Én mát kijavítottam bibíí!

Hát... Az utolsó kép kicsi...LG írta:Most má megfelel az aláírás mérete? Remélem tetszik.
Enrique írta:Passz...LG írta:Ok! Azonnal...Enrique írta:LG!
Légyszíves vedd kisebbre az aláírásodat!!!![]()
ui: Nem tod, h találhatnék képet régi nagy kedvencemrol, Frank de Boerrol![]()
![]()
De légyszíves úgy csináld az avatarod, h 130-140 magas legyen. Annál nagyobb nenagyon mert teljesen megnyújtja a forumot.
Köx.
Passz...LG írta:Ok! Azonnal...Enrique írta:LG!
Légyszíves vedd kisebbre az aláírásodat!!!![]()
ui: Nem tod, h találhatnék képet régi nagy kedvencemrol, Frank de Boerrol![]()
Ok! Azonnal...Enrique írta:LG!
Légyszíves vedd kisebbre az aláírásodat!!!
Sztem is jóLG írta:Sztem állat!Charlie írta:Hát nem aranyos?Boixos írta:Charlie, mi ez a balta az avatarban? remélem, nem a személyi képed.![]()
(meg ne sértőggy!)Nekem tetszik...
Nem szokásom olyan egyszerűen megsértődni![]()
C.
Sztem állat!Charlie írta:Hát nem aranyos?Boixos írta:Charlie, mi ez a balta az avatarban? remélem, nem a személyi képed.![]()
(meg ne sértőggy!)Nekem tetszik...
Nem szokásom olyan egyszerűen megsértődni![]()
C.
Enrique írta:A tiéd jó.Silvanus írta:Ha gondolod kisebbre veszem, bár így ránézésre nem nagyobb, mint a tiéd Enrique...Enrique írta:Pöttyöt mind2en kisebbre vehetnétek, meg az avatart is, mert széthúzza a forumot.![]()
A tiéd jó.Silvanus írta:Ha gondolod kisebbre veszem, bár így ránézésre nem nagyobb, mint a tiéd Enrique...Enrique írta:Pöttyöt mind2en kisebbre vehetnétek, meg az avatart is, mert széthúzza a forumot.![]()
Enrique írta:Pöttyöt mind2en kisebbre vehetnétek, meg az avatart is, mert széthúzza a forumot.
Ha gondolod kisebbre veszem, bár így ránézésre nem nagyobb, mint a tiéd Enrique...Enrique írta:Pöttyöt mind2en kisebbre vehetnétek, meg az avatart is, mert széthúzza a forumot.
A tiéd volt az egyik, ami miatt szóltam!Rapika írta:Az enyém még belefér?
Ha nem,szóljatok,kissebbítek a képeken!![]()
Nah ezt kérem én is, mint moderátorSilvanus írta:Épp ebben a pillanatban akartam valami hasonlót írni a szerkesztőknek, hogy jó lenne, ha írnának valami figyelmeztető levelet azon társainknak, akikkel egy kicsit elszaladt a ló!!! Úgy értem hiába engedi a rendszer, hogy felrakjunk magunknak különböző nagyságú képeket, azért nem kéne kihasználni ezt, mert akkor lassan be sem tölt már a fórum, olyan lassú lesz, illetve egy oldalra jó ha felfér 5-6 hozzászólás?!... Ez így értelmetlen, nem erről szól ez az egész!!!!Enrique írta:Légyszíves kisebb képeket rakjatok be aláírásba!! Mert nagyon zavaró tud lenni, ha 2 soros, vagy ha baromi nagy!
KÉREM TISZTEL TÁRSAINKAT, figyeljenek erre oda!!!!
Tudom, az enyém sem éppen szabványos, de szerintem ez még belefér!!!!! Ha nem, csak szóljanak a szerkesztők, vagy a modik, és máris módosítom.....
Épp ebben a pillanatban akartam valami hasonlót írni a szerkesztőknek, hogy jó lenne, ha írnának valami figyelmeztető levelet azon társainknak, akikkel egy kicsit elszaladt a ló!!! Úgy értem hiába engedi a rendszer, hogy felrakjunk magunknak különböző nagyságú képeket, azért nem kéne kihasználni ezt, mert akkor lassan be sem tölt már a fórum, olyan lassú lesz, illetve egy oldalra jó ha felfér 5-6 hozzászólás?!... Ez így értelmetlen, nem erről szól ez az egész!!!!Enrique írta:Légyszíves kisebb képeket rakjatok be aláírásba!! Mert nagyon zavaró tud lenni, ha 2 soros, vagy ha baromi nagy!