Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet, hogy kishitű vagyok, de szerintem ez ugyan olyan ócska trükk, mint a teleshop...De ha nem is, azt a pengét szivesen megnézném, miután vasat turmixoltak vele...barca99 írta:http://www.youtube.com/watch?v=Ax2BOCoVDJk
Nagyon durva turmixreklám.![]()
(jobb oldalon találtok belőle több fajtát is)
Nem semmibarca99 írta:http://www.youtube.com/watch?v=Ax2BOCoVDJk
Nagyon durva turmixreklám.![]()
(jobb oldalon találtok belőle több fajtát is)
Az is vagyok...Sharkinho írta:KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY: PATAKI "GAME" CSABA GOODLE-T HASZNÁL
De csak hogy büszke lehess rám...
Mi az, hogy mindig??Game90 írta:Jó, te mindig ott vagyAtesz írta:Gyönyörű idő lesz este...Pedig mentem volna ma Disco'Shit partyzni RIO-ba, de ezek szerint ez valszeg elmarad.![]()
Ha most egyszer nem mész le...
Jó, te mindig ott vagyAtesz írta:Gyönyörű idő lesz este...Pedig mentem volna ma Disco'Shit partyzni RIO-ba, de ezek szerint ez valszeg elmarad.
Ádám02 írta:Az Alkaida meg akarja ölni Roonyt,Beckhamot meg Henryt!!!Ki hallotta?
La Pulga írta:2007-08-19
Az Al Kaida Beckham és Rooney kivégzésével fenyeget!
A News of the World információi szerint a terroristaszervezet legújabb meghirdetett akcióiban nyugati sztárfocisták elleni merényletekkel fenyegetőzik.
Érdeklődők milliói láthatták azt a videófilmet, amelyen feltételezhetően az Al Kaida közel-keleti terrorszervezet üzen a nyugati világnak. A kisfilmben Wayne Rooney, David Beckham és Thierry Henry elleni merényletekkel fenyegetőznek, különböző animációk és képaláírásokkal sokkolva a nézőt. A videót, egy glasgow-i szerveren osztották meg, készítőit, illetve terjesztőit nagy erőkkel keresik Nagy-Britanniában. A látottakkal kapcsolatban egy terrorista szakértő, Neil Doyle osztotta meg véleményét az újság internetes kiadásában:
- Nem kétséges, hogy valódi a fenyegetés. Nagyon körültekintően van megválasztva a szóhasználat, kettős értelmű kifejezéseket használnak a videóban. Egyértelmű az elrettentő hatás elérésének a célja is, a holttestek és véres képek mind provokálni akarják a nézőt. Összességében sokkoló a videó – jelentette ki a szakértő.