Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.14. 01:46:23

Egyébként szerintem most jobban játszottunk jóval, mint a Getafe elleni meccsen. Legalábbis támadásban:) Védekezésben természetesen nem.

Belletti a 2. gólnál iszonyatosan nagyot hibázott, de hát ezt már megszokhattuk tőle... Illetve ha Béla a 3-4 jó helyzetben lévő beadásából nem csak 1-et ad be normálisan akkor akár még nyerhettünk is volna. Nem akarom rá fogni a vereséget, de nagyban hozzájárult.

Illetve a 2. félidő 10. perce tájéken lehetett látni hogy a kapura lövések 10-9 volt oda, tehát azt se lehetne igazából mondani, hogy lefociztak minket a pályáról. Nekünk is voltak elég korrekt kijátszott helyzeteink, amiből sajnos csak 1-et tudtunk gólra váltani.
Illetve Dinho is jobban játszott sztem, mint itt páran leírják. Azért a szabadrúgásai rég voltak ilyen veszélyesek, és volt 1-2 jó egyérintős passza is. (Sztem ő fogja a legjobb osztályzatot kapni a csapatból)

Azt akartam csak kihozni ebből az egészből, hogy sztem nem fociztak le minket!! Ezért is szeretem a Barcát, mert ha kikapunk akkor is nyilt sisakos küzdelemben maradunk alul, nem pedig ilyen szutyok meccsen.

Mindörökké Barca!!!!!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.01.14. 01:29:28

jó,persze,felé fogunk állni,ez term.,s a kritikáim ellenére én is bízok a csapatban,mi mást lehetne tenni,de..amiket már leírtam,azokhoz még mindíg tartom magam. 8) [Tehát,nem kell elküldeni senkit,csak felébredni.]

ViScA eL BaRcA! 8)

Jó éjt mindenkinek! 8)

szerk.: Saviolát a kezdőbe!
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Andris
Adminisztrátor

2007.01.14. 01:25:06

Nos, sokan szapulják Frank Rijkaardot:

"küldjük el, takarodjon, igazi edző kell" stb.
a következő a hozzáfűzni valóm:

NÉzzük, h miből is tevődhet össze az elmúlt meccsek gyenge teljesítménye:

1. Hiányzók

Deco előbb eltiltás, majd sérülés, Etoo, Messi sérültek, Ronaldinho eltiltás egy meccsről, Zambrotta, és Thuram szintén sérülés.

2. egyéni formák:
Ronaldinho: elég gyenge, mostanában inkább hullámzó, mint h egyszerűen rossz, ma épp [auto_cenzúra] nyomta.
Edmilka: semmi jót nem produkál, Motta sokkal jobb
Belletti: bl döntő ide, vagy oda, azért nem sokat változott régi önmagához képest.
gio: nagyon kevés, iszonyatos formában van, az a baj, h Syl se sokkal jobb.
Puyol: fáradt, nagyon sokat játszik és mindig hajt a csapatért, ha lehet minél előbb pihenőt adnék neki, de egyébként még mindig sok góltól menti meg a csapatot.
Xavi: sérülés óta csak keresi régi foráját.

3. Cserepad:

Nincs minőségi cserepadunk, mai meccsen pl elfogytak a kp-k.
A védők közül nincs vmi izmos cseresorunk...
A támadóink külön hsz-t érdemelnének: Giuly, lassú, öreg, nem bírja végig, Guddy, keveset nyőjt, nem elég képzett technikailag, kissé robosztus mozgása van, Ezqu egyszerűen falábú
Saviola: reméljük ezentúl több lehetőséget kap

Azt gondolom, h ezek a tényezők a legnagyobbak a rossz forma okai közül, és nagy százalékot tesznek ki ezekből.

Franknek is vannak hibái, de senki ne mondja nekem azt, h az előbb felsorolt 3 dolog közül bármelyiket is felülmúlja ez.

Csak arra próbálok rávilábítani, h Frank nem makulátlan teljesítménnyel, de rossz körülmények közt állítja össze a csapatot, és variálja azt a meccseken.

És hogy a legnagyobb tényezőktől (amik kiváltják a rossz formát) messze lemaradnak az edzőnk hibái.
Nem értem, h miért is akarná elküldeni őt bárki is, amikor annyi szép év, meccs után van egy kis probléma, amivel nehezen birkózik meg...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.01.14. 01:19:04

Nem láttam a meccset, bár lehet, hogy jobb is :? :roll:
Rijkaardot nem kell elküldeni, a sérültek felépülése után ismét jók leszünk. Ahogy olvastam nem nagyon ment a csapatnak, főleg Ronaldinhónak. Pedig most neki kéne a hátán vinnie a csapatot. Remélem a következő bajnoki meccsen Saviola kezdő lesz már.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Andris
Adminisztrátor

2007.01.14. 01:11:01

Aprieto írta:Iniesta: bokaszalag húzódás. Az Alaves elleni meccset biztosan kihagyja, a többi majd elválik.

marca
hát ez sokat nem mond, de ha tényleg egy húzódás, akkor a köv. bajnokin sem játszik még sztem, aztán rendben lesz.
Alaves ellen meg ugy is már továbbjutottunk.
még a b csapat is kibekkelné a visszavágót...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.14. 01:06:53

Kizárt hogy a margó hozza holnap a Zaragoza elleni meccset:) Túl jó csapat ahhoz a Zaragoza:)) Be is fogják őket előzni a tabellán:)
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.14. 01:04:59

Boixos írta:
Ordog írta:Maradjunk annyiban, hogy ezen a meccsen is, ugyanúgy mint a Werder elleni idegenbeli meccsünkön azért nem volt közünk a meccshez, mert (a hiányzókon kivül) rossz nevek lettek a pályára küldve...
hát igen, és ezeket a rossz neveket nem a szertáros zavarta be játszani.
és nem is az első eset volt ez már mostanában...

na mindegy, reméljük, h most láttuk idén a legsz.rabb barcát, és ennél csak jobb meccseink lesznek!
Ez nem csak nálunk és Rijkaardnál kuriózum, hogy van mikor elcseszi a felállást... Sok szurkolótábort láttam én már kifakadni azért, amiért elcseszte az edző az adott meccsen a felállást.
Vegyük például Murinhot és a mostani Cselszkijt, vagy a tavalyi és tavalyelőtti Fergusont és a MU-t, vagy Manchinit és az Inter vagy éppen Capellot és az átlalunk igen szeretett margót... Vannak ilyen meccsek és még lesznek is!! Ha a fontos "pillérjeink" egészségesek akkor meg nem igazán lehet elcseszni a felállást... ez azért vigasztaljon bennünket:)))

Illetve Frenki azért jóval több jót tett már a csapattal és a felállással kapcs. mint rosszat:)) Ha télleg akkora madár lenne mint mondják itt páran, akkor anno nem jött volna létre az Oleguer-Marquez csere a védelemben, vagy a Giuly-Messi csere sem. :lol: Illetve a kp és támadó sor ilyenfajta felállása. Ért ő a szakmához és sikerre fogja idén is vezetni a csapatot!!! Majd meglátjátok!!
Aprieto

2007.01.14. 01:02:49

Iniesta: bokaszalag húzódás. Az Alaves elleni meccset biztosan kihagyja, a többi majd elválik.

marca
Andris
Adminisztrátor

2007.01.14. 01:02:13

Los Banditos írta:Mindenesetre holnap bízzunk a Mallorcában és a Zaragozában. :roll: :?
Igen, nagy szükség lenne rá, h most ne veszítsünk ezzel pontot...a csapat, és Frank és a bajnokság szempontjából is.
- József Attila
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.01.14. 00:58:28

Mindenesetre holnap bízzunk a Mallorcában és a Zaragozában. :roll: :?
in to exile
elprat
Capitá del Barça

2007.01.14. 00:56:54

FCB_gábor írta:
Badi írta:
Ronaldinho takarodj!
Aki hisztizik, mint egy fürdős kurv@ és nem a játékkal foglalkozik az húzzon a vérbe!
A mai teljestmény alapján talán csak Valdesnek adnék még egy esélyt.
Gratulálok a csapatnak ehhez a szánalmas játékhoz!
Röhej, hogy mennyire kritizáljátok a madridot, pedig ilyen sz@rul még ők se játszanak.
Na ez azért tényleg durva,hogy ír6tok ilyen és ehhez hasonlókat?Ha szeretitek ezt a klubot és ezeket az embereket/focistákat nem szidjátok el őket meg külditek az anyukájukba?!
R.-ban nekem valóban nem tetszik h feladja a játékát ha faragják,aláírom rohadt kellemetlen meg senki sem bírja sokáig idegekkel,na de ennyi kihagyás után ilyen enerváltnak lenni...?!?Motívációját a szabadr.-a után elhagyta,csak lézengett,de ettől még NEM KELL ELHÚZNIA.Ezekben a helyzetekben nem húzóember,vezéregyéniség,pedig az Ő érkezésével kezdődött el újra a Barca aranykora!Miket művelt már,az első pill.-ban 1beforrt a Barcával.Kérlek ne mondj ilyet róla,te nem is tudod miket beszélsz :twisted:
Szánalmas......ez relatív,a te szótáradban mit jelent?Én is le vagyok döbbenve,a szívem odavan,nagyon szétkaptak bennünket,jól felálltak ellenünk,mi + meg vagyunk zuhanva mert egy szétesett csapatunk van=számos hiányzó!De szépen lassan kiegészülünk,bár Ini kiválása azért érzékeny veszteség.....Ezek fényében azért nem olyan "szánalmas",szánalmasabb volt NEKEM mikor okt.-ben azzal a jó kis útravalóval hazakűldött mindket a Madrid,akkor még gólt se rúgtunk :cry:
Rijkaard valóban furcsán viselkedik,ő nem ilyen- valószínűnek tartom h ő is ilyen.........GÁZUL éli meg ezeket a sebesüléseket+hiányzásokat,bár soxor azért jobban mérlegelhetne....(Saviola)
Ettől még nem kell elkergetni,egy nagy hülyeség lenne,kell ő a Barcának csak most nem mennek olajozottan a dolgok.
Hogy is vár6nánk azt h mindig 100%on pörögjenek,varázsoljanak,majd ez a balszerencsés sorozat szépen rákényszeríti őket arra h így is megoldják vhogy,ebben van a csapat ereje:az egységben.
LEHET BL-t idén nem nyerünk,benne van,most sokkalta kevesebb rá az esély mint az elmúlt években,de a bajnokság még véletlenül sem úszott el
1edzőváltással meg mind2-mint a kámfor úgy eltűnne még a horizontról is.Az miért oldaná meg,attól nem gyógyul fel az a fél csapatnyi sérült játékos?!
Miért gondoljátok h Mourinho kell ide-már most?
Csak őrültek írnak ilyeneket,ilyenkor miért nem lebeg a szemetek előtt a Barca címere?Én ezt tartom inkább szánalmasnak,ha szabad...Tisztelet a kivételnek persze.
Én látom magam előtt,mert látni akarom és bízok h redbejönnek a dolgok,mi mást is tehetnék?Més Que Un Club :twisted: :twisted: :twisted:
Bocs ha hosszú voltam de nagyon elegem lett hírtelen a vészmadarakból,és most kiderült szépen h ki áll ki a csapat mellett,azok akik olyan szépeket írtak biztos nem...akkor meg??? :roll: :roll: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elprat 2007.01.14. 01:00:33-kor.
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
krissz88
Barça B

2007.01.14. 00:56:36

varga tamás írta:Nos, kedves barátaim!
Itt nem egy-két meccsről van szó. December eleje óta egyetlen egy jó meccsünk volt, ez a werder elleni bl-csoportmeccs. Azon kívül a csapat egy nagy kalap [auto_cenzúra]. Középpálya nincs! így pedig nehéz védekezni. Nem a védők a hibásak csak a kapott gólokért, hanem a középpálya, ahol nem csinálnak semmit a játékosok. Edmilson egy rakás szerencsétlenség, Deco nem fut vissza, ha elveszti a labdát, Iniesta pedig nem védekező kpályás. Lehet, hogy 3-4 ember hiányzik, de nézzük meg kivel játszottunk a bajnokságban: levante, gerafe, espanyol, atletico - ezen a négy meccsen 9-10 pontot kötelező lett volna szerezni, ehelyett szereztünk hármat, és rúgtunk 4 gólt. Szánalmas, szégyenteljes.
Én azon a véleményen vagyok, h Rijkaardtól könnyes búcsút kell venni, meg Neeskenstől is, és egy igazi edzőt kell idehozni. Ettől még nem leszünk a madridhoz hasonlatosak. Rijkaard felé 6 hete folyamatosan türelemmel vagyunk, ami nálam elfogyott. Ki kell mondani: Rijkaard alkalmatlanná vált az edzői feladatok ellátására, ő a leggyengébb láncszem, tehát viszlát! Taktika ohne, gólok nincsenek, védelem ingatag, a középpályán pedig az emberek csak lézengenek. Ez így nem mehet tovább, elfogyott a türelmem. Kva mérges és lehangolt vagyok. Remélem, ennél csak jobb következik, jön négy verhető ellenfél - betis, tarragona, celta, osasuna - ezeket hozni kellene. Jó éjt! FORCA BARCA!
Na nehogy már!!!
Mi az hogy igazi edzőt kell idehozni????
Nem tudom ki csinált ebből a csapatbó Bl győztes csapatot és nyert a csapattal bajnokságot és szuperkupát???
"alkalmatlanná vált az edzői feladatok ellátására, ő a leggyengébb láncszem, tehát viszlát!" - láttad nagyon jól hogy Rijkaard-ot is bosszanja a dolog hogy nem úgy mennek a dolgok ahogy kéne!!!
Szerintem semmilyen edzőcsere nem jöhet szóba mert Frank eddig tökéletesen ellátta a feladatát!! az hogy ebben az évben nem úgy megy minden mit tavaly az nem azt jelenti hogy edzőváltás kell!!!
Mindig nem lehet mindent megnyerni de hidd el hogy ez a csapat még sok örömet fog okozni nekünk!!!

Elhiszem hogy fogy a türelme mindenkinek (az enyém is) de ki kell tartanunk melletük!!!Vannak hullámvölgyek minden csapat életében nálunk ez kb 3 hete tart(itt az eredményekre gondolok és nem a mutatott játéra) van akiknél több évig(lásd madrid) de egyszer ennek a hullámvölgynek is vége lesz!! A mi feladatunk bíztatni a fiúkat és így és így előbb ki fognak kecmeregni a gödörből!!
Boixos
Llegenda del Barça

2007.01.14. 00:54:59

Ordog írta:Maradjunk annyiban, hogy ezen a meccsen is, ugyanúgy mint a Werder elleni idegenbeli meccsünkön azért nem volt közünk a meccshez, mert (a hiányzókon kivül) rossz nevek lettek a pályára küldve...
hát igen, és ezeket a rossz neveket nem a szertáros zavarta be játszani.
és nem is az első eset volt ez már mostanában...

na mindegy, reméljük, h most láttuk idén a legsz.rabb barcát, és ennél csak jobb meccseink lesznek!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rumig
Entrenador del Barça

2007.01.14. 00:51:24

varga tamás írta: Én azon a véleményen vagyok, h Rijkaardtól könnyes búcsút kell venni, meg Neeskenstől is, és egy igazi edzőt kell idehozni. Ettől még nem leszünk a madridhoz hasonlatosak. Rijkaard felé 6 hete folyamatosan türelemmel vagyunk, ami nálam elfogyott. Ki kell mondani: Rijkaard alkalmatlanná vált az edzői feladatok ellátására, ő a leggyengébb láncszem, tehát viszlát!
Nem semmi. Már 6 hetet türelmesen végig bírtál! (Megjegyzem, közben szünet is volt) Mir csináltál vajon Rijkaard előtt? Akkor is 6 hetente edzőt cseréltél volna, vagy inkább kevesebb, ha arányosan nézzük az akkori és a mostani csapat helyzetét, játékát. Meg ezek szerint Rijkardot szerinted már 2003 októberében el kellett volna küldeni? Emlékszel egyáltalán még azokra az időkre?
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.14. 00:50:57

Amúgy szegény Iniestával mivan??? Remélem max 1-2 hét :?
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.14. 00:50:19

Boixos írta:
lionelmessi19 írta:Ez is igaz, de remélem te azért nem akarod Franket elküldeni...!? :)

Összekapják ők még magukat, és Rijkaard segíteni fog nekik. Visszatérnek a hiányzók szép lassan, és vissza jön a tavalyi teljesítmény, vagy vmi hasonló.

Lefocizott minket egy középcsapat, igen, ez is így van.
Istenem, mi sem vagyunk jobbak ennyi hiányzóval egy középcsapatnál, főként azért mert nincs egy minőségi cserepadunk, nem pedig minőségi edzőnk.
Kitalálták a taktikát, 11 emberes védekezés, és kontrák, hát ez most bejött. Egyébként meg úgy szétdarabolták a játékot a "spanyolok", h min. 1 játékost ki kellett volna állítani, szóval ezt sem értem.
sztem nem rijkaard a csapat sikereinek a záloga, maradjunk annyiban.

és ha az espanyol meg tudta ezt a meccset így oldani, h közünk ne legyen hozzá, akkor - ha ilyen marad a hozzáállása a zsugásainknak a dolgokhoz, mint ma volt, és az edző is ennyire topon lesz az ilyen jellegű problémák kezelésében, mint mostanában rijkaard -, szal akkor mások is meg tudják ezt csinálni és b.szhatjuk ezt a szezont.
azért bízom a samuban és messiben, és általában a csapatban is.
Maradjunk annyiban, hogy ezen a meccsen is, ugyanúgy mint a Werder elleni idegenbeli meccsünkön azért nem volt közünk a meccshez, mert (a hiányzókon kivül) rossz nevek lettek a pályára küldve... Elég lett volna egy Saviola (Guddy v. Guily helyett) ill. egy Oleguer mint stabilabb védő(Belletti helyett) csere a meccs kezdete óta, és mindjárt nem ilyen [auto_cenzúra] a helyzetünk.

De a legfontosabb, hogy jövőre kell új vkp!! Essien v. Diarra féle testfelépítésű emberke... csak az a baj, hogy nincsenek ilyenek minden bokorban:))
Andris
Adminisztrátor

2007.01.14. 00:44:24

varga tamás írta: Én azon a véleményen vagyok, h Rijkaardtól könnyes búcsút kell venni, meg Neeskenstől is, és egy igazi edzőt kell idehozni. Ettől még nem leszünk a madridhoz hasonlatosak. Rijkaard felé 6 hete folyamatosan türelemmel vagyunk, ami nálam elfogyott. Ki kell mondani: Rijkaard alkalmatlanná vált az edzői feladatok ellátására, ő a leggyengébb láncszem, tehát viszlát! Taktika ohne, gólok nincsenek, védelem ingatag, a középpályán pedig az emberek csak lézengenek. Ez így nem mehet tovább, elfogyott a türelmem. Kva mérges és lehangolt vagyok. Remélem, ennél csak jobb következik, jön négy verhető ellenfél - betis, tarragona, celta, osasuna - ezeket hozni kellene. Jó éjt! FORCA BARCA!
Kedves barátom, :oops:

Én azon a véleményen vagyok, h inkáb tőled kéne könnyes búcsút vennünk.
Szerintem az szégyenletes, és szánalmas, h 3 elképesztő, fantasztikus év után 6 hétig tart a türelmed egy edzővel szemben.

Rijkaard igazi edzőt, és jól végzi többnyire a munkáját.

fogok mindjárt írni egy kicsit hosszabb hsz-t az egész csapat rossz teljesítményéről, amit az elmúlt 2 hónapban nyújtott, azt olvasd el kérlek.
- József Attila
Boixos
Llegenda del Barça

2007.01.14. 00:43:54

lionelmessi19 írta:Ez is igaz, de remélem te azért nem akarod Franket elküldeni...!? :)

Összekapják ők még magukat, és Rijkaard segíteni fog nekik. Visszatérnek a hiányzók szép lassan, és vissza jön a tavalyi teljesítmény, vagy vmi hasonló.

Lefocizott minket egy középcsapat, igen, ez is így van.
Istenem, mi sem vagyunk jobbak ennyi hiányzóval egy középcsapatnál, főként azért mert nincs egy minőségi cserepadunk, nem pedig minőségi edzőnk.
Kitalálták a taktikát, 11 emberes védekezés, és kontrák, hát ez most bejött. Egyébként meg úgy szétdarabolták a játékot a "spanyolok", h min. 1 játékost ki kellett volna állítani, szóval ezt sem értem.
sztem nem rijkaard a csapat sikereinek a záloga, maradjunk annyiban.

és ha az espanyol meg tudta ezt a meccset így oldani, h közünk ne legyen hozzá, akkor - ha ilyen marad a hozzáállása a zsugásainknak a dolgokhoz, mint ma volt, és az edző is ennyire topon lesz az ilyen jellegű problémák kezelésében, mint mostanában rijkaard -, szal akkor mások is meg tudják ezt csinálni és b.szhatjuk ezt a szezont.
azért bízom a samuban és messiben, és általában a csapatban is.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.14. 00:42:41

varga tamás írta: Én azon a véleményen vagyok, h Rijkaardtól könnyes búcsút kell venni, meg Neeskenstől is, és egy igazi edzőt kell idehozni. Ettől még nem leszünk a madridhoz hasonlatosak. Rijkaard felé 6 hete folyamatosan türelemmel vagyunk, ami nálam elfogyott. Ki kell mondani: Rijkaard alkalmatlanná vált az edzői feladatok ellátására, ő a leggyengébb láncszem, tehát viszlát! Taktika ohne, gólok nincsenek, védelem ingatag, a középpályán pedig az emberek csak lézengenek. Ez így nem mehet tovább, elfogyott a türelmem. Kva mérges és lehangolt vagyok. Remélem, ennél csak jobb következik, jön négy verhető ellenfél - betis, tarragona, celta, osasuna - ezeket hozni kellene. Jó éjt! FORCA BARCA!
:lol: :lol:

Hát ezzel ismét nem tok mit kezdeni... 2 bajnoki cím és 1 bl siker után a 4. szezon decemberében kisebb hullámvölgy van, amit a hiányzóknak is be lehet tudni, erre te elküldenéd őt a rákba...

Hol marad itt a józan ész???? Ekképesztő :shock:
krissz88
Barça B

2007.01.14. 00:40:56

Nem kell kongatni a vészharangokat majd meglátjuk ha visszajönnek a sérültek és továbbra is így játszunk akkor kell elgondolkodni néhány új játékos igazolásán!! De edzőváltásról hallani sem akarok! Mikor ment a csapatnak akkor egyszer sem bírálta senki de most hirtelen sokan az edzőt szidják.
Eddig egész jól bírtuk a sérültek nélkül. Ez a mecccs most így jött össze de lesz ez még jobb is én biztos vagyok benne!!
Az ilyen meccsek mindig nehezek voltak és ez alól a mai sem volt kivétel!
Az Espanolnak csak gratulálni tudok a játékához ez ma nem a mi meccsünk volt!!
Ja és emlékeztetnék mindenkit arra hogy eddig minden évben úgy volt hogy ha hosszabb szünetre ment a csapat utána általában gyengébben játszott! Szóval eddig két vereségünk van és szerintem ez egyáltalán nem vészes.
Persze ezzel a hozzáállással nem lehet bajnokságot nyerni de a fiúk biztos vagyok benne hogy bebizonyítják hogy hogy is tudnak igazán focizni!!
Szerintem már mindenki nagyon várja hogy visszatérjenek a sérültek de nem szabad siettetni ezt és nem szabad Eto'ra mindjárt hatalmas nyomást helyezni!!
Ne várja senki tőle hogy visszatér és a csapat ismét a régi lesz!!
Ehhez a többi játékos hozzáállásváltozása is kell!!
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2007.01.14. 00:40:07

Boixos írta:ez mind szép és jó, h nem történt semmi, hiszen csak egy sz.ar középcsapat focizott le minket a pályáról, de akkor gondolom nem lesz ilyen kiegyensúlyozott a hangulat, ha a végén mondjuk ennyivel bukjuk el a bugit. ugyanis semmi nem garantálja, h a madridnál nem kapják össze magukat és az sem evidens, h a sevilla március 23.án kipukkad és onnantól pedig a bentmaradásért fog kűzdeni.
ha így játszunk, ahogy az utóbbi pár meccsen, akkor nem lesz sétagalopp a tavaszunk.
igaz, van olyan is, h egy csapat bukja a bajnokságot, kupát satöbbit..
Teljesen egyetértek!Ez a játék több volt mint szánalom!!!Én azt hittem a múlt héten játszottunk a legszarabban de TÉVEDTEM!!!!Én nagyon szeretem ezt a csapatot,de ma a fiúk nem játszottak a barca mezhez méltóan!!!!Áldom az eget,hogy nem mondjuk a MU-t kaptuk a BL-ben!Kicsontoznának!!!!Jólenne ha összeszedné magát mindenki mert nagy bukta lesz különben ez az év!Nem látom azt a tüzet mint tavaj!Függetlenül,hogy sok a hiányzónk!!!De ez nem lehet MAGYARÁZAT A GYALÁZATOS JÁTÉÉKRA!!!!ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ MINDENKI!!!!!!! :cry:
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
Andris
Adminisztrátor

2007.01.14. 00:39:37

Ordog írta:
Dinho nem elég a megváltáshoz.. Ezt már láthattuk a 2003/2004-es szezonban is.
Láttál már olyan embert, aki egy maga kihúzta a [auto_cenzúra] a csapatot, úgy h a csapat körülötte meg sem próbált, vagy nem tudott teljesíteni?

mert én nem.

nem megy neki jól, de valamit szögezzünk le:

Ha van etoo, és messi, akkor Dinho 1. félideji labdáiból születik min. 2 gól, és akkor meg az egekbe magasztalnánk, akkor is ha utánna nem csinál semmi 45 percen keresztül...
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.01.14. 00:39:02

Nos, kedves barátaim!
Itt nem egy-két meccsről van szó. December eleje óta egyetlen egy jó meccsünk volt, ez a werder elleni bl-csoportmeccs. Azon kívül a csapat egy nagy kalap [auto_cenzúra]. Középpálya nincs! így pedig nehéz védekezni. Nem a védők a hibásak csak a kapott gólokért, hanem a középpálya, ahol nem csinálnak semmit a játékosok. Edmilson egy rakás szerencsétlenség, Deco nem fut vissza, ha elveszti a labdát, Iniesta pedig nem védekező kpályás. Lehet, hogy 3-4 ember hiányzik, de nézzük meg kivel játszottunk a bajnokságban: levante, gerafe, espanyol, atletico - ezen a négy meccsen 9-10 pontot kötelező lett volna szerezni, ehelyett szereztünk hármat, és rúgtunk 4 gólt. Szánalmas, szégyenteljes.
Én azon a véleményen vagyok, h Rijkaardtól könnyes búcsút kell venni, meg Neeskenstől is, és egy igazi edzőt kell idehozni. Ettől még nem leszünk a madridhoz hasonlatosak. Rijkaard felé 6 hete folyamatosan türelemmel vagyunk, ami nálam elfogyott. Ki kell mondani: Rijkaard alkalmatlanná vált az edzői feladatok ellátására, ő a leggyengébb láncszem, tehát viszlát! Taktika ohne, gólok nincsenek, védelem ingatag, a középpályán pedig az emberek csak lézengenek. Ez így nem mehet tovább, elfogyott a türelmem. Kva mérges és lehangolt vagyok. Remélem, ennél csak jobb következik, jön négy verhető ellenfél - betis, tarragona, celta, osasuna - ezeket hozni kellene. Jó éjt! FORCA BARCA!
Andris
Adminisztrátor

2007.01.14. 00:35:53

Xavinho írta: Talán még nem,d egyre jobban azt látom,h Rijkaard egy vlmihez ért: a csapat összetartásához, taktikailag egy 0 ...fejlődik..talán,d ha idén az ilyen Levante,Getafe,Espanyol elleni pontok miatt veszítjük el a bajnokságot, akkor inkább látnám mondjuk Lippit a kispadon.
Hát nem vagyunk egy véleményen. Sajnálom, de ez van.

Ha véletlen, amit egyébként nem hiszek, elmenne a bajnokság pár ponttal, akkor sem kéne elküldeni Franket. Elfelejted, h mit ért el a csapattal.
nehogy már az legyen, mint pl a madridnál, h ha egy szezon nem sikerül jól, akkor elküljük az edzőt.

Pláne, h egy iszonyat szerencsétlen éven lennénk túl....
- József Attila
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.14. 00:34:26

Igen Xavinho van benne valami amit mondassz. Ez is csak azt támasztja alá, amit az előbb mondtam Frenkről. Nem tud eredményes, új taktikát kitalálni ha hiányoznak a tőlünk a "mester"-ek:))

Ha van Dinho-Deco-Messi-Eto'O, néha elég 2-3 is:) akkor az a taktika, hogy a hihetetlenül labdabiztos védelmi és középpályás sorunk szépen áthozza a kp-n a lasztit, majd pedig elől az improvizációból élünk legtöbbször... ezért is vagyunk kiszámíthatatlanok és ezért is rúgunk annyi gólt--> mert hogy ez nagyon eredményes taktika ilyen játékosokkal mint amik nekünk vannak HA egészségesek.

Ha hiányzik a többség akkor frankó taktika hijján jön a szenvedés, ha csak nem villan meg valaki(Most csak Dinho tudott volna, esetleg Iniesta). Most nem volt semmi különös csak Giuly és Guddy erőltette a maga sablonos játékát... gyakran elakadt rajtuk a labda és a befejezésnél is hibáztak elég sokat..

Dinho nem elég a megváltáshoz.. Ezt már láthattuk a 2003/2004-es szezonban is.
Lezárt