Vebbel ertek egyet, igazabol olyan popec a keret, hogy szinte nem is tudnek embert mondani, aki most ugy igazan kene. FIFA-ba is alig igazolok, olyan jok vagyunk..
Jobbhatvednek tudtam volna Auriert, de nekem SR olyan szinten bejott ott, hogy az elefantcsontpartit se hoznam mar. Kozepre en is hoznek valaki furgebbet Masch helyett lassan, mert eddig nagyon nem az igazi. Es en is Marquinhost hoznam, de csak mert alig ismerem a felhozatalt. Balra Alba moge lenne Grimaldo, de o ugye kilove, oda nem tudom ki lenne jo, de kene valaki az biztos, mert az Adriano-Matyi pakk meg egyutt se eleg.
Kozeppalyara ha ifikben nem gondolkozok, akkor Verratti egyertelmuen jonne nalam Raketa helyere. Ha nem o, akkor Gundogan. Busi alap. De ha moge kene cseret hoznom, az Motta lenne, le se tagadhatna a Masias multjat, nem vallana szegyent o se szerintem itt. Ini helyettesnek meg Halilovic kene jobblabbal.

Viccet felreteve, en Andrest jelenleg a "kulsos felhozatalbol" Iscoval vagy Coutinhoval potolnam - majd amikor kell -, csak mindegyiknek kene meg 2-3 szintet lepni ahhoz, hogy erre kepesek is legyenek, az meg egyiknel se biztos, hogy ossze fog jonni.. Thiago meg jokernek ott szerepelne meg azert..
A tamadosorba meg a Dybala- Griezmann es a Pato-Martial pakkbol egyet-egyet valasztanek cserenek, de egyik se turne a padot ertheto okokbol, meg nem is biztos, hogy jol lefednek Suarez posztjat peldaul.
u.i.: Szemelyeskedes fele majd ne kanyarodjunk azert el..