Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ramost azt láttam hogy sárgás, meg még asszem 2 ember, talán Carvajal, Pepe, de nem biztos csak Ramos.csababarca írta:Sárgalapokkal hogy áll a real? van valaki veszélyben?
(ha esetleg minket v. a BM-et kapnák, ahol számítana is ez.)
talán ramosnál meg casemironál láttam a kezdésnél feltüntetvecsababarca írta:Sárgalapokkal hogy áll a real? van valaki veszélyben?
(ha esetleg minket v. a BM-et kapnák, ahol számítana is ez.)
köszi, de már felnőttem, nem iszomrecrea írta:Ha megkapja őket a Real, akkor jövök egy sörrel veb-nek, aki megmondta
Valaki mintha rakott is volna, 6-os odds közelébe volt az hogy a Wolfsburgot kapja a Real, és lám be is jöttvisca el barca írta:
én már tegnap nézegettem, hogy vannak e hasonló fogadások a nagyobb portálokon, de nem igazán láttam, hogy lehetne erre fogadni. de ha majd találsz szólj, felteszem a házat
persze. a fociban minden meglehet. a fű zöld, az ég kék.Bob_Marley írta:Egy elődöntőben azért könnyű ellenfél már nincsen.
palesz77 írta: Szimplán annyit mondok, hogy Dante.. Az az ember, csodálkoztam, hogy első meccsen nem csinált semmit, most szépen mutatta a többieknek, hogy "nézzétek, itt gurul a labda előttem"..![]()
Ilyen statot meg nem tudok, az én erőim is végesek..De tényleg durva, jól megjósoltad ezt.
Zombori Úr?Bob_Marley írta:Egy elődöntőben azért könnyű ellenfél már nincsen.
én már tegnap nézegettem, hogy vannak e hasonló fogadások a nagyobb portálokon, de nem igazán láttam, hogy lehetne erre fogadni. de ha majd találsz szólj, felteszem a házatMessiNeymarSuarez írta:Meg is teszem egy 10-essel legalább hogy a City/PSG továbbjutóját kapjákvisca el barca írta:ez a city-psg mekkora egy nulla színvonal te jó égegy rayo meccset jobban élvezek
![]()
realnak megint rohadt nagy "szerencséje" lesz az elődöntők "sorsolásnál"![]()
Az utcáról halásztak egy fehér pólós nagymellű csajt aztán kitolták a kirakatbaMessias2 írta:Vannak arcok a magyar Real "táborban".
Szimplán annyit mondok, hogy Dante.. Az az ember.csababarca írta:Elsőért kár volt (ekkora bakik ezen a szinten...), második meg jött ahogy szokott.
Gólra gól megint, ezt nagyon tudják.
Palesz továbbra sincs erre stat?![]()
Mégdurvább hogy ezektől kaptunk kimahitoo írta:Oké, a Madrid is fáradt, oké, jobbak is mint a Wolfsburg. De akkor sem nyűgöznek le. Kidolgozott helyzetük talán 1 volt, ami meg eddig döntő, az az első gól, ahol Carvajalhoz először visszapattant a labda, majd a beadása megpattant, és úgy került CR-hez. Lehet 6 lesz közte, de benne van egy szépítő gól, ami boríthat mindent.
Meg is teszem egy 10-essel legalább hogy a City/PSG továbbjutóját kapjákvisca el barca írta:ez a city-psg mekkora egy nulla színvonal te jó égegy rayo meccset jobban élvezek
![]()
realnak megint rohadt nagy "szerencséje" lesz az elődöntők "sorsolásnál"
Azért ő náluk is igaz, hogy nem November van és ereje teljében mindenki. Megrúgták a kettőt, nem is nagyon lehetne azt úgy sokáig tolni, hogy folyamat nyomták befelé a labdákat. Gondolom van tervük, hogy majd a második elejét is megnyomni, addig meg nem ellőni a paszulygázt. Ez lenne a logikus is.mahitoo írta:Na bakker, még Draxler is megsérült...
Amúgy a Real ráfizethet arra, hogy ennyire visszavettek. Nem olyan egyszerű egy meccsen belül 2-3-szor felpörögni.