2009.06.10. 15:45:56
Most már leírom én is a véleményemet, hogy kiket látnék a csapatban.
Bruno Alves: Fantasztikus középsővédő. Magas, technikás és nagyon jól fejel. Sztem Piquével jól be tudná játszani a védelem közepét, bár ,ha jól tudom akkor elég nagy az ára. De, ha jönne akkor én megválnék a kérdéses Militotól és Cácerest meg elküldeném kölcsönbe.
Filipe: Olcsó, technikás és szükségünk van egy bal védőre és az üzletbe a sok ember által kevésbé kedvelt Victor Sánchezt is be lehetne vonni a buliba.
Hernanes, Fabregas: Szüksége van a klubnak egy jó irányítóra, aki bármikor bevethető és azt is bírja, ha kicsit kell padoznia. Bár, ha abból indulunk ki, hogy Ini elég sérülékeny, Xavi meg nem játszhat annyit a következő évben, mert az nagyon kockázatos lenne, akkor megérnék az árukat. Főleg jók lennének, mert pár év múlva vkinek át kell majd venni Xavi szerepét. Hlebet mindenképpen eladnám, meg lehet, hogy Guddyt is, de őt nagyon bírom. Ő mindig odateszi magát és általában jól is játszott amikor a pályán volt.
Ribery, Silva, Agüero: Egyedül Riberyre látok reális esélyt. Ő az aki be tudná játszani a balszélsőt és Messi cseréje is lehetne. Ha jönne akkor Henryt is 2 poszton be lehetne vetni. Az ára elég borsos lehet, de pl. az üzletbe be lehetne vonni akár Hlebet is.
Ibra-Eto: Nekem mindegy, hogy mi lesz a vége. Már nagyon várom, hogy Eto a Barca színeiben a rekordokat folyamatosan döntse, míg Ibra sztem a világ jelenlegi legjobb centere.