Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát ez sokat nem mond, de ha tényleg egy húzódás, akkor a köv. bajnokin sem játszik még sztem, aztán rendben lesz.Aprieto írta:Iniesta: bokaszalag húzódás. Az Alaves elleni meccset biztosan kihagyja, a többi majd elválik.
marca
Ez nem csak nálunk és Rijkaardnál kuriózum, hogy van mikor elcseszi a felállást... Sok szurkolótábort láttam én már kifakadni azért, amiért elcseszte az edző az adott meccsen a felállást.Boixos írta:hát igen, és ezeket a rossz neveket nem a szertáros zavarta be játszani.Ordog írta:Maradjunk annyiban, hogy ezen a meccsen is, ugyanúgy mint a Werder elleni idegenbeli meccsünkön azért nem volt közünk a meccshez, mert (a hiányzókon kivül) rossz nevek lettek a pályára küldve...
és nem is az első eset volt ez már mostanában...
na mindegy, reméljük, h most láttuk idén a legsz.rabb barcát, és ennél csak jobb meccseink lesznek!
Igen, nagy szükség lenne rá, h most ne veszítsünk ezzel pontot...a csapat, és Frank és a bajnokság szempontjából is.Los Banditos írta:Mindenesetre holnap bízzunk a Mallorcában és a Zaragozában.![]()
![]()
Na ez azért tényleg durva,hogy ír6tok ilyen és ehhez hasonlókat?Ha szeretitek ezt a klubot és ezeket az embereket/focistákat nem szidjátok el őket meg külditek az anyukájukba?!FCB_gábor írta:Ronaldinho takarodj!Badi írta:
Aki hisztizik, mint egy fürdős kurv@ és nem a játékkal foglalkozik az húzzon a vérbe!
A mai teljestmény alapján talán csak Valdesnek adnék még egy esélyt.
Gratulálok a csapatnak ehhez a szánalmas játékhoz!
Röhej, hogy mennyire kritizáljátok a madridot, pedig ilyen sz@rul még ők se játszanak.
Na nehogy már!!!varga tamás írta:Nos, kedves barátaim!
Itt nem egy-két meccsről van szó. December eleje óta egyetlen egy jó meccsünk volt, ez a werder elleni bl-csoportmeccs. Azon kívül a csapat egy nagy kalap [auto_cenzúra]. Középpálya nincs! így pedig nehéz védekezni. Nem a védők a hibásak csak a kapott gólokért, hanem a középpálya, ahol nem csinálnak semmit a játékosok. Edmilson egy rakás szerencsétlenség, Deco nem fut vissza, ha elveszti a labdát, Iniesta pedig nem védekező kpályás. Lehet, hogy 3-4 ember hiányzik, de nézzük meg kivel játszottunk a bajnokságban: levante, gerafe, espanyol, atletico - ezen a négy meccsen 9-10 pontot kötelező lett volna szerezni, ehelyett szereztünk hármat, és rúgtunk 4 gólt. Szánalmas, szégyenteljes.
Én azon a véleményen vagyok, h Rijkaardtól könnyes búcsút kell venni, meg Neeskenstől is, és egy igazi edzőt kell idehozni. Ettől még nem leszünk a madridhoz hasonlatosak. Rijkaard felé 6 hete folyamatosan türelemmel vagyunk, ami nálam elfogyott. Ki kell mondani: Rijkaard alkalmatlanná vált az edzői feladatok ellátására, ő a leggyengébb láncszem, tehát viszlát! Taktika ohne, gólok nincsenek, védelem ingatag, a középpályán pedig az emberek csak lézengenek. Ez így nem mehet tovább, elfogyott a türelmem. Kva mérges és lehangolt vagyok. Remélem, ennél csak jobb következik, jön négy verhető ellenfél - betis, tarragona, celta, osasuna - ezeket hozni kellene. Jó éjt! FORCA BARCA!
hát igen, és ezeket a rossz neveket nem a szertáros zavarta be játszani.Ordog írta:Maradjunk annyiban, hogy ezen a meccsen is, ugyanúgy mint a Werder elleni idegenbeli meccsünkön azért nem volt közünk a meccshez, mert (a hiányzókon kivül) rossz nevek lettek a pályára küldve...
Nem semmi. Már 6 hetet türelmesen végig bírtál! (Megjegyzem, közben szünet is volt) Mir csináltál vajon Rijkaard előtt? Akkor is 6 hetente edzőt cseréltél volna, vagy inkább kevesebb, ha arányosan nézzük az akkori és a mostani csapat helyzetét, játékát. Meg ezek szerint Rijkardot szerinted már 2003 októberében el kellett volna küldeni? Emlékszel egyáltalán még azokra az időkre?varga tamás írta: Én azon a véleményen vagyok, h Rijkaardtól könnyes búcsút kell venni, meg Neeskenstől is, és egy igazi edzőt kell idehozni. Ettől még nem leszünk a madridhoz hasonlatosak. Rijkaard felé 6 hete folyamatosan türelemmel vagyunk, ami nálam elfogyott. Ki kell mondani: Rijkaard alkalmatlanná vált az edzői feladatok ellátására, ő a leggyengébb láncszem, tehát viszlát!
Maradjunk annyiban, hogy ezen a meccsen is, ugyanúgy mint a Werder elleni idegenbeli meccsünkön azért nem volt közünk a meccshez, mert (a hiányzókon kivül) rossz nevek lettek a pályára küldve... Elég lett volna egy Saviola (Guddy v. Guily helyett) ill. egy Oleguer mint stabilabb védő(Belletti helyett) csere a meccs kezdete óta, és mindjárt nem ilyen [auto_cenzúra] a helyzetünk.Boixos írta:sztem nem rijkaard a csapat sikereinek a záloga, maradjunk annyiban.lionelmessi19 írta:Ez is igaz, de remélem te azért nem akarod Franket elküldeni...!?![]()
Összekapják ők még magukat, és Rijkaard segíteni fog nekik. Visszatérnek a hiányzók szép lassan, és vissza jön a tavalyi teljesítmény, vagy vmi hasonló.
Lefocizott minket egy középcsapat, igen, ez is így van.
Istenem, mi sem vagyunk jobbak ennyi hiányzóval egy középcsapatnál, főként azért mert nincs egy minőségi cserepadunk, nem pedig minőségi edzőnk.
Kitalálták a taktikát, 11 emberes védekezés, és kontrák, hát ez most bejött. Egyébként meg úgy szétdarabolták a játékot a "spanyolok", h min. 1 játékost ki kellett volna állítani, szóval ezt sem értem.
és ha az espanyol meg tudta ezt a meccset így oldani, h közünk ne legyen hozzá, akkor - ha ilyen marad a hozzáállása a zsugásainknak a dolgokhoz, mint ma volt, és az edző is ennyire topon lesz az ilyen jellegű problémák kezelésében, mint mostanában rijkaard -, szal akkor mások is meg tudják ezt csinálni és b.szhatjuk ezt a szezont.
azért bízom a samuban és messiben, és általában a csapatban is.
Kedves barátom,varga tamás írta: Én azon a véleményen vagyok, h Rijkaardtól könnyes búcsút kell venni, meg Neeskenstől is, és egy igazi edzőt kell idehozni. Ettől még nem leszünk a madridhoz hasonlatosak. Rijkaard felé 6 hete folyamatosan türelemmel vagyunk, ami nálam elfogyott. Ki kell mondani: Rijkaard alkalmatlanná vált az edzői feladatok ellátására, ő a leggyengébb láncszem, tehát viszlát! Taktika ohne, gólok nincsenek, védelem ingatag, a középpályán pedig az emberek csak lézengenek. Ez így nem mehet tovább, elfogyott a türelmem. Kva mérges és lehangolt vagyok. Remélem, ennél csak jobb következik, jön négy verhető ellenfél - betis, tarragona, celta, osasuna - ezeket hozni kellene. Jó éjt! FORCA BARCA!
sztem nem rijkaard a csapat sikereinek a záloga, maradjunk annyiban.lionelmessi19 írta:Ez is igaz, de remélem te azért nem akarod Franket elküldeni...!?![]()
Összekapják ők még magukat, és Rijkaard segíteni fog nekik. Visszatérnek a hiányzók szép lassan, és vissza jön a tavalyi teljesítmény, vagy vmi hasonló.
Lefocizott minket egy középcsapat, igen, ez is így van.
Istenem, mi sem vagyunk jobbak ennyi hiányzóval egy középcsapatnál, főként azért mert nincs egy minőségi cserepadunk, nem pedig minőségi edzőnk.
Kitalálták a taktikát, 11 emberes védekezés, és kontrák, hát ez most bejött. Egyébként meg úgy szétdarabolták a játékot a "spanyolok", h min. 1 játékost ki kellett volna állítani, szóval ezt sem értem.
varga tamás írta: Én azon a véleményen vagyok, h Rijkaardtól könnyes búcsút kell venni, meg Neeskenstől is, és egy igazi edzőt kell idehozni. Ettől még nem leszünk a madridhoz hasonlatosak. Rijkaard felé 6 hete folyamatosan türelemmel vagyunk, ami nálam elfogyott. Ki kell mondani: Rijkaard alkalmatlanná vált az edzői feladatok ellátására, ő a leggyengébb láncszem, tehát viszlát! Taktika ohne, gólok nincsenek, védelem ingatag, a középpályán pedig az emberek csak lézengenek. Ez így nem mehet tovább, elfogyott a türelmem. Kva mérges és lehangolt vagyok. Remélem, ennél csak jobb következik, jön négy verhető ellenfél - betis, tarragona, celta, osasuna - ezeket hozni kellene. Jó éjt! FORCA BARCA!
Teljesen egyetértek!Ez a játék több volt mint szánalom!!!Én azt hittem a múlt héten játszottunk a legszarabban de TÉVEDTEM!!!!Én nagyon szeretem ezt a csapatot,de ma a fiúk nem játszottak a barca mezhez méltóan!!!!Áldom az eget,hogy nem mondjuk a MU-t kaptuk a BL-ben!Kicsontoznának!!!!Jólenne ha összeszedné magát mindenki mert nagy bukta lesz különben ez az év!Nem látom azt a tüzet mint tavaj!Függetlenül,hogy sok a hiányzónk!!!De ez nem lehet MAGYARÁZAT A GYALÁZATOS JÁTÉÉKRA!!!!ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ MINDENKI!!!!!!!Boixos írta:ez mind szép és jó, h nem történt semmi, hiszen csak egy sz.ar középcsapat focizott le minket a pályáról, de akkor gondolom nem lesz ilyen kiegyensúlyozott a hangulat, ha a végén mondjuk ennyivel bukjuk el a bugit. ugyanis semmi nem garantálja, h a madridnál nem kapják össze magukat és az sem evidens, h a sevilla március 23.án kipukkad és onnantól pedig a bentmaradásért fog kűzdeni.
ha így játszunk, ahogy az utóbbi pár meccsen, akkor nem lesz sétagalopp a tavaszunk.
igaz, van olyan is, h egy csapat bukja a bajnokságot, kupát satöbbit..
Láttál már olyan embert, aki egy maga kihúzta a [auto_cenzúra] a csapatot, úgy h a csapat körülötte meg sem próbált, vagy nem tudott teljesíteni?Ordog írta:
Dinho nem elég a megváltáshoz.. Ezt már láthattuk a 2003/2004-es szezonban is.
Hát nem vagyunk egy véleményen. Sajnálom, de ez van.Xavinho írta: Talán még nem,d egyre jobban azt látom,h Rijkaard egy vlmihez ért: a csapat összetartásához, taktikailag egy 0 ...fejlődik..talán,d ha idén az ilyen Levante,Getafe,Espanyol elleni pontok miatt veszítjük el a bajnokságot, akkor inkább látnám mondjuk Lippit a kispadon.