Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Bob írta korábban, hogy az FFP sem a kiscsapatok felzárkózását segíti, hanem épp ellenkezőleg, a tradicionális nagy csapatok érinthetetlenségét biztosítja. Bizony van benne igazság.PCsabi írta:Még a végén bajba kerül a Leicester:
KATT
Úgy látom tényleg nem akarod/tudod megérteni amit írok, nem kísérletezem tovább idézni téged.zola8787 írta:Szóval van amikor számít és van amikor nem. Ezt írtad.
Ha ez megtörténne, úton-útfélen azt hangoztatnák, hogy mennyit ér a Granada kerete és mennyit a 3 nagyé. Ha ez bekövetkezne igenis is gáz lenne a nagyb klubboknak.
Értem, hogy mit akarsz, de ez már csak kukackodás a részedről.
Legyen bajnok a Leicester és örülni fogok.
Valóban csaltak de ugyanakkor ezért nem fogják őket büntetni, főleg nem pontlevonással. Az a faramuci herlyzet állt elő, hogy a PL-ben nincs ilyen fajta financial fair play, csak az alsóbb bajnokságkban. Így ők a PL-ben nem csaltak technikailag. Azonban ha kiesnek valószínűleg utólag büntetik őket. De a lényeg, hogy a PL nem tud olyanért szankcionálni amit nem "náluk" követtek el.PCsabi írta:Még a végén bajba kerül a Leicester:
KATT
Én pl. ha nem lennénk a bajnokok, akkor sokkal inkább örülnék a Granadának, mint vmelyik madridi csapatnak, főleg a Realnak. És szerintem ezzel sok szurkolótársam is hasonlóan lenne, + a játékosok, vezetők többsége is. Persze biztos fell lenne hozva a média részéről, hogy milyen ciki, hogy ilyen kis csapat kis pinzből megtréfálta a nagyokat, de engem ez nem igazán zavarna. Néha ilyen is kell, én pl. tudtam örülni a Porto BL győzelmének, vagy a görögök EB sikerének is.Ha ez megtörténne, úton-útfélen azt hangoztatnák, hogy mennyit ér a Granada kerete és mennyit a 3 nagyé. Ha ez bekövetkezne igenis is gáz lenne a nagyb klubboknak.
Értem, hogy mit akarsz, de ez már csak kukackodás a részedről.
Szóval van amikor számít és van amikor nem. Ezt írtad.Alcantara írta:Másról írsz megint. Nyilván más véleménye is számít a kommunikáció során. Alapvetően nem ezt írtad, hanem azt, hogy mekkora égő neked Barcásként, ha a Granada nyerné a bajnokságot.zola8787 írta:Az első részben igazad van, viszont a Depor onnantól 4 éven át Bl-ben szerepelt, egyszer egy kisebb mázlival a döntőbe is eljuthatott volna.
Az meg tovabbra is hülyeség, hogy nem számít más véleménye, az eurobarca fórumozók fele gyakori olvasója a madridomnak például. Ha nem érdekelné más véleménye, nem lenne focis fórum.
Továbbra sem érzem ebben azt, hogy lényeges lenne ilyen tekintetben más véleménye a Barcáról.
Másról írsz megint. Nyilván más véleménye is számít a kommunikáció során. Alapvetően nem ezt írtad, hanem azt, hogy mekkora égő neked Barcásként, ha a Granada nyerné a bajnokságot.zola8787 írta:Az első részben igazad van, viszont a Depor onnantól 4 éven át Bl-ben szerepelt, egyszer egy kisebb mázlival a döntőbe is eljuthatott volna.
Az meg tovabbra is hülyeség, hogy nem számít más véleménye, az eurobarca fórumozók fele gyakori olvasója a madridomnak például. Ha nem érdekelné más véleménye, nem lenne focis fórum.
Az első részben igazad van, viszont a Depor onnantól 4 éven át Bl-ben szerepelt, egyszer egy kisebb mázlival a döntőbe is eljuthatott volna.Alcantara írta:Az a helyzet, hogy sántít az érvelésed, bár nem volt kieső a Depor valóban. 2016-ban visszanézed, már könnyű azt mondani ki játszott a Deporban, miután lezajlott a pályafutásuk és teljes rálátásod van. Nagyjából olyan, mintha 20 év múlva megítélnéd a rókákat, miután az idén nyáron a topcsapatok feltehetőleg szétkapják a jobb játékosokat.zola8787 írta:Nézd meg, hogy kik játszottak abban a Deporban, meg most a Leicesterben. Szezon előtt 3 embert nem tudott volna mondani a keretükből az emberek többsége.
Mondandóm lényege viszont a te szégyenérzetedre vonatkozott a csapatodat illetően, a Rókákra kihegyezve.
Nem gondolnám, hogy egy szurkolónak számít igazából kinek mi a véleménye a csapatáról.
Az a helyzet, hogy sántít az érvelésed, bár nem volt kieső a Depor valóban. 2016-ban visszanézed, már könnyű azt mondani ki játszott a Deporban, miután lezajlott a pályafutásuk és teljes rálátásod van. Nagyjából olyan, mintha 20 év múlva megítélnéd a rókákat, miután az idén nyáron a topcsapatok feltehetőleg szétkapják a jobb játékosokat.zola8787 írta:Nézd meg, hogy kik játszottak abban a Deporban, meg most a Leicesterben. Szezon előtt 3 embert nem tudott volna mondani a keretükből az emberek többsége.
Nézd meg, hogy kik játszottak abban a Deporban, meg most a Leicesterben. Szezon előtt 3 embert nem tudott volna mondani a keretükből az emberek többsége.Alcantara írta:2000-ben a Depor lett a bajnok. Sem előtte, sem utána nem tudott nyerni.zola8787 írta:Most komolyan, nem égne a pofád Barca szurkolóként, ha a Granada lenne a bajnok? Hát dehogynem, minden más bajnokságot kedvelő haverod cikizne, hogy mekkora gány már a Primera Division.
Én anno nem éreztem, hogy ez mekkora égő a Barcának. Főleg, hogy ritkán szagolt a bajnoki címhez és az "űrfoci" nem is létezett.
2000-ben a Depor lett a bajnok. Sem előtte, sem utána nem tudott nyerni.zola8787 írta:Most komolyan, nem égne a pofád Barca szurkolóként, ha a Granada lenne a bajnok? Hát dehogynem, minden más bajnokságot kedvelő haverod cikizne, hogy mekkora gány már a Primera Division.
Tromort77 írta:Mindig jön, hogy a PL-ben milyen buta focit játszó csapatok vannak, erre jön egy csapat aki a buta focit kiemelkedően szervezetten játsza és a nép meg el van ájulva tőle, miközben pont ezért fikázza a PL-t. Te is mondod, hogy nem a Leicesternek szól, hanem a többi ellen. Innentől meg nekem kárörvendés csak. A szurkolás valami mellett szól, nem valakik ellen, mert az már nem szurkolás. Azt látom, hogy sokáig nemzetközi szinten is csúcson volt a PL és ettől mindenki frusztrált lett így most csak az alkalmat keresi, hogy visszavágjon. Miközben ez az egész szólhatna ténylegesen a fociról, de arról senki nem beszél igazán.
Mondjuk ez azért atom érv.zola8787 írta:
Most komolyan, nem égne a pofád Barca szurkolóként, ha a Granada lenne a bajnok? Hát dehogynem, minden más bajnokságot kedvelő haverod cikizne, hogy mekkora gány már a Primera Division.
Most ezen mit nem lehet érteni?Tromort77 írta:Én sem értem ezt a nagy Leicester imádatot, van egy Stoke féle taktikájuk és ennyi. Pont az angol focit utálók éltetik a legangolosabb focit játszó csapatot, hogy is van ez?(akinek nem inge)
Nem a focijukkal szimpatizálnak sokan szerintem, hanem szimplán azért szurkolnak nekik, mert az ember ilyen, az esélytelennek szeret szurkolni, főleg ilyen esetben, hogy egy kis csapatból bajnok lehet, akik eddig sehol sem voltak.De értem persze a kis jelzőt, a futball milyenségére gondoltam. Szervezett jó focit tolnak, mégis érzek kettős mércét.