2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
looka írta: St. Pauli - Hoffenheim V (0-1)
Frankfurt - Hamburg V (1-3)
Santander - Barca (1-0) V (1-3)
Caen - Brest H (0-2, caeni piroslap...)
Arles - Rennes V (0-1)
Ma a második szelvény jött be, az első a Stuttgart miatt nem nyert. Zsinórban öt vesztett szeló után már kellett egy kis bevétel.Lionel85 írta:Mára:
1.
PSV - Sibir H
Stuttgart - Slovan H
Lille - Vaslui H
1.89
tét 530 HUF
2.
Juventus - Sturm H
Man. City - Timisoara H
Porto - Genk H
1.72
tét 580 HUF
comments?
A másik meg a szokásos.. megint egy meccsen ment volna el, szóval itt hasznomra vált a lustaságom.looka írta: Ajax vagy Kijev jut tovább H
Spurs - Young Boys H
Fulham - Port Vale (0-1)H
Lille - Vaslui H
Jó lett volna, ha nem lennék ilyen lusta. Tipikus, hogy akkor jön, amikor nem adom fel.
Juve - Sturm Graz H
AEK Athen - Dundee H
Man. City - Timisoara H
Porto - Genk H(4-2, 80.min.)
Accrington - Newcastle V
Karpaty - Galatasaray D
Jó lesz az mégLionel85 írta:Jól van, a kedves Stuttgart lövi a szelóm. Ma nincs kedvük futballozni. Köszi fiúk! németek...
Szerk.: na mégis van, két gólról álltak fel. hihetetlen.szórakoznak itt velem.
Szerintem te nem láttad a mostani meccseket mert én mint Juve szurkoló (is), minden meccsüket láttam a nyáron, és egyedül ő volt akinek a játékában picit is láttam fantáziát, és igen Alex nagy játékos de benne sincs már sajnos 90 perc, és utánna kit hoz be Del Neri a helyére? Trezeguet-et? Nem mintha bajom lenne velem mert őt is tisztelem, de egy ilyen fontos meccsen nincs egy fantázia dús fiatal játékosunk...looka írta:Semmi nem fog Diegon múlni a Juve-val kapcsolatban, pláne nem egy Sturm Grazzal szemben. Hasonlít a tavalyi Kaká-effektusra, csak éppen Diego valszeg távozik is... Del Piero játéka sokkal inkább hasznos lesz, mint lett volna Diegoé, aki jó játékos, de nem a Juvéban mutatta ezt meg.L.Messi 10 írta:Csak ugy mondom hogy nem lesz a Juvéban DIego, márpedig nélküle érdekes egy meccs lesz....
Semmi nem fog Diegon múlni a Juve-val kapcsolatban, pláne nem egy Sturm Grazzal szemben. Hasonlít a tavalyi Kaká-effektusra, csak éppen Diego valszeg távozik is... Del Piero játéka sokkal inkább hasznos lesz, mint lett volna Diegoé, aki jó játékos, de nem a Juvéban mutatta ezt meg.L.Messi 10 írta:Csak ugy mondom hogy nem lesz a Juvéban DIego, márpedig nélküle érdekes egy meccs lesz....
Csak ugy mondom hogy nem lesz a Juvéban DIego, márpedig nélküle érdekes egy meccs lesz....Lionel85 írta:Juventus - Sturm H
Nem lepődnék meg, ha a Lviv kiejtené a Galatat...Barcaman14 írta:Mára:
Galatasaray tjut V 1,85
Villa-Rapid Wien H 1,43
*(0-1) PSV-Szibir.Nov. H 1,42
Austria Wien tjut H 1,98
300ft 2230ft
Szerintetek esélyes? Fontos lenne a véleményetek, mert nagyon jól jönne most egy kis nyeremény!
Szerintem ne tedd meg!Barcaman14 írta:Mára:
Galatasaray tjut V 1,85
Villa-Rapid Wien H 1,43
*(0-1) PSV-Szibir.Nov. H 1,42
Austria Wien tjut H 1,98
300ft2230ft
Szerintetek esélyes? Fontos lenne a véleményetek, mert nagyon jól jönne most egy kis nyeremény!
1. nem jó sztem. a juve nem fog x-elni és én a pool kiesésén sem lepődnék meg(ugye otthon 1-0 és nem ment gerrard és torres sem törökországba)Liteksz-Debrecen jut tovább 1.18
Trabzonspor-Liverpool jut tovább 1.18
Maccabi TA-PSG 2.30
Gent-Feyenoord 3.05
Elfsborg-Napoli 2.08
Juventus-Sturm Graz 5.65
Man. City-Temesvár 1.12
200 Arrow 25.715
Hétvégi/Sima
USA-Horvátország 1.02
Chelsea-Stoke 1.10
Derby County-QPR 2.38
Magyarország-Németország 1.21
ADO Den Haag-PSV 1.35
R.Santander-Barcelona 1.20
Braga-Maritimo 1.50
200 Arrow 1.570
Hétvégi/Húzós
Schalke-Hannover 1.30
Bremen-Köln 1.37
Blackburn-Arsenal 1.53
Tottenham-Wigan 1.23
Szolnok-Honvéd 2.39
Roma-Cesena 1.25
Arles-Rennes 2.23
Caen-Brest 1.87
Sunderland-Man. City 1.84
200 Arrow 15.365
Vélemények? Smile
A zsinórban 3 bukta nem újdonság főleg ha 1 meccsen megy el az nagyon gyakori...levproff írta:Ne búslakodj, lesz ez még rosszabb is.Lionel85 írta:Akkor biza ugrott a szelvényem.
Zsinórban háromszor buktam...
Most megnyugtattalak?
Ne búslakodj, lesz ez még rosszabb is.Lionel85 írta:Akkor biza ugrott a szelvényem.
Zsinórban háromszor buktam...