2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem felejtettem el. Csak szimplán szerintem csere lesz és Keita kezd.gy bizonyos Andres Iniesta nevű embert sztem elfelejtettél
Egy bizonyos Andres Iniesta nevű embert sztem elfelejtettélS.Agüero írta:Én nagyon szoros küzdelmet jósolok a Real-lal, de a Bernabeubeli Classico szerintem nagyon nehéz lesz és én ott egy x-et itt Barcelona-ban pedig egy győzelmet jósolok magunknak.![]()
![]()
Első kezdőnk a bajnokságban:
VV - Alves, Puyol, Piqué, Abidal, Busquets, Xavi, Keita, Pedro, Messi, Villa
Tipp: 0-2, Góllövők: Messi, Villa
Cserék: be:Ibra 45' le: Villa, be: Mascherano 60' le:Busquets, be:Adriano 70'
le: Abidal![]()
Azért a VB-n is látszódott, hogy benne volt a pakliban, hogy kiszopjanak a spanyolok. Elég ha egy kontra bejön, ha impotensek elöl egy felállt védelem ellen (amit ha JÓL csinálnak a Barcát is megakasztja még mindig) akkor könnyen bukta lehet a vége. Pedig Del Bosque a VB-n elkövetett hibák ellenére is nagyobb zsugás, mint Guardiola. Legalábbis egyelőre. Meg persze más a felfogásuk is.menczel írta:De ami még jobb, hogy a világnak még mindig nincs ellenszere a Barca totális futballjára. Bármelyik csapat amelyik szembe jön, meghunyászkodva a felismeréstől hogy jobb Spanyolo., azonnal más játékot kezdett játszani(Németo, Holland). És biztos vagyok benne hogy amint eddig is 10/9 szer az ilyen interszerű bekkelés ellen nyer a csapat.
De tulajdonképp ez a lényeg és ebben nagyon is igazad van. A lehetőség megvan, bitang erős, összeszokott, gondosan felépített játékoskeret. Élni kell vele.A konklúzió az hogy újra címekért leszünk harcban és 90%ban rajtunk fog múlni(10%szerecsefaktor-bíró), hogy éppen egy nyerő meccset játszunk, vagy egyet a nagyon kivételes vereségek közül.
Mert gondolom vannak csapatok, akiknek nemzetközi kupa-kötelezettségeik vannak, és attól függenek a párosítások, ahogy szerepelnek a csapatok a kupákban. Addig nem lehet véglegesíteni a menetrendet, míg minden el nem rendeződik.Mihu írta:ThxBírom ezt egyébként, mikor először megcsinálják az időtervet, utána meg hozzácsapják a párosításokat. Nem értem miért nem lehet egyszerre lezavarni az egészet
én ennyit találtam a madridistán ezzel kapcsolatbanMihu írta:Nem tudtam hogy hova írjam, mert nem találtam jövő évi topicot, de jó lesz ez itt is sztem.
Nem tudja valaki hogy mikor "sorsolják" a 2010-11-es idényt? Az angol meg a német bajnokságot már kisorsolták.
Elkészült a spanyol bajnokság hivatalos menetrendje: az első fordulót augusztus 28-29-én játsszák, míg a sorozat május 21-22-én fejeződik be. Háromszor lesz hétközi forduló: a negyedik (szeptember 22.); a huszonhatodik (március 2.) és a harminchatodik (május 11.). A sorsolás júliusban lesz.