Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erre azért nem vennék mérget.PCsabi írta:Hát, innen már talán az Arsenal sem bukná el a bajnoki címet...
Egy győzelem vagy 3 X kell nekik.. Szóval ha -tegyük fel- a Spurs megnyeri a következő 3 mérkőzését, akkor a Leicesternek is legalább 3 pontot kell szerezzen... Csak akkor lesznek bajnokok. (amire elég nagy az esély, hál IstenFeast4 írta:Egy győzelem vagy két X Ennyi kell nekik.És nagyon gyanítom hogy hétvégén bajnokavatás amit szerintem nagyon meg érdemelne a csapat.
De még ha most hétvégén Mindkét csapat kikap akkor is megvan.
Vesszek meg de fun leszek!
Ezt ők sose fogják megtudni.PCsabi írta:Hát, innen már talán az Arsenal sem bukná el a bajnoki címet...
Akkor annyira nem.Illetve pont ugyanez volt.Jöttek láttak győztek.A játék alapján tökéletesen megérdemelt volt.Az tény hogy senki nem várta senki nem hitte és azóta is egy üde és vicces színfoltja a Bundesliga történetének.rhuni írta:...
Én nem rég bukkantam rá amúgy, valahogy kimaradt ez nekem de úgy érzem keveset beszélnek róla a mai napig. A görög eb cím meg a porto bl győzelme folyamatosan nyomatva van a mai napig, pedig szerintem egy bajnokság megnyerése nehezebb papíron gyengébb csapattal és átlagos képességű játékosokkal. Eb-n pl. elég két jó meccs ha túléled a csoportkört és döntőben vagy, az azért nem összehasonlítható egy 38 vagy 34 fordulós bajnoksággal.The Red Devils came storming back in 1998 with an accomplishment unique in Bundesliga history by winning re-promotion to the first division from the 2. Bundesliga and immediately going on to win the national championship under famous coach Otto Rehhagel.
Hosszútávon az is veszélyes, ha meg vannak nyúlva a szalagok, így sokkal nagyobb az esélye egy újabb sérülésnek. Gondolom ezért is műtik. Szegénynek, gondolom az EB is ugrik így.kfranky írta:A közkedvelt nso szerint megúszta szalagszakadás nélkül, "csak" megnyúltak a szalagjai.palesz77 írta: Nem tudom lattad-e azota, itt van. Muteni is fogjak jovo heten, vege a szezonjanak.
A közkedvelt nso szerint megúszta szalagszakadás nélkül, "csak" megnyúltak a szalagjai.palesz77 írta:Nem tudom lattad-e azota, itt van. Muteni is fogjak jovo heten, vege a szezonjanak.LG írta:Nem láttam a meccset, mi történt Origivel?
Mindenestre kár érte, elég jó formában volt az utóbbi néhány meccsen.
Nem tudom lattad-e azota, itt van. Muteni is fogjak jovo heten, vege a szezonjanak.LG írta:Nem láttam a meccset, mi történt Origivel?
Mindenestre kár érte, elég jó formában volt az utóbbi néhány meccsen.
Most akartam bemásolni, ez már egy jól összeállított szezon csapata.PCsabi írta: 2015/16 Premier League Team of the Year: de Gea - Bellerín, Morgan, Alderweireld, Rose - Mahrez, Kanté, Alli, Payet - Vardy, Kane.
Nem láttam a meccset, mi történt Origivel?palesz77 írta:Origi szezonjanak asszem annyi, ezzel meg az EL gyozelem eselyei is jelentosen csokkentek - elobb Can, most o. Sturridgenak ki kell huzni ezt a par hetet serules nelkul..
Azt a barom hentest aki meg szetszedte Origi bokajat legalabb annyi idore tiltanam el, amennyire kiesik a belga. Kevesebb lenne az ilyen belepo..
szerk.: Kozben Coutinho ujabb bombagol.. Akik Pogbat akarjak emiatt, azok vessek ossze a ket jatekos idei goljait, a kis brazil sokkal hatekonyabb tavolrol ebben a szezonban.