Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ohh ezt még ne fogadd le, amíg aktívak addig továbbra is Messi és Cé lesz a főesélyes.Rinku írta:
cr szvsz már nem fog nyerni többet.
cr szvsz már nem fog nyerni többet.ntibi67 írta:Találős kérdés ki az a madridi játékos aki nem szép és Modric szerint a jövő aranylabdása?
Én csipázom ezt a Griezmann gyereket, nagyon szorítok neki az EB-n, jelenleg a Franciáknak szorítok a legjobban ezen az eb-n, természetesen csak a mi fiaink után, de reális esélyük nekik úgysincs megnyerni, szóval maradnak a csigások.Bob_Marley írta: Neki a sérója botrányos, de figyeljétek majd meg, Bemzema nélkül robbantani fog nyáron az EB-n. Én legalábbis nagyon szorítok ezért. Válogatottban még adós a kiegyensúlyozott jó játékkal, de mikor ha nem otthon egy EB-n?
Ma olvastam twitteren, érdekesség:
Games required to reach 10 goals with Real: - Pellegrini: 3 - Mourinho: 8 - Ancelotti: 5 - Benitez: 3 - Zidane: 2
Hozzáteszem előtte Beniteznek egy meccsen is összejött a 10.
Neki a sérója botrányos, de figyeljétek majd meg, Bemzema nélkül robbantani fog nyáron az EB-n. Én legalábbis nagyon szorítok ezért. Válogatottban még adós a kiegyensúlyozott jó játékkal, de mikor ha nem otthon egy EB-n?recrea írta:GriezmanTripleH írta:Találős kérdés ki az a madridi játékos aki nem szép és Modric szerint a jövő aranylabdása?
GriezmanTripleH írta:Találős kérdés ki az a madridi játékos aki nem szép és Modric szerint a jövő aranylabdása?
Ja-Ja Kovacicot ajánlotta úgy Pereznek mint a jövő aranylabdását.TripleH írta:Nem szép? Hát nem szupermodellek ezek.ntibi67 írta: Találős kérdés ki az a madridi játékos aki nem szép és Modric szerint a jövő aranylabdása?Egyik sem szép szerintem.
De vagy Bale vagy Kova.
Nem szép? Hát nem szupermodellek ezek.ntibi67 írta: Találős kérdés ki az a madridi játékos aki nem szép és Modric szerint a jövő aranylabdása?
Találős kérdés ki az a madridi játékos aki nem szép és Modric szerint a jövő aranylabdása?P.U.Y.O.L. írta:Jogos!MQuCsabi írta:És ezzel nem is lőttek mellé. Bár akkor Balet is csak duzzogva tartják ott.
Jogos!MQuCsabi írta:És ezzel nem is lőttek mellé. Bár akkor Balet is csak duzzogva tartják ott.DiMariát azért tették ki mert csúnya. Nem illett a klub profiljába
ne aggódj, azt a bíró simán kiszúrná, 60 méterről, háttal állva is!recrea írta:Diop barátjával ugyanazon a szeren vannak...kanty írta:Azt mondta, hogy nem volt szándékos, ha az lett volna, akkor a gyerek nem állt volna fel. :lol
Benne van, h elszáll az ember agya...piros lap, aztán kész, szerintem látta is a spori, annyira egyértelműnek tűnt. Tőlem kapná a törlesztést, amikor senki se látja
palesz77 írta:Suárez felesége gondolom harapásnyomokkal van tele..robozsog írta:Most már kezdem érteni, miért nem akar egy nő se összebútorozni CR-rel, akinek ezek a rugdosások ösztönösen jönnek, abba benne van az agresszió, ki tudja lehet Irinát is ütötte-verte.
Luis fifty shades...palesz77 írta: Suárez felesége gondolom harapásnyomokkal van tele..
Suárez felesége gondolom harapásnyomokkal van tele..robozsog írta:Most már kezdem érteni, miért nem akar egy nő se összebútorozni CR-rel, akinek ezek a rugdosások ösztönösen jönnek, abba benne van az agresszió, ki tudja lehet Irinát is ütötte-verte.
Diop barátjával ugyanazon a szeren vannak...kanty írta:Azt mondta, hogy nem volt szándékos, ha az lett volna, akkor a gyerek nem állt volna fel. :lol
kanty írta:Azt mondta, hogy nem volt szándékos, ha az lett volna, akkor a gyerek nem állt volna fel.![]()
Ronaldo rendes, szerény gyerek. Légy olyan, mint Ronaldo!
nála már nem is az első ilyen.lui1698 írta:http://dai.ly/x3mxhx8
legjobb.
Élőben láttam, többször lassították vissza. Ki kellett volna állítani. Egyszerűen nem viseli el, ha labdát veszít. Szándékos utánrúgás volt, itt nincsen mit mérlegelni.lui1698 írta:http://dai.ly/x3mxhx8
legjobb.
Na ezeket a jeleneteket nem szeretem a pályán, csinálja azt CR, Costa vagy Messi akár.lui1698 írta:http://dai.ly/x3mxhx8
legjobb.
Úgy hiszem,hogy ennek a két győzelemnek semmi köze Zizu edzői kvalitásaihoz. Pusztán a tény,hogy a tréner(még ha báb is) egy olyan ember,aki játékos korában jobb volt,mint a mostani csapatból bárki már elég ahhoz,hogy felnézzenek rá és odategyék magukat a pályán. Szerintem ha Zidane helyett Ronaldo,Maldini,Bergkamp állt volna az oldalvonal mellett,akkor ez ugyanígy megismétlődik.BarcaPamp írta:Azért nagy szerencséje van Zidane-nak, igazán komoly meccset még egy hónapig nem játszanak, a február 17-i Roma-Real Madrid BL meccsig nem nagyon tudjuk majd meg, hogy valójában mit is tud az "új" Real Madrid...