Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Mi fene? A Spanyoloknál nincsen válság hogy csak úgy megvehetnek egy Kaká-t meg egy Zlatan-t? Az olasz csapatokkal mi a fene van? Csak a Juventus tudott talponmaradni? Míg a riválisok megválnak a legjobbjaiktól ők vesznek egy Diego-t. Bár ők nagyon okosak voltak. Diego már egy ideje szerintem sokkal színvonalasabb teljesítményt nyújt mint Kaká. Ő most a legjobb Brazil kp. Ő jövő év biztos a Juve éve lesz.Titinho írta:ATYAVILÁG!!!![]()
Ez tényleg igaz lehet! Amit Dani is írt, hogy a fogadóirodák is tutira veszik az érkezését, de számomra a következő hír jelenti a tutit:
MORATTI MEGERŐSÍTETTE HOGY LEHET MEGVÁLNAK IBRÁTÓL!
Ő is gazdasági okokra hivatkozik, csakúgy mint Galliani Kaká esetében, az Inter Tv-nek adott egy rövid interjút! Hát ezt nem hittem volna...te jó ég!
Most nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek! Azt hiszem mindkettő! De azért még mindig nem 100%, de már rajzolódik! Nehogy holnap reggel egy hivatalos Inter cáfolatot lássunk!
Csak KATT a bordó szövegre, a szöveg mögé tettem a linket! Állítólag most nyilatkozta az Inter Tv-nek!gekkodan írta: Tibi!
Ezt hol????? Linket pls
nah most csúnyát fogok írni: BE*rok!Titinho írta:ATYAVILÁG!!!![]()
Ez tényleg igaz lehet! Amit Dani is írt, hogy a fogadóirodák is tutira veszik az érkezését, de számomra a következő hír jelenti a tutit:
Ő is gazdasági okokra hivatkozik, csakúgy mint Galliani Kaká esetében! Hát ezt nem hittem volna...te jó ég!
Tibi!Titinho írta:ATYAVILÁG!!!![]()
Ő is gazdasági okokra hivatkozik, csakúgy mint Galliani Kaká esetében! Hát ezt nem hittem volna...te jó ég!
Megkedvelted... En abszolut a maradasa mellet vok. Egy csatart a goljai minositenekTivornya írta:én örülnék,ha tényleg igaz lenne Ibra érkezése...igaz,Etoot MÁR megkedveltem,de Ibra sokat tehet érte,h őt is megkedveljem
nem fogom tudni megérteni a döntés okát.... mondhatnak majd bármit, nem fogom megérteni, mire volt jó... (ha létrejön...)gekkodan írta:Sky Italia:
"Ibrahimovics a Barca játékosa, ezt igazolja az a fejlemény is, hogy a legnagyobb olasz fogadóirodák felfüggesztették azt az opciót, hogy fogadni lehet Ibrahimovics Barcelonába igazolására"
Élesedik a helyzet srácok. A bukik mindig tudják mi van...
Ilyen volt ma a Dél-Korea meccs is, akkorát esett az odds a meccs előttre, hogy bumm. Igazuk is lett.
Szóval egyre elgondolkodtatóbb.
végül is csak egyértelműen vezéregyénisége volt a leverkusen-nek és kirobbanthatatlan volt szinte a védelemből szóval valószínű elég szánalmas voltBarcagirl24 írta:őm azt hiszem te el vagy tájolódvaBlauGranaGroc írta: Még el se kezdődött az előszzon. Előbb megnézik hogyan teljesít aztán döntenek.
Sokra nem számítok tőle. Elég szánalmas produkciót nyújtott a buliban akárhányszor láttam játszani.én igaz nem követtem soron Henriquét de tudomásaim szerint kiválóan játszott
Én láttam játszani elég sűrűn, mivel követtem a Bundes Ligát. a szánalmas produkcióhoz meg annyit, hogy akkor nem tudom, hogy a fenébe tudott stabil kezdő ember lenni?!BlauGranaGroc írta:
Még el se kezdődött az előszzon. Előbb megnézik hogyan teljesít aztán döntenek.
Sokra nem számítok tőle. Elég szánalmas produkciót nyújtott a buliban akárhányszor láttam játszani.
őm azt hiszem te el vagy tájolódvaBlauGranaGroc írta: Még el se kezdődött az előszzon. Előbb megnézik hogyan teljesít aztán döntenek.
Sokra nem számítok tőle. Elég szánalmas produkciót nyújtott a buliban akárhányszor láttam játszani.
Még el se kezdődött az előszzon. Előbb megnézik hogyan teljesít aztán döntenek.Ticsi 23 írta:Húúúúúúúú, újabb nevek a kalapban!
Henrique mikor válik biztossá? Hol tart az ügy?
Már bocs de ha visszaolvasnál egy kicsit előtted ezt már 3-4-en elmondtákbarcaforca írta:Már Luca Toni is hírbe van hozva a barcával(nemzeti sport)!!!!
A sport.es-n volt fent, es harom nappal ezelottdanko94 írta:Elég vicces, hogy az nso főhírként közli, és a Mundora hivatkozik, ahol semmi féle ilyen írást nm találtambarcaforca írta:Már Luca Toni is hírbe van hozva a barcával(nemzeti sport)!!!!![]()
Am meg hidd el, az ég világon mindenki hírbe lesz hozva még a csapattal a nyáron...Ezis mekkora már h Peppel játszott együtt és akk ezért jönne ide xD