2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nyáron lejár a szerződése, tehát pénzt nem fog kapni utána a klub.Sergi írta:Nyáron mennie kell, mindegy mennyiért.
Esetleg be lehetne vonni a De Ligt-féle üzletbe cserelapként.
Az a durva, hogy a folyamatos sérülések miatt nem tud olyan karriert futni amilyen a képpességei alapján járna neki.Sokat szoktam poénkodni rajta, de sajnálom.Ő a világ legtöbb top csapatában kezdő lehetne a képességei alapján...Cestus írta:Tényleg lesérült, egy hónapra kiesett. Elképesztő ez az ember.
Megsérült volna? Én azt hittem, csak taktikai okokból cserélte be Arthurt a helyére.soadroli írta:van valami hír a sérüléséről?
Rolikám nem a válogatott meccsekkel van a baj, hanem azzal, hogy ez a pali évekig sérült volt Angliában is. Ennek ellenére nekünk ő kellett, majd ugyanezt letolta itt is, kivéve a tavaszt, amikor kapart a VB miatt.soadroli írta:ezek a rohadt válogatott meccsek, a kutya nem kíváncsi rá, minek eröltetik...
Ma már azt írja a RAC1, hogy télen terveznek venni egy középhátvédet, mivel Vermaelen ismét off, Umtitinél pedig szintén befigyelhet egy négy hónapos kiesés. Azzal számolnak, hogy de Ligt télen nem lesz elérhető, így másban gondolkodnak.messideco írta:Úgy tudom, szigorúan a balhátvéd kérdésére válaszolta