LG írta:TripleH írta:Jó hát LG azért Zizou minden idők egyik legjobb francia játékosa, felesleges is hozza hasonlitgatni ezt a kpt, ez legalább olyan mint Zicohoz hasonlítani a mostani Brazil kpt.

Jó, de akkor is, legalább egy kreatív kp-jük lehetne. Szerintem még a portugál kp-ban is több kreativitás volt.
A védekezés, darálás persze ment remekül, Sissoko megindulásaiban is volt veszély, de ő is inkább erejét és a gyorsaságát használta, mint az eszét.

Ebben spec egyetértek. El is képzeltem meccs alatt, ahogy Sissiko nálunk így megindul, Iniestáék meg nézik nagy szemekkel, h ez mi a frászt csinál, meccs után meg szólnak neki, h haver, nálunk nem ez a módi

Kb itt véget is érne a francia pályafutása nálunk.
Egyébként minek kreatív középpálya, ha anélkül lehet nagy tornát nyerni. Ha fizikailag rendben vagy, kellőképp koncertrálsz, akkor a legtöbb esetben megúszod gól nélkül, elöl, kontrából meg bármi lehet, ha nem, akkor orosz rulett. Nagyszerű példa voltak erre az izlandiak, kevés focira emlékeztető dolog, de taktika, fizikum, fegyelmezettség, ész kimaxolva. Elértek a 8 közé, addigra kifulladtak, ahogy mi a 16 között.
Nem bánnám, ha kijutnánk a VB-re, mert nélkülünk kínlódás lesz végignéznem a következő tornát, minket kivéve, nagyjából hasonlóan alacsony színvonalú volt a legutóbbi VB meg ez az EB.
Lehet ilyen is egy meccs, mint a tegnapi meg lehet egy magyar-portugál is, úgy, h semmivel nem volt több hiba azon a meccsen (a 6 gól ellenére), mert tegnap sok, több 10 milliós játékosnak is meghaladta a képességét 20 métert pontosan passzolni, vagy labdát vezetni, h birtokolja azt. Kezdem úgy érezni, h egy Gera vagy Nagy semmivel sem ügyetlenebb technikailag, mint pl egy Giroud vagy Adrien, csak ők valami egészen más közegben és társakkal nevelkedtek.
Ronci megérdemelte, mégha a nem is tehetett a győzelemről. Sérülést nem kívántam neki, de nem is sajnáltam, benne van a fociban, h lesérülsz, teljesen véletlen eset volt. Engem se sajnál senki, mert nem tudok focizni másfél éve. Kiváncsi vagyok, h milyen szerep jut neki jövőre Madridban, Aranylabda fix, vélhetően az utolsó neki. Jó csatára számítok, várom a szezont
Maxi, Téged tényleg bántani fog az, amit a madridista brigád gondol Messiről?

Feldobtad a délutánomat. Azok véleményére sztem felesleges adni, akik a vérbe elszidják a saját játékosaikat, ha nem megy a szekér, meg egymás anyját szidják meccsek alatt

Mint a románok, akik összeverik egymást