Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
danko94 írta:A Real meccs egyszerűen NÉZHETETLEN!!!! Hihetetlen nem a csapatokkal és a játékkal van baj hanem a Realfan kommentátorral. Komolyan mondom úgy isteníti a Királyiakat mintha nem tom ki lennének. 5 percig rágódik azon a rohatt meg nem adott gólon és azt mondta h értetlenül áll előtte hát könyörgöm ki nem qúlja le h hogy áll, közvetítse le a meccset ELFOGULATLANUL mert így az egész egy nagy kalap....
azé' ha hármat vágna se bánnánkRivaldo11 írta:Nem tudom, de én sem vagyok elájulva a gyerektől. Nem is Messihez kell mérni-nem egy szint-de még szerintem Forlán képességeit sem érte el.
(Most remélem jól rámcáfol, és vág kettőt.)
reméljük, hogy utálni fogja!rszergej írta:Na akkor remélem most bizonyítani fog nekedmezeibela írta:14:00 - Agüero: "Játszani fogok a derbin!"
erről ennyitÉs ezen a meccsen megváltoztatod a véleményed a kis Kunról
lehet utálni fogod
![]()
Na akkor remélem most bizonyítani fog nekedmezeibela írta:14:00 - Agüero: "Játszani fogok a derbin!"
erről ennyit
Ilúvatar írta:mezeibela írta:agüero megsérült lehet nemis játszik ellenünk.
Hát az gáz... megint makkolt egyet Real Madrid.
rszergej írta:Alig várom az atma-real meccsett, renélem ez a kis szünet elég volt az amtának, hogy még egy olyan meccsük ne legyen, és a kis Kun is összeszedi magát
szombat 20:00Ilúvatar írta:mikor lesz az a meccs?rszergej írta:Alig várom az atma-real meccsett, renélem ez a kis szünet elég volt az amtának, hogy még egy olyan meccsük ne legyen, és a kis Kun is összeszedi magát
Korai még ez a kijelentés, nem járt le a szerződése.Az igazság az, hogy egyszerűen fájó belátni, mennyire nem ért meg 30 millát az az ember. De ez még nem is probléma. A probléma ott van, hogy sok madridista elkezdte isteniteni pár jó derbi után, hogy "mennyire megérte a pénzét". Nos, eltelt egy szezon, Pepében pedig ugyanúgy benne van a hiba, mint korábban. A portugálok eb kiesésében is jelentős szerepet vállalt, akárcsak a madrid Roma elleni BL búcsujában. Ha csak ezt a kettőt nézzük... Szóval a Pepe kérdés nem kérdés. Messze nem érte meg a pénzét. Az meg, hogy top 3 védő...csak Brazil védőből van vagy 4-5 jobb.