Barca vs. Real
-
- Director del Fútbol
ILYEN NIIIIIIIIINCS!!!!!!!!!!!!!!!!! EZEK SOSE GYŐZIK LE A madridot!!! SOHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! 

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Bazz... Kiállítás az Atléticónál. 

Nyugi van, ne görcsöljetek! 
Ennél egyértelműbb meccs csak ennek a visszavágója lesz ebben a szezonban.
Aki azt hitte az am ma nyerni fog vagy egyáltalán pontokat szerez, az rettentő naív.

Ennél egyértelműbb meccs csak ennek a visszavágója lesz ebben a szezonban.
Aki azt hitte az am ma nyerni fog vagy egyáltalán pontokat szerez, az rettentő naív.

danko94 írta:A Real meccs egyszerűen NÉZHETETLEN!!!! Hihetetlen nem a csapatokkal és a játékkal van baj hanem a Realfan kommentátorral. Komolyan mondom úgy isteníti a Királyiakat mintha nem tom ki lennének. 5 percig rágódik azon a rohatt meg nem adott gólon és azt mondta h értetlenül áll előtte hát könyörgöm ki nem qúlja le h hogy áll, közvetítse le a meccset ELFOGULATLANUL mert így az egész egy nagy kalap....
Ja... Amúgy azért nem adták meg a gólt, mert Raúl aki zavarta a kapust lesen állt...

- danko94
- Entrenador del Barça
A Real meccs egyszerűen NÉZHETETLEN!!!! Hihetetlen nem a csapatokkal és a játékkal van baj hanem a Realfan kommentátorral. Komolyan mondom úgy isteníti a Királyiakat mintha nem tom ki lennének. 5 percig rágódik azon a rohatt meg nem adott gólon és azt mondta h értetlenül áll előtte hát könyörgöm ki nem qúlja le h hogy áll, közvetítse le a meccset ELFOGULATLANUL mert így az egész egy nagy kalap....
-
- Director del Fútbol
Minden kedves Barca-szurkoló társamnak a következő üzenettel szeretnék szép estét kívánni indulásom előtt:
"A Real Madrid egy vesztes csapat!"
Sose felejtsétek el
Szép estét!
"A Real Madrid egy vesztes csapat!"
Sose felejtsétek el

Szép estét!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
-
- Director del Fútbol
ezt nem hiszem el
ilyen nincs
tavaly is 1. perc gól most se vártak sokat
ilyen nincs
tavaly is 1. perc gól most se vártak sokat

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- rszergej
- Capitá del Barça
Na azért az atletico van olyan jó csapat, hogy megverje ma azt a ... realt, és nem mellékes az, hogy szerintem 2 fordulót nyereség nélkül egy ilyen csapat nem hiszem, hogy eltűr. MUTASD MEG kis KUN (gyere hozzánk) 

azé' ha hármat vágna se bánnánkRivaldo11 írta:Nem tudom, de én sem vagyok elájulva a gyerektől. Nem is Messihez kell mérni-nem egy szint-de még szerintem Forlán képességeit sem érte el.
(Most remélem jól rámcáfol, és vág kettőt.)

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Egy xre azért elég lehet a kismadrid. Ha kilábaltak az elmúlt két forduló kudarcaiból akkor meg teljesen 3 esélyes a cucc.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem tudom, de én sem vagyok elájulva a gyerektől. Nem is Messihez kell mérni-nem egy szint-de még szerintem Forlán képességeit sem érte el.
(Most remélem jól rámcáfol, és vág kettőt.
)
(Most remélem jól rámcáfol, és vág kettőt.

Rivaldo-A Legnagyobb.
reméljük, hogy utálni fogja!rszergej írta:Na akkor remélem most bizonyítani fog nekedmezeibela írta:14:00 - Agüero: "Játszani fogok a derbin!"
erről ennyitÉs ezen a meccsen megváltoztatod a véleményed a kis Kunról
lehet utálni fogod
![]()
- rszergej
- Capitá del Barça
Na akkor remélem most bizonyítani fog nekedmezeibela írta:14:00 - Agüero: "Játszani fogok a derbin!"
erről ennyit

14:00 - Agüero: "Játszani fogok a derbin!"
erről ennyit
erről ennyit

m a d r i d i s t a .
Ilúvatar írta:mezeibela írta:agüero megsérült lehet nemis játszik ellenünk.
Hát az gáz... megint makkolt egyet Real Madrid.
miért lenne makk?én még semmit nem láttam a gyerektől amiért hu de nagyon félni kéne tőle...forlan sokkal több nála..
SZERK.:ellenetek labdába se ért.

m a d r i d i s t a .
rszergej írta:Alig várom az atma-real meccsett, renélem ez a kis szünet elég volt az amtának, hogy még egy olyan meccsük ne legyen, és a kis Kun is összeszedi magát
agüero megsérült lehet nemis játszik ellenünk.

m a d r i d i s t a .
- hölör
- Jugador del Barça
szombat 20:00Ilúvatar írta:mikor lesz az a meccs?rszergej írta:Alig várom az atma-real meccsett, renélem ez a kis szünet elég volt az amtának, hogy még egy olyan meccsük ne legyen, és a kis Kun is összeszedi magát
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ne legyen igazam, de szerintem azt a meccset behúzza a Real, mégpedig azért, mert az Atletico nem képes átlépni a saját árnyékát. A Real pedig elég stabil és rutinos csapat, hogy ezt kihasználja. Azért nem bánnám, ha tévednék.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Korai még ez a kijelentés, nem járt le a szerződése.Az igazság az, hogy egyszerűen fájó belátni, mennyire nem ért meg 30 millát az az ember. De ez még nem is probléma. A probléma ott van, hogy sok madridista elkezdte isteniteni pár jó derbi után, hogy "mennyire megérte a pénzét". Nos, eltelt egy szezon, Pepében pedig ugyanúgy benne van a hiba, mint korábban. A portugálok eb kiesésében is jelentős szerepet vállalt, akárcsak a madrid Roma elleni BL búcsujában. Ha csak ezt a kettőt nézzük... Szóval a Pepe kérdés nem kérdés. Messze nem érte meg a pénzét. Az meg, hogy top 3 védő...csak Brazil védőből van vagy 4-5 jobb.