött ugyanez ment, hogy Henry hátra fog menni? Az kizárt dolog, mert az Arsenalban sem ment... Pep megmondaná neki mi a feladata és végre fogja hajtani.
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
House
Entrenador del Barça

2009.06.10. 16:12:55

Tocy írta:
Tivornya írta:Ibra idehozatalában több a logika,mint hinnéd,fecooo:1.:végre lesz értelme D.Alves szélről belőtt passzainak...2.:végre lesz valaki,aki mer távolról is lőni...3.:végre lesz valaki,aki megbírkózik a yetiméretű védőkkel...hirtelen ennyi logika :wink:
Én ezzel értek egyet maximálisan....Pep változtatni, újítani akarja a játékot......ideális......
Egyébként, az angol foci angol foci, a spanyol foci pedig spanyol foci, nincs olyan h újítás, mind2-nek megvannak a sajátosságai. Az angolok ívelgetnek, míg a spanyolok rövid passzokat játszatnak.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.10. 16:11:52

Tivornya
Capitá del Barça

2009.06.10. 16:10:57

hányas számú az a szabvány,amiben benne van,h Ibra egoista,önző,csapatromboló és nem képes változni egy csapat érdekében?azt hiszem,ha tényleg idejön Ibra,akkor összeteszi mindkét kezét,h idekerült és alázatos csatár lesz belőle...legalább 1 évig :wink: :D
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2009.06.10. 16:10:11

bali 15 írta:
Titinho írta:ATYAVILÁG!!! :shock:

Ez tényleg igaz lehet! Amit Dani is írt, hogy a fogadóirodák is tutira veszik az érkezését, de számomra a következő hír jelenti a tutit:

MORATTI MEGERŐSÍTETTE HOGY LEHET MEGVÁLNAK IBRÁTÓL!

Ő is gazdasági okokra hivatkozik, csakúgy mint Galliani Kaká esetében, az Inter Tv-nek adott egy rövid interjút! Hát ezt nem hittem volna...te jó ég!

Most nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek! Azt hiszem mindkettő! De azért még mindig nem 100%, de már rajzolódik! Nehogy holnap reggel egy hivatalos Inter cáfolatot lássunk! :wink:
Mi fene? A Spanyoloknál nincsen válság hogy csak úgy megvehetnek egy Kaká-t meg egy Zlatan-t? Az olasz csapatokkal mi a fene van? Csak a Juventus tudott talponmaradni? Míg a riválisok megválnak a legjobbjaiktól ők vesznek egy Diego-t. Bár ők nagyon okosak voltak. Diego már egy ideje szerintem sokkal színvonalasabb teljesítményt nyújt mint Kaká. Ő most a legjobb Brazil kp. Ő jövő év biztos a Juve éve lesz.
A spanyoloknál máshogy működnek a dolgok, mint máshol. A barcat a sóciók irányítják, akik rengetegen vannak. Így a klub saját magának termeli a hasznot/kárt. Itt nem egy cég vagy egy ember irányítja a témát, akinek, ha baj van a pénzével,munkájával akkor a csőd fele kacsingat a klub. Ezért van az talán, hogy a spanyolokat jóval kevésbé érinti a válság, mint a többi csapatot (csapatok tulajdonosait).
mexx86
Barça C

2009.06.10. 16:08:27

Azzal én is egyetértek hogy Ibra alibizik de ha arra megy a labda biztos hogy bevágja a ziccereit! Etonál ez nem mindig van így!
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.10. 16:08:19

-BlancoMark- írta: Egy kérdés :
Miért van az, hogy csak másodszori kattintás után tudok hsz-t írni ? Tehát ha először rá kattintok az "új hozzászólásra", akkor automatikusan belép a fórum részlegbe.
Ez mindenkinek így van szerintem, állítsd be, hogy automatikusan belegyél jelentkezve talán akkor megszűnik, am ezt nem ide kéne írni :wink:
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2009.06.10. 16:05:57

Én ezzel értek egyet maximálisan....Pep változtatni, újítani akarja a játékot......ideális......
House
Entrenador del Barça

2009.06.10. 16:05:24

Tivornya írta:2.:végre lesz valaki,aki mer távolról is lőni...3.:végre lesz valaki,aki megbírkózik a yetiméretű védőkkel...hirtelen ennyi logika :wink:
1: Nem biztos, hogy engdei neki azt Pep, hogy távolról ellőjön mindent (, bár ez tényleg jól hangzik..)
2: Eddig is voltak sokan, mint pl Dani. :wink:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.10. 16:04:54

a logika számomra már ott megbukik, hogy:
-Samu kárára
Tivornya
Capitá del Barça

2009.06.10. 16:02:18

Ibra idehozatalában több a logika,mint hinnéd,fecooo:1.:végre lesz értelme D.Alves szélről belőtt passzainak...2.:végre lesz valaki,aki mer távolról is lőni...3.:végre lesz valaki,aki megbírkózik a yetiméretű védőkkel...hirtelen ennyi logika :wink:
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
-BlancoMark-
Barça B

2009.06.10. 15:54:59

Azt hiszem ezen a nyáron az európai élcsapatok kicsinálják a Seria A-t.

Egy kérdés :
Miért van az, hogy csak másodszori kattintás után tudok hsz-t írni ? Tehát ha először rá kattintok az "új hozzászólásra", akkor automatikusan belép a fórum részlegbe.
Lezárt