Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
óriásit tévedsz. heitinga nem jobbszélső. csak ott játszik. bár jobblábas, de a védelem minden posztján bevetheto. sőt a válogatottban volt olyan, hogy szűrőt játszottSlither írta:Heitinga jobb szélső védő, ő olyan mint Belletti, csak még rosszabb védekezésben
Heitinga jobb szélső védő, ő olyan mint Belletti, csak még rosszabb védekezésbenThe10 írta:Lehet hogy én vagyok túl igényes, de nem tetszik Chivu hozzáállása sem az átigazoláshoz (bár nem tudom, mennyi beleszólása van a végső döntésbe). Mennyivel szimpatikusabb volt Abidal, aki kijelentette, a Barcába akar jönni és kész ...
![]()
Mivel Thuram nem lesz fiatalabb, és Oleguer labdaérzéke sem fog már fejlődni, szerintem mindenképp kell Puyol mellé valaki.
Érdekelne, vajon ki a vezetőség 2.számú kiszemeltje a posztra. Andrade (Depor)? Agger (Liverpool)? Heitinga (Ajax)? F.Meira (Stuttgart)? Olmo (Barca B)? Az én titkos tippem már nem fog bejönni... (Juan lett volna)
Én erre az igazolásra írtam! Persze, hogy jól csinálták, csak ha van mód akkor legyen még jobb! És van rá mód!ozsimiki írta:Itt már nagyon nem rontanak el semmit sem![]()
Itt már nagyon nem rontanak el semmit semScorpio írta:Ettől félek! Végén elrontják!Benga írta:Laportáékon múlik, hogy akarnak e még költekezni.
Ettől félek! Végén elrontják!Benga írta:Laportáékon múlik, hogy akarnak e még költekezni.
Én is ezen a véleményen vagyok. Szerintem egy Chivut, és végsősoron Puyolt nem tudnánk ezzel a sráccal pótolni, de cserének jó lenne, Thuram papa távoztával.barca0417 írta:amúgy a video is azt bizonyítja hogy Chivut egy az egyben nagyon nehéz megverni. de ezt eddig is tudtuk. ezért nagyon kéne ide. Piqué sztem nem chivu helyett, hanem melléje kéne, elsősorban majd Thuram távozása után lenne meghatározó.
Jorge Andrade portugál Deportivo 28 ha jól tudomÁdám02 írta:Andrade az ki? És hol játszik?A deporosra gondolsz?grecki írta:Hülye vagyok, elfelejtettem, hogy Piquét szeretném akkor, szóval:
1. Chivu
2. Piqué
3. Andrade
Ez nem rossz ötlet, csak akkor már a Realt is meg kéne hívni, és lehete egy ilye hármas kupa, a trófe meg a román lenne...barca0417 írta:én azt mondom, ugyis az Inter jön a Gamper kupára, dömtsük el ott, hogy kié lesz Chivu: aki nyer, azé!![]()
ez a huzavona már idegesít
Szerintem meg Rijkaard és Mancini kő-papír-olló-t játszanak és aki nyer azé Chivu!barca0417 írta:én azt mondom, ugyis az Inter jön a Gamper kupára, dömtsük el ott, hogy kié lesz Chivu: aki nyer, azé!![]()
ez a huzavona már idegesít
Pepe 20 adnánk 17-et, Chivu 18 adnánk 13! Akkor Chivu 17-ért meg is lenne! Így Chivu elött elönyt élvez Pepe!nicandro írta:Én aszondom mostmár inkább jöjjön Pepe![]()
Nem tartom rosszabnak mint Chivut.Bár kicsit sokat kérnek Pepéért de hát Chivuért is.Esetleg Luisao a Benficából???!!!
Ha jól emlékszem, akkor fontban került ennyibe...Rivaldo11 írta:A vicc az, hogy a Roma 4.5 millió eurórért(ha jó tudom) megvette Juant, aki nem rosszabb, mint Chivu, sőt...
Hát nem tudom...nicandro írta:Én aszondom mostmár inkább jöjjön Pepe![]()
Nem tartom rosszabnak mint Chivut.Bár kicsit sokat kérnek Pepéért de hát Chivuért is.Esetleg Luisao a Benficából???!!!
Engem teljesen hidegen hagy, hogy egy védő hogy lövi a szabikat...Rivaldo11 írta:Szerintem meg nem.
Miért lenne jobb? A szabikat jobban lövi Chivu. De ezenkívül Juan gyorsabb, fordulékonyabb, és jobban fejel.