Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Emberismereti diszciplinák, Politikafilozófia, Szociolingvisztika, Etikatörténet.kovinho írta:Mit kell tanulnod ilyenkor?
De én itt leszek!Slither írta:Úgy látom a "nagyágyúk" (hozzászólás/nap arányt tekintve) nem lesznek egy ideig. Nagyon kihalt lesz a fórúm ezen a hétvégén.![]()
![]()
Naa! Gratulálok!! Én ma (vagyis tnap) kaptam meg az érettségi bizimet. Kitűnő lettem, minden 5-ös. (: Nektek? Rumig még csak jövőhéten szóbelizik, szegény.Hihi, én már tegnap túl estem rajta (mostanra már minden bizonnyal Enrique is), úgyhogy ezentúl ráérek mindenhez hozzászólni , meg cikket írni...
Én mondjuk könnyű tételeket húztam: Az Ember tragédiájának filozófiai háttere , Hangalak és jelentés kapcsolata, németből meg rep.jegy foglalás, meg computer, internet szóval testhezálló témák...
Mikor ezt írtad, én épp a Zöld Pardonban táncoltam szakadó esőben a Could you be love-ra.Ja, itt Pesten akkora vihar van, hogy húúúú...
...na ja azt észrevettem...vmivel 8után letettem a lantot a bányában,de az üzletet alig tudtam bezárni mivel majd 'elfútt az a kis szellő....arról a nyolc kiló homokról amivel betakart+ az esőről már nem is szóloklionelmessi19 írta:Hát itt Pesten nagy vihar volt, illetve még az utószele van is, de akkora nem volt, h nagyon nagy károkat okozzon.
Ez nagyon király...Erre már mások is rájöttek Wink http://www.youtube.com/watch?v=3rKMkb_CZfE
Erre már mások is rájöttekkovinho írta:Haverommal lennt voltunk bringázni, és egyik öreg néni mellé egyszer leültünk pihenni olyan 6 óra tájban, amikor megszólal full melegben hogy:
"Viszket a fülem, vihar lesz" - röhögtünk akkorát, és közben igaza lett. A meteorólogusoknak is ajánlom, hallgassanak Ilonka Nénire!
nálunk olyan meleg van mint a állat!mingyá leszédülök a székröl...Krojf írta:Komáim!
Balassagyarmaton nagy zivatar készül!!!
Felétek mi újság?
Kérdi az izgatott Krojf komátok.