Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025

Azért ő náluk is igaz, hogy nem November van és ereje teljében mindenki. Megrúgták a kettőt, nem is nagyon lehetne azt úgy sokáig tolni, hogy folyamat nyomták befelé a labdákat. Gondolom van tervük, hogy majd a második elejét is megnyomni, addig meg nem ellőni a paszulygázt. Ez lenne a logikus is.mahitoo írta:Na bakker, még Draxler is megsérült...
Amúgy a Real ráfizethet arra, hogy ennyire visszavettek. Nem olyan egyszerű egy meccsen belül 2-3-szor felpörögni.

Köszi, ezt nem is tudtam. Így akkor már eléggé nyilvánvaló a felállásukvisca el barca írta:
aurier tud középen is játszani

aurier tud középen is játszaniAlfa írta:akkor egy szélső védőnek kell majd középen játszani ami nem túl szerencsés

A PSG kezdője elég nagy meglepetés. Nem hittem volna , hogy Blanc felküld egy ennyire defenzív csapatot. Egyébként ki fog vkp-t játszani ? Ha Marquinhos, akkor egy szélső védőnek kell majd középen játszani ami nem túl szerencsés , ha viszont Marquinhos megy középre akkor pedig talán Maxwell megy vkp-nak ami megint nem nagy ötlet. Majd ha valaki ezt a meccset nézi az megírhatná , hogy hogyan oldották meg.palesz77 írta:......
Remélem örömökben gazdag estéd leszvisca el barca írta:fúh ha mindketten kiesnek én tuti sokkot kapokazért az már ilyen duplaorgazmus kategória nálam