Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez egy sportoldal így ez ebben a dologban szerintem jogosan erről beszélgetünk, hogy ki jut fel ki esik ki mintsem taxisok vagy más dolgok.Nero írta
Ennél sokkal nagyobb bundákat és csalásokat hajt végre ugyanez a társaság a parlamentbe jelenleg. Ez a legkisebb problémája az országnak, hogy az FC Orbánt hogy tartják bent persze elég szimbólikus dolog,de itt most sokkal nagyobb sz.ar van kialakulóban.Bob_Marley írta:http://24.hu/sport/2016/05/02/kiesett-m ... -nb-i-ben/
Na kezdődhet az összeesküvés elmélkedés.![]()
Ja és meglepetésre kikapott a Mezőkövesd, ZTE, Gyimrót is az NBII-ben a hétvégén és így jött fel a Kisvárda. És mindegyik meccs azután volt, hogy kiesett a Felcsút.
Danilo valószinű lépni fog, szóval...Érdekes lesz, hogy az EB-re NB2-be kiesett csapatból hívnak be embert.Persze ez nem egy ember miatt történt így, de arra akarok célozni hogy Fiolának Nyáron lépnie kell valamerre, mert nem hiszem hogy marad a másodosztályba. Egy jó EB szerepléssel külföldi ajánlatai is lehetnek.
Felesleges ilyennel töltenem az időt. A Csaba-Vasas meccsen, éppen egy vonalban ültem a partjelzővel. Tökéletes tizi volt, kizárólag az nem látta, akinek ítélnie kellett.zola8787 írta:Láttad a Honvéd meccset? Ha nem, valahonnan töltsd le az első félidőt
Biztos véletlenül volt a Honvédnek 4-es meg 5-ös oddsa a fogadóirodáknál.
Örülök, hogy a srácok nem a Honvéd-PAFC meccset figyelték, hanem csak saját magukkal foglalkoztak, és győztek. (Egyébként várható volt, hogy meg fog feküdni nekik a Kispest.)visca el barca írta:fórumokon olvastam, a kispest szurkolók egytől-egyig állítják (már aki kinn volt), hogy a honvéd szemmel láthatóan lefeküdt a PAFC-nak. a két gól amit kaptak vicc volt, semmi küzdés, semmi csúszás-mászas, a védők 5 méterre kóvályogtak a középpályásoktól meg a csatároktól. szóval ők megtettek mindent. a többi a vasason múlt. lőttek két gólt ennyi.Alcantara írta:Az előzetes összeesküvés elméletekről, akkor kb. ennyi.
fórumokon olvastam, a kispest szurkolók egytől-egyig állítják (már aki kinn volt), hogy a honvéd szemmel láthatóan lefeküdt a PAFC-nak. a két gól amit kaptak vicc volt, semmi küzdés, semmi csúszás-mászas, a védők 5 méterre kóvályogtak a középpályásoktól meg a csatároktól. szóval ők megtettek mindent. a többi a vasason múlt. lőttek két gólt ennyi.Alcantara írta:Az előzetes összeesküvés elméletekről, akkor kb. ennyi.
Láttad a Honvéd meccset? Ha nem, valahonnan töltsd le az első félidőtAlcantara írta:Normandia írta:A Vasas nyert, így hiába nyert a Puskás, kiesett az NBI-ből.
Az előzetes összeesküvés elméletekről, akkor kb. ennyi.
Normandia írta:A Vasas nyert, így hiába nyert a Puskás, kiesett az NBI-ből.
Nézni nem fogom, de hajrá Vasas!Tromort77 írta:Ma Vasas-Puskás Akadémia bentmaradási rangadó lesz. Ritkán ülök le magyar bajnokit nézni, de ma nagyon fogok szurkolni az én Vasasomnak. Aki követi őket, mennyi a reális esélye, hogy sikerül nyerni? Ahogy hallottam a Puskás előző meccsén az MTK ellen is nagyon lejtett a pálya. Félek, hogy nagyon bent akarják őket tartani.
Hajrá Vasas!
Pedig már az elején nyilvánvalóvá tették; Ne legyen kötelező szkenner.Alfa írta:
Persze jó lenne a másik oldal verzióját is meghallgatni , de ezek alapján fogalmam sincs , hogy mit akarhatnak hisz nemcsak , hogy az összes problémájukat kiküszöbölték hanem még egyéb kedvezményeket is adtak nekik.
Eddig teljes mértékben az ultrák mellett álltam , de ezek után már igencsak nem értem őket. Az is felmerül bennem , hogy élvezik ezt a száműzött státuszt...Bob_Marley írta:http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... ny-2494965