Barça vs. Real - El Clásico
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Roni amúgy ha minden igaz, akkor megint arcon ütötte az egyik játékost... 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Most tuti megfogsz sértődni, mert te vagy a nagy linkelős, de pont azt nem szeretem ezekben a videókban, hogy össze van vágva, hogy beadja két ember közé itt lepasszolja ott rálövi. Közben meg holttérben sétál, középpályásként (ma támadó volt de általában) nem "akar" labdát szerezni, ha megszerzi beviszi 5 ember közé majd vagy jön egy extra passz (amit szépen betesznek egy videóba) vagy nem. Az ilyen összevágott videókból nem lehet valaki teljesítményét leszűrni. Sokkal összetettebb a játék mintsem valakinek adott támadásban vagy védekezésben 4-5 másodperces megmozdulását mutassa. Az hogy sétál labdaszerzésnél benne van (nyilván nem, de ezt elfogadom) de a csávó nagyobb százalékban hibázik mint tesz jót, na ezt nem tudom elfogadni. és amúgy még ma a jobbik fajta volt mint általában mikor láttam. Nem azt mondom, hogy megye 2 szint, de csak a Ligában rohangálnak nála jobb középpályások. Egy Banega már nem fut annyit, de jobb futballista kapásból.palesz77 írta:[....
Az ilyen videókat már meg sem nézem mert felesleges. Összevágnak pár jó megmozdulást miközben a meccs 90 perc és játékban van a labda 60 percig...eleve nem lehet 4-5 percbe megmutatni ki mit csinált.

-
- Entrenador del Barça
Kösz Sevilla!
Jól végződött a mai nap.
De rosszkor jön ez a szünet.
Azért az csúnya volt, hogy az utolsó percekben nem is támadtak le.
És végre megérkezett a Madrid legjobb barátja, a sértődékenység.
Jól végződött a mai nap.
De rosszkor jön ez a szünet.
Azért az csúnya volt, hogy az utolsó percekben nem is támadtak le.
És végre megérkezett a Madrid legjobb barátja, a sértődékenység.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Mondtam már, hogy ne az idei alapján ítéld meg..Bob_Marley írta:Lehet én fogom ki a rossz meccseit, de ha Danilo szóba került akkor Isco számomra ma is bizonyította, hogy nála túlértékeltebb játékost nem sokat ismerek jelenleg. Önző, lassú, lusta kb így tudnám jellemezni ha a negatívumokat szedem össze.

Emlékeim szerint én sem dőltem volna a kardomba ha jön - bár Aurier volt a favoritom nekem -, hát jól át lettem verve a 2 meccs+youtube által..Bob_Marley írta:Pedig sokan hozták volna itt is. Nehéz dolga van amúgy mert azon kívül hogy nem is szokta még meg a közeget úgy elég nehéz hogy védekezésben nem sok segítséget kapsz.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Lehet én fogom ki a rossz meccseit, de ha Danilo szóba került akkor Isco számomra ma is bizonyította, hogy nála túlértékeltebb játékost nem sokat ismerek jelenleg. Önző, lassú, lusta kb így tudnám jellemezni ha a negatívumokat szedem össze.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
https://www.facebook.com/Troll.Football ... =2&theater" target="_blank
Kis Roni performansz a mai meccsből

Kis Roni performansz a mai meccsből

Douglas 10 szer jobban mozgott a pályán(még törött lábbal is). És ez nem túlzás.palesz77 írta:Aldom az eget, hogy a Real elhappolta elolunk Danilot.. Allitom jelenleg SR koroket ver ra jobbhatvedkent.
Ez a Mariano brazil jobb hátvéd is ügyesnek tűnt.
ez a Sevilla nem semmi, begyüjtötte a másik nagy skalpot is!! gratula nekik, a Madrid ma nagyon lassú volt hiányoztak a gyors kontrák, anélkül pedig fegyvertelenek. Hamesz rúgótechnikáját azért irígylem tőlük.
ez a három pont a legnagyobb ajándék így a Clásico elé
ez a három pont a legnagyobb ajándék így a Clásico elé

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Én vártam,hogy ő rúgja a szépítő gólt, lett vlna pofája előadni a szokásos gólörömét,olyan vastag a bőr az arcán..Nero. írta:Ronaldo teljesítménye amúgy hihetetlen mekkorát zuhant. Kíváncsi vagyok, lesz e innen visszaút, de szerintem nem. Neki ennyi volt. A baj csak az, hogy amit emberileg leművel a pályán arra szavak sincsenek.

Jamesre viszont majd ki kell lépkedni, ott van lövőke rendesen, nagy plusz nkeik hogy ő játszhat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Pedig sokan hozták volna itt is. Nehéz dolga van amúgy mert azon kívül hogy nem is szokta még meg a közeget úgy elég nehéz hogy védekezésben nem sok segítséget kapsz.palesz77 írta:Aldom az eget, hogy a Real elhappolta elolunk Danilot.. Allitom jelenleg SR koroket ver ra jobbhatvedkent.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
palesz77 írta:Aldom az eget, hogy a Real elhappolta elolunk Danilot.. Allitom jelenleg SR koroket ver ra jobbhatvedkent.
A Real szurkolók is egy " gyenge hentes"-nek nevezték már napokkal ezelőtt is.
40 millióért olyan zseniális vétel volt mint Illara

Aztán óvatosan, nehogy végén ellenünk bizonyítson

Jamest viszont távol kell tartanunk a kapunktól, hamarabb belövi 20-25-ről mint Cuncus 15 méterről

Ronaldo teljesítménye amúgy hihetetlen mekkorát zuhant. Kíváncsi vagyok, lesz e innen visszaút, de szerintem nem. Neki ennyi volt. A baj csak az, hogy amit emberileg leművel a pályán arra szavak sincsenek.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Eddig tényleg nem mutatott valami sokat, nekem már a mozgása is fura, nagydarab, darabos, abszolút nem egy modern szélsővédő alkat. Ráadásul brazil létére nem is tűnik túl technikásnak. Reméljük nem a Clásicón cáfol meg.palesz77 írta:Aldom az eget, hogy a Real elhappolta elolunk Danilot.. Allitim jelenleg SR koroket ver ra jobbhatvedkent.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- visca el barca
- Presidente del Barça
a lényeg h cuncus fitt lesz a holnapi filmbemutatójára
2 hét múlva meg kell őket csapni és -6

2 hét múlva meg kell őket csapni és -6
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem tudom hogy nyerünk-e, de náluk Benzema borzasztóan hiányzik elölről és Ramos meg a védelmük oszlopa és a válla régóta gond neki. Persze nálunk meg nincs Messi, de láthatjuk, hogy tudjuk őt pótolni mint pl olyan ember mint Benzema aki aládolgozik mindegyiknek elől, na ezt nem tudják kompenzálni.Nero. írta:Szép, legrosszabb esetben is egálba leszünk a klasszikus után, amit nem nagyon gondoltam volna. Nagyon nagy lenne nyerni, de szerintem nem fogunk ennyi hiányzóval.
Középpályán kell agresszívnek és kemények lenni és labdákat szerezni, ez a kulcs. Középpályát ki fogja, itt a másodikban a Sevilla megmutatta, hogy ha párharcokat fognak ott és megindulnak akkor lehet gólt-gólokat lőni. Ez a játék továbbra sem olyan bonyolult, csak szervezettség és erő kell hozzá, s ezekben egyre inkább felfelé görbét mutatunk mostanában.

majdnem meg lett a negyedik is.
Ramos vajon mennyire sérült le? Azért ő komolyan fog hiányozni a védelemből.
Ramos vajon mennyire sérült le? Azért ő komolyan fog hiányozni a védelemből.
Szép, legrosszabb esetben is egálba leszünk a klasszikus után, amit nem nagyon gondoltam volna. Nagyon nagy lenne nyerni, de szerintem nem fogunk ennyi hiányzóval.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ezt muszáj
vebtől kérdezem hogy most hogyan látja a helyzetünket? 
Viccet félre téve a versenylónak a derbin kell nagyot futni, örök mondás. És persze két hét van a következő fordulóig, de jó fizikai állapotban vagyunk, előnyben vagyunk, elől mindkét pali gólokat ver, hátul nem kapunk, minden adott. Aztán jön valami sérülés és nem, plusz mint írtam két hét és felkészül mindenki, de abszolút nyugodtan biztosan játszhatjuk a játékunkat semmit nem kell kockáztatnunk és sunyiban bebökünk 1-2 gólt aztán nyerünk Madridban, ÁMEN!

Viccet félre téve a versenylónak a derbin kell nagyot futni, örök mondás. És persze két hét van a következő fordulóig, de jó fizikai állapotban vagyunk, előnyben vagyunk, elől mindkét pali gólokat ver, hátul nem kapunk, minden adott. Aztán jön valami sérülés és nem, plusz mint írtam két hét és felkészül mindenki, de abszolút nyugodtan biztosan játszhatjuk a játékunkat semmit nem kell kockáztatnunk és sunyiban bebökünk 1-2 gólt aztán nyerünk Madridban, ÁMEN!

Csak kérni kellett. 3-1 Llorente. Jó érzés lesz előnnyel utazni Madridba.etooka9 írta:Jó lenne 3 pontos előnnyel utazni madridba.Leon írta:2-1!!!
Vezet a Sevilla!![]()
Én már csak a válogatott miatt félek.
- Leon
- Director del Fútbol
Jól hangol a Real a klasszikusra! 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Grácies Messi!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
abban a tekintetben soha nem is volt még a közelében se Messinek.recrea írta:Borzasztóan önző CR, hátrány a csapatnak...egyáltalán nem lát a pályán, kanyarban nincs Messihez ebben.
3-1. Sevilla leglaább nem egy meccsre szívta fel magát, mint a hatalmas Celta.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Alonso0190
- Jugador del Barça
3-1 

"Inkább vagyok a nyolcadik helyen egy olyan csapattal, ahol ezer ember azt akarja, hogy a hetedik helyen végezzek, mint a harmadik helyen egy olyannal, amelyik a fordítottját akarja." - Fernando Alonso
- Leon
- Director del Fútbol
3-1!!

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
Nagyon birka módon játszik a Sevilla, nem hiszem, hogy így kihúzzák a végéig.
CR most is rá van görcsölve a gólra szerencsére, nélküle már valószínűleg x lenne.
Ez a Konoplyanka meg nem semmi, ebben az percben amit láttam a paliból...
CR most is rá van görcsölve a gólra szerencsére, nélküle már valószínűleg x lenne.
Ez a Konoplyanka meg nem semmi, ebben az percben amit láttam a paliból...

Az éjjel soha nem érhet véget!