Jobban örülök ennek a labdának, mint Eto'o a góljának...Romario írta:Engem a nyilasi szólása döbbentett meg az összefoglaló végén,kapott egy labdát,és így szólt:"Ennek a labdának jobban örülök,mint Etoo góljának."no comment
a kettő nem ugyanaz

Jobban örülök ennek a labdának, mint Eto'o a góljának...Romario írta:Engem a nyilasi szólása döbbentett meg az összefoglaló végén,kapott egy labdát,és így szólt:"Ennek a labdának jobban örülök,mint Etoo góljának."no comment
Azért sztem a bírók mé mindíg velük vannak inkább,mint az ellenféllel.Lujo írta:Ilyen "apróságokkal" már nem is foglalkozom. De azért szerintem nálunk is előfordul ilyen, csak a RM meccseit, összefoglalóit kritikusabban nézzük.
Bocs, lemaradtál, azért írtuk, mert nem szeretnénk h a horváth ferike több Barca-meccset közvetítsen..raven írta:Sziasztok!
Sztem nincs sok értelme a levélnek. Mint ahogy a világ, úgy a sport1 is pénzalapon működik, így pedig teljesen logikus lépésnek bizonyul,hogy a jó csapatokat a sport2-ön adják, valószínű azért csak ennyit mert több nem fér bele a műsoridőbe.
Én mondjuk 1 middlesborough-blackburn meccset szívesebben megnézek mint mondjuk egy malaga-betist...Silvanus írta:Barcaforever írta:Én ha írnék levelet azt írnám h soha többé ne mutassank német focit.Ez jó! Se franciát, se németet! Csak angolt, heti2-3-szor, olaszt heti 4-5-ször, és SPANYOLT minden mennyiségben, csak a Sport1-en, Barca mindig élőben!!!!
Barcaforever írta:Én ha írnék levelet azt írnám h soha többé ne mutassank német focit.
Hát van benne egy-két fordulat, az biztos...Charlie írta:El nem küldeném ezt a helyeben!saviola83 írta:Ezt írtam a sport 1-nek.Várom a válaszaitzokat hogy mit szóltok hozzá.Egyetértetek-e velem.
"Tisztelt Sport tv.
Azt szeretném megemlíteni hogy a sport 1en lévő meccseket elhanyagolják.A barca és a Reala mr 2. hete a sport 2-n lesz ellenben a chelsea szinte minden héten a sport 1-en van.Valamint szerintem inkább a magyar csapatok meccseit kellene favorizálni a sport 1-en hamár pl a real és a barca valamint az arsenal a spor2-n van.Legalább akkor láthatnánk a magyar csapatokat mert ahhoz hogy bekössük a sport 2-t pl itt 15 ezer forintot kell fizetni amely pénzt szerintem nem mindenki tudja kifizetni.Szóval szerintem el kellene gondolkodni azon hogy inkább a jó csapatok nagy többségét valamint a magyar csapatok meccseit a sport 1-en adják.Mert szerintem egy getafe-Atletico meccsre nem sok ember kiváncsi.Meg a sport 1-en vasárnap szinte olasz nap van.Sajnos.Spanyol meccset pl alig látni a sport 1-en legalábbis a két nagy csapat meccsét.Inkább tegyék a nagy csapatok meccsét az 1-esre és a kissebb meccseket a 2-esre.Tudom hogy maguknak az a céljuk hogy mindenki beköttesse a spor 2 -t mert önöknek ugye az plusz bevétel.Ezt meg is értem.De azért el kellene gondolkodniuk azon hogy valamit kitaláljanak."
C.
El nem küldeném ezt a helyeben!saviola83 írta:Ezt írtam a sport 1-nek.Várom a válaszaitzokat hogy mit szóltok hozzá.Egyetértetek-e velem.
"Tisztelt Sport tv.
Azt szeretném megemlíteni hogy a sport 1en lévő meccseket elhanyagolják.A barca és a Reala mr 2. hete a sport 2-n lesz ellenben a chelsea szinte minden héten a sport 1-en van.Valamint szerintem inkább a magyar csapatok meccseit kellene favorizálni a sport 1-en hamár pl a real és a barca valamint az arsenal a spor2-n van.Legalább akkor láthatnánk a magyar csapatokat mert ahhoz hogy bekössük a sport 2-t pl itt 15 ezer forintot kell fizetni amely pénzt szerintem nem mindenki tudja kifizetni.Szóval szerintem el kellene gondolkodni azon hogy inkább a jó csapatok nagy többségét valamint a magyar csapatok meccseit a sport 1-en adják.Mert szerintem egy getafe-Atletico meccsre nem sok ember kiváncsi.Meg a sport 1-en vasárnap szinte olasz nap van.Sajnos.Spanyol meccset pl alig látni a sport 1-en legalábbis a két nagy csapat meccsét.Inkább tegyék a nagy csapatok meccsét az 1-esre és a kissebb meccseket a 2-esre.Tudom hogy maguknak az a céljuk hogy mindenki beköttesse a spor 2 -t mert önöknek ugye az plusz bevétel.Ezt meg is értem.De azért el kellene gondolkodniuk azon hogy valamit kitaláljanak."
Nekem sincs Sport2-öm, és hőzöngök is miatta rendesen, de sajnos azt kell, hogy mondjam, taylor200-nak igaza van! A Sport1 bármennyire is szeretnénk nem Barca TV, és nem változtathatja meg hétről-hétre a közvetítések kialakult rendjét, és szombat a spanyol nap, vasárnap meg.... olasz foci, és NFL! SAJNOS!!!taylor200 írta:A sport1 nem tud mást tenni, mint azokat a meccseket adja amiket éppen játszanak a csapatok. Nem szólhat bele a sorsolásba és főleg nem abba hogy a nagy csapatok mikor játszanak. A szezon elején elmondták és már itt is leírtuk többen, hogy a szombat spanyol nap a sport1-en a vasárnap pedig olasz. Ha Baraca, Real stb szombaton játszik akkor biztos lehetsz benne, hogy közvetíteni fogják, de ha vasárnap, mint pl ezen a héten is akkor sajnos csak a sport2 adja. Szerinten ez így igazságos is. Én is sokat szívtam a fogam ez miatt, de szerncsére december végén a UPC betette az alapcsomagba a sport2-t isPersze könnyű nekem akinek már van, de hidd el én is szenvedtem amikor még nem volt.
Viszont itt az Eurobarcán van online közvetítés és annak is megvan a fílingje