2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Melegített golyó, hűtött golyó, rezgő golyó, akármi lehet...eimenis1212 írta:azt hittem ezt a kört már nem merik elcsalni, mert annyira átlátszó. Tévedtem. Ez hihetetlen, és pofátlan. Egyébként sokan kételkednek a csalásban, mert nem tudják, hogy hogyan csinálják. Szerintem tök mindegy hogy hogyan csinálják, a bűvész is megcsinálja úgy a trükköt h csak arra figyelsz (direkt arra koncentrálsz), mégsem jössz rá h hol vert át. Itt még elvileg arra sem koncentrálsz h átvernek. Ráadásul ahol ekkora pénz van olyan módszerekhez férhetnek hozzá ami még nem nyilvános (katonai célokra történő kutatás eredményeit is akár felhasználhatják). Vannak tippjeim, de lényegtelen h jók-e. De akinek ez erős (azt mondják ez egy szimpla idióta összeesküvés elmélet) azok nézzenek rá a tényekre. A tények magukért beszélnek. És mint páran felvetették aki a véletlenekben hisz, nézze meg a matematikai esélyét az utóbbi 6 év BL sorsolásának reál fronton.
pezZy írta:
Egyébként 80%, hogy az Atletico nyeri. Annyira együtt vannak és annyira jól játsszák a játékukat, hogy meglepődnék, ha most nem ők nyernének.
Az a 80% nem tudom mi alapján jött ki, de én inkább azt mondanám hogy 30-30 az esélye a BM/Realnak most, és 25-15 az atma-Citynek.pezZy írta: Egyébként 80%, hogy az Atletico nyeri. Annyira együtt vannak és annyira jól játsszák a játékukat, hogy meglepődnék, ha most nem ők nyernének.
No offense, de már a Wols is megszorongatta őket.. Egy percre se tudtak pihenni, se agyba se lábakban. Tény, hogy nem lehetetlen, de itt már olyan ninca ,hogy "könnyű"(max kellemesebb).tibor1158 írta:Undorító ez a BL sorsolas. Akkora bundáskenyér. A Reálnak feltűnően évek óta tartó kedvező mákos sorsolása. Reménykedem hogy Pellegrini csapata kicsit megszorongatja a margitot. Ha nem akkor gyakorlatilag vörös szőnyegen sétálnak a döntőbe.
Semivel nincs több esélyük?Alcantara írta:Nekünk mindegy, ki kivel játszik, nem értem miért kell elméleteket gyártan itt is.
Semmivel nincs több esélyük BL-t nyerni, mint a többi csapatnak.
Én nem sajnálom tőlük, ha nyernek, nekem a saját csapatom a fontos.
Nyerjük meg a ligát és a kupát.Jövőre meg legyen egy olyan kibővített keret és felkészülés, akikkel újra esélyesek lehetünk a BL-re.
ó dehogy nemVargaAron írta:De erre pár év múlva már senki sem fog emlékezni...
Esküszöm, (dögöljek meg, ha nem) az volt a megérzésem, hogy a Real a Cityt, a Bayern pedig az Atleticót fogja megkapni...tibor1158 írta:Undorító ez a BL sorsolas. Akkora bundáskenyér. A Reálnak feltűnően évek óta tartó kedvező mákos sorsolása. Reménykedem hogy Pellegrini csapata kicsit megszorongatja a margitot. Ha nem akkor gyakorlatilag vörös szőnyegen sétálnak a döntőbe.
recrea írta:Veb, hol vagy Te szemétláda?!
Logika befigyel:Rivaldo11 írta:Nagy meglepetésnem történt, kb ez volt várható.Ennek a madridnak a négyben sem lenne helye, erre döntőznek, ahol ugye egy meccsen bármi lehet...
Mindegy. Ha megnyernék, akkor az picit hasonlítana 2012-re. Akkor a Chelsea sikerénél lehetett érezni ennyire, hogy a Bl győztes messze nem Európa legjobb csapata.
Így van, le sem kell játszani... A Citynél motiválatlanabb, gyámoltalanabb csapat nincs ebben a mezőnyben, sima kettős real győzelem.nzxtpo írta:Ezt te sem hiszed el, ugye?daffy írta: Vagy egy Pep jelenlegi és következő csapata meccset. Bőven van keresnivalója a city-nek,sőt. Megverték a PSG-t is és a Real azért messze nem annyira jó.A lehető legoptimálisabb ellenfél két meccsen a City, még ha könnyűnek ez sem lesz az.
Az Atletico-Bayern párosra nagyon kíváncsi leszek, hogy mire mennek egymással. Remélem Pep talál ellenszert, ha már mi nem tudtunk.
Ezt te sem hiszed el, ugye?daffy írta: Vagy egy Pep jelenlegi és következő csapata meccset. Bőven van keresnivalója a city-nek,sőt. Megverték a PSG-t is és a Real azért messze nem annyira jó.
daffy írta:Vagy egy Pep jelenlegi és következő csapata meccset. Bőven van keresnivalója a city-nek,sőt. Megverték a PSG-t is és a Real azért messze nem annyira jó.hedora írta:Úgy néz ki: A jóIsten is, Real BL serleget akar
Perez akar nem a Jóisten!hedora írta:Úgy néz ki: A jóIsten is, Real BL serleget akar
Vagy egy Pep jelenlegi és következő csapata meccset. Bőven van keresnivalója a city-nek,sőt. Megverték a PSG-t is és a Real azért messze nem annyira jó.hedora írta:Úgy néz ki: A jóIsten is, Real BL serleget akar