2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ja, ezért nem venném még egyelőre komolyan a hírt én se, tudnak cifra dolgokat összehozni a Mundonál.Bob_Marley írta:Én is olvastam, de azért a Mundo katalán.![]()
Én is olvastam, de azért a Mundo katalán.palesz77 írta:Mundo szerint a Real is 2 átigazolási szezonról ki lesz tiltva. Elvileg hiteles forrás, de azért én még egyáltalán nem venném biztosra.
Bale-nek pont ezek az erősségei amiket írtál, de ehhez nem nagyon vannak társak. Idáig is beadásokból CR talált be kb. 70 százalékban, esetleg Benzema lehet még veszélyes gyenge védelem ellen, de erre nem lehet építeni. A Real kerete nem alkalmas az ívelgetős játékra, jól passzoló, technikásabb játékossal tudnának igazán eredményesek lenni Bale helyén, aki érzi a bemozgásokat. Mennyivel előrébb voltak, mikor James játszott szélen!Bob_Marley írta: Szerintem Benitez alatt azért is kezdett jobban mert sokkal agresszívabb volt a Real támadásvezetése és több területe volt, több "minikontra" több beadás. Szerintem meg van ehhez a keretük, s lehet ebből egy nagyon egységes csapatot gyúrni és voltak már erre életjelek ezért sem kell őket temetni. És emiatt gondolom azt is, hogy hosszabb távon is lehet Bale-lel keresnivalójuk, mert vannak olyan adottságai amiket kilehet aknázni és sok hasznot hoz egy csapatnak. Ezért sem adnám el feltétlenül az ő helyükben és nem is Reus féle emberekben gondolkodnék. Mondjuk a német is sokat sérült, passzolna Madridba.
jogos az ítélet, nincs miről beszélni!!, de ettől függetlenül tartom, hogy nem egy tipikus madridi favágó és a kisiklásától eltekintve nem rossz gyerek.Normandia írta:Iscot 2 meccsre meszelték el a Ney elleni belépése okán.
Ha ezt Bob meglatja..westerngom írta:ha már így kiárusítotok, Isco érdekelne minket is ha kellően occó árat mondtok![]()
...
Iniesta utódjaként akár hosszú távon is eltudnám képzelni a keretben
Verattit illetően fogadni merek már nálunk is kinn a háló és szerintem (is) tökéletesen illene a képbe!
ha már így kiárusítotok, Isco érdekelne minket is ha kellően occó árat mondtokdaffy írta:Őszintén meglepne,ha 200 alatt menne el a kettő. Egyébiránt nem adok 30%-nál többet arra,hogy mindketten távoznak. Cr ugye tuti. Bale-t csak úgy tudom elképzelni,ha nem Flo papa marad az elnök. Én azt mondom,hogy darabja minimum egy százas. Ronaldo elmehet 50ben is,ha Verratti is a pakk része.
Isco másfél lábbal kívül van és én formációt is váltanék. Nagyon tetszik a Bayern 4-1-4-1es rendszere. Oda még beférne,máskülönben nem látom a helyét.
Szerintem Benitez alatt azért is kezdett jobban mert sokkal agresszívabb volt a Real támadásvezetése és több területe volt, több "minikontra" több beadás. Szerintem meg van ehhez a keretük, s lehet ebből egy nagyon egységes csapatot gyúrni és voltak már erre életjelek ezért sem kell őket temetni. És emiatt gondolom azt is, hogy hosszabb távon is lehet Bale-lel keresnivalójuk, mert vannak olyan adottságai amiket kilehet aknázni és sok hasznot hoz egy csapatnak. Ezért sem adnám el feltétlenül az ő helyükben és nem is Reus féle emberekben gondolkodnék. Mondjuk a német is sokat sérült, passzolna Madridba.palesz77 írta:Szerintem ő egy kontracsapatba való, neki kell hogy legyen tengernyi területe a pályán. Viszont a Real keretének 80%-a nem arra a focira lenne alkalmas szerintem, úgyhogy én megválnék tőle a helyükben, és kicsiben is játszani tudó emberkéket hoznék - említett Reus pl. Mourinho féle fociba passzolt volna, ebbe szerintem egyáltalán nem, és kétlem, hogy a Real megint azt akarja majd játszani.Bob_Marley írta:Mondjuk szerintem Bale nem kezdett rosszul idén, s első évében is jól kezdett. Úgy gondolom, hogy ha "nagy takarítás" is van, őt nem feltétlenül kell kiebrudalniuk, mert lehet azért vele mit kezdeni és kihasználni az előnyeit.
Ez így igaz a futball világában általában, de nem egy konkrét játékos esetében. CR7-t fénykorában vettétek, most 30 éves. Ha ugyanolyan jó lenne, akkor sem érne annyit, mint 5 éve, de nem is ugyanolyan jó. Ezt a különbséget némileg kompenzálja az árak általános növekedése, de CR7-ért szerintem az idény végén senki nem fog adni 100 - 120 misit.daffy írta:Az árak egyre magasabbak. Kizárt,hogy kevesebbért legyen eladva,mint amennyiért érkezett.
Én ezt tudom, meg értem is. De Bale az űberbrutál PL szezonja után volt túlárazva 100 körül. Azóta nem fejlődött semmit, csak romlott hozzáállásban. Én el nem tudom képzelni, hogy van olyan eszement, aki többért vinné el - lehet lesz, de számomra ez érthetetlen..daffy írta:Itt senki nem arró beszélt,hogy mennyit érnek. Hanem hogy mennyit fizetnek értük. Bale ért 90et? Soha,max a felét. Az árak egyre magasabbak. Kizárt,hogy kevesebbért legyen eladva,mint amennyiért érkezett. Ronaldo sem fog elmenni 100 alatt,de inkább 120. A walesi egy pl csapatnak aranyat ér. Ronaldo meg a PSG-nek még 3 évig a reklámarca lehet.
Szerintem ő egy kontracsapatba való, neki kell hogy legyen tengernyi területe a pályán. Viszont a Real keretének 80%-a nem arra a focira lenne alkalmas szerintem, úgyhogy én megválnék tőle a helyükben, és kicsiben is játszani tudó emberkéket hoznék - említett Reus pl. Mourinho féle fociba passzolt volna, ebbe szerintem egyáltalán nem, és kétlem, hogy a Real megint azt akarja majd játszani.Bob_Marley írta:Mondjuk szerintem Bale nem kezdett rosszul idén, s első évében is jól kezdett. Úgy gondolom, hogy ha "nagy takarítás" is van, őt nem feltétlenül kell kiebrudalniuk, mert lehet azért vele mit kezdeni és kihasználni az előnyeit.
A PL klubok például. Angliában sokkal nagyobb az ázsiója mint Spanyolországban vagy máshol, és nem is alaptalanul, főleg az utolsó Spurs-ös évei miatt. Szerintem nyilvánvaló, hogy nem felejtett el focizni, viszont neki a spanyol liga, és az, amit a Realnál elvárnak tőle nem fekszik. Egy MU-ban kitennék szélre, hogy fussál banyek, kicsit szabadabb kezet kapna, ő lenne az első számú sztár a csapatban, a szellős angol védekezés mellett lenne területe az t csinálni amihez ért. Valahogy úgy ahogy a Spurs-ben is. Óriási tévedés volt őt Madridba vinni, szerencsére azóta is nyögik.recrea írta: Akkor megemelem a nem létező kalapomat.
Ki vinné? És mi ér ennyit ebben a srácban?
.
Akkor megemelem a nem létező kalapomat.daffy írta:Szerintem reális. Ha hinni lehet a híreknek már idén is 100 fölött vitték volna Bale-t. Szerintem ő megy el drágábban.recrea írta: Tudom, h elég jók vagytok játékos előadásban, de valóban reális, h 250-et kapjatok értük?
Szerintem reális. Ha hinni lehet a híreknek már idén is 100 fölött vitték volna Bale-t. Szerintem ő megy el drágábban.recrea írta: Tudom, h elég jók vagytok játékos előadásban, de valóban reális, h 250-et kapjatok értük?
Tudom, h elég jók vagytok játékos előadásban, de valóban reális, h 250-et kapjatok értük?daffy írta:......Cr és Bale simán elmehet 250ért. Nem pótolni kell őket,hanem koncepciót váltani és csapatként játszani a csapatjátékot.
Nem muszáj hozni. Csak HA már igazolunk. Illetve miután Isco a kezdőbe kerülne kéne még kp-s,lenne alternatíva a vkp poszton is rotálni.palesz77 írta:Miert hoznad Matuidit, ha arra a szerepre amire kene, mar van egy Casemirotok?daffy írta:...Tobbivel amugy egyetertek, csak ezt a reszt nem ertem.