2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
a 15höz lehetett találni a neten egy crack fájlt, amivel ez megoldódott, lehet, hogy van most a 16hoz is. a google-ben "fm 16 fake name/players crack" vagy valami hasonló keresőszóval próbálj elindulni szerintem.messideco írta:A helyzet a következő: letöltöttem a magról az Fm16-ot. Feltelepítettem, elindul szépen, aztán tele van random, generált nevekkel. Hogyan lehetne ezt a problémát megoldani szerintetek?
Nem ismerem a játékot, csak látatlanban okoskodok, de nem lehet, hogy a Counter Attack: Yes azt jelenti, hogy beálltok védekezni és vártok a kontralehetőségekre, hiába az otthoni ATTACKING MENTALITY?varnagykrisztian írta:Sziasztok, leporoltam a CHAMPIONSHIP MANAGER 01-02-őt a 2015-ös update-vel.A góllövéssel van gondom mert nagyon kevés gólt kapok viszont irreálisan keveset is rúgok.A GUARDIOLA féle 4-1-2-3-as taktikát nyomomEz van beállítva:
MENTALITY: idegenben: NORMAL otthon: ATTACKING
COUNTER ATTACK: YES
Valami ötlet?
Ha loksz egy privit, hogy pontosan mi a hiba, illetve, hogy honnan szedted le, stb, akkor holnap segitek szivesen.LM10 írta:Lehet nekem is úgy kelleneVictor_Valdes írta:Melyik resze? A meccseket en is 2d-be nezem. A tobbi meg nem valtozott annyit.Demót próbáltam, most lekaptam a rendes verziót de nem fut valami hiba miatt, el sem indul
Lehet nekem is úgy kelleneVictor_Valdes írta:Melyik resze? A meccseket en is 2d-be nezem. A tobbi meg nem valtozott annyit.
Nemtudom, engem a grafika valamiért irritál. Rossz nézni, ahogy megy a játék. Lehet csak meg kell szokni. Nekem még mindig 12-es az etalon.Victor_Valdes írta:Mindenképpen érdemes. A kezelőfelület változott, összetettebb lett a játék. Nem igazán lehet erről írni, ki kell próbálni.messideco írta:Érdemes elkezdeni a 15-öst? Valami lényeges újítás történt vele? Írd le a tapasztalataidat, ha lesz időd