daffy írta:Itt senki nem arró beszélt,hogy mennyit érnek. Hanem hogy mennyit fizetnek értük. Bale ért 90et? Soha,max a felét. Az árak egyre magasabbak. Kizárt,hogy kevesebbért legyen eladva,mint amennyiért érkezett. Ronaldo sem fog elmenni 100 alatt,de inkább 120. A walesi egy pl csapatnak aranyat ér. Ronaldo meg a PSG-nek még 3 évig a reklámarca lehet.
Én ezt tudom, meg értem is. De Bale az űberbrutál PL szezonja után volt túlárazva 100 körül. Azóta nem fejlődött semmit, csak romlott hozzáállásban. Én el nem tudom képzelni, hogy van olyan eszement, aki többért vinné el - lehet lesz, de számomra ez érthetetlen..

CR-nél se értem, hogy a PSG-nek ez miért éri meg ennyiért, de nála a 100-at én is reálisnak látom - sajnos -, szerintem annyiért meg is váltok majd tőle. De hogy Bale.. 80-ért már azt mondanám, hogy jó üzlet az eladása, ha annyiért adjátok, amiért vettétek az mágia, ha meg többért, akkor feladom a harcot.
Bob_Marley írta:Mondjuk szerintem Bale nem kezdett rosszul idén, s első évében is jól kezdett. Úgy gondolom, hogy ha "nagy takarítás" is van, őt nem feltétlenül kell kiebrudalniuk, mert lehet azért vele mit kezdeni és kihasználni az előnyeit.
Szerintem ő egy kontracsapatba való, neki kell hogy legyen tengernyi területe a pályán. Viszont a Real keretének 80%-a nem arra a focira lenne alkalmas szerintem, úgyhogy én megválnék tőle a helyükben, és kicsiben is játszani tudó emberkéket hoznék - említett Reus pl. Mourinho féle fociba passzolt volna, ebbe szerintem egyáltalán nem, és kétlem, hogy a Real megint azt akarja majd játszani.