Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azért arra kiváncsi lennék, ha benitez hozta volna ezt a "koncepciót" tegnap, ugyanezt mondanád-e. zidanet szeretitek, így egyből zseniális a koncepció, meg megfelelő volt a takitka választása, jól alkalmazkodott az atletihez, holott lássuk be akármennyire is próbáljátok sulykolni az emberekbe mindenhol, tegnap luckyval nyertetek, semmi mással. ezekne az uefa kupa szintet épphogy súróló ellenfeleken benitez is röhögve átverekedte volna magátrhuni írta:a koncepció hozta meg a sikert.
No offense, de tegnap épp hogy a koncepció hozta meg a sikert. Persze nem volt gála, de ideje volt belátni Zizounak is, hogy ilyen félpályáig feltolt védelmi vonallal meg körbepasszolgatással megint csak az lesz, hogy Torres vagy Griezmann elfut kontrából és vernek két gólt aztán lazán kibekkelnek. Tegnapi formaidőzítés valami hihetetlen pocsék volt, Benzema full vakon volt csakúgy mint CR de ő legalább végig hajtott. Modric sajnos egyre inkább megy kifele, Kroostól is többet vártam. Hátul meg Pepe megcsinálta a hülyeséget, Carvajal megsérült, hogy aztán Danilot Carrasco szénné alázzá jobboldalt.A focijuk még mindig egy koncepció, ötlet vagy elképzelés nélküli ívelgetés meg kontrázgatás.
Nem tudom, szerintem a Wolfsburgon meg a Cityn akkor is keresztülmennek, a döntőben meg nem hinném, hogy annyi idő után számított volna az a meccs. Ha a bajnokság elmegy, akkor lett volna igazán nagy jelentősége. De teljesen felesleges vitatkozni meg keseregni azon, mi lett volna ha. Mi igy is kiváló szezont zártunk, ami még édesebb lett volna, ha Real nem nyer BL-t, de most már nincs mit tenni, el kell fogadni, hogy igy történt.recrea írta:Nem is értem, h egyeseknek ez miért nem volt egyértelmű meccs előtt is, utána meg pláne.csababarca írta:Amúgy tartom,hogy az áprilisi, "tétnélkülinek" hazudott klasszikuson, ha leverjük őket,ahogy elvárható lett volna, akkor lehet nincs ez az egész tavaszi menetelésük. Ott kaptak egy igen komoly mentális löketet.
Telibe kellett volna őket verni, h Zidane edzőbát is a helyére tegyük, ehelyett felhoztuk őket bammeg majdnem bajnoki címig.
recrea írta: Nem is értem, h egyeseknek ez miért nem volt egyértelmű meccs előtt is, utána meg pláne.
Telibe kellett volna őket verni, h Zidane edzőbát is a helyére tegyük, ehelyett felhoztuk őket bammeg majdnem bajnoki címig.
Nem is értem, h egyeseknek ez miért nem volt egyértelmű meccs előtt is, utána meg pláne.csababarca írta:Amúgy tartom,hogy az áprilisi, "tétnélkülinek" hazudott klasszikuson, ha leverjük őket,ahogy elvárható lett volna, akkor lehet nincs ez az egész tavaszi menetelésük. Ott kaptak egy igen komoly mentális löketet.
Igen, idén vêgre mutattak valamit, de lassan úgy beszél itt róluk mindenki, mintha az elmúlt 3 évben így jàtszottak volna, meg zseniális munka folyik ott meg a többi, miközben a Real meg a Barca is esélyt se adva nekik verték ki őket a BLből.Rivaldo11 írta:Passzolgatás koncepció nélkül...![]()
Csak olyan tempót diktálnak, olyan letámadást nyomnak olyan technikai szinvonalon, amiről speciel a real nem is álmodhat jelenleg. Erre a szezonra érett be igazán Pep munkája, nagyon megérdelték volna a serleget-főleg a legjobb négy mezőnyét elnézve...
Igen. Peldaul az Atleti elleni elso meccs elso felidejeben. Munkabeeres? Pep egy BL gyoztes keretet vett at ami nem csak papiron, de a valosagban is a legjobb volt Europaban. Es 3 ev alatt a dontobe sem tudott bejutni. Persze nem azt mondom, a masodik meccsen boven jobbak voltak az Atletinel, de vegso soron az szamit hogy elbenaztak.Rivaldo11 írta:Passzolgatás koncepció nélkül...![]()
Csak olyan tempót diktálnak, olyan letámadást nyomnak olyan technikai szinvonalon, amiről speciel a real nem is álmodhat jelenleg. Erre a szezonra érett be igazán Pep munkája, nagyon megérdelték volna a serleget-főleg a legjobb négy mezőnyét elnézve...
Értem, mire akarsz kilyukadni. Annyiban más véleményem vagyok, hogy a második félidő elején én éreztem bennük az átütőerőt, akkor tudtak nyomást gyakorolni a Realra. Aztán később visszaestek, és jöttek a Real lehetőségek, az egyenlítés csak utána jött.palesz77 írta:Remélem érted mire akarok kilyukadni, ott volt a München pl az Atma ellen, ők se vitték a kapusra 1v1-ben egyszer sem, mégis végig bennük volt a gól, veszélyesen játszottak az ellenfél térfelén is. Az Atma meg inkább csak adogatott, hátha lesz valami, nem éreztem bennük az átütőerőt.
Igen. Joparszor latszott hogy mennyire zsenialis munka folyik ott. Passzolgatas koncepcio nelkul. Akadtak persze kivetelek.recrea írta:LG írta: Valaki említette a Bayernt....évek óta (kb 2012) a legjobb focit játszák, egyenletesen, zseniális munka folyik ott, a hihetetlen kategória, h nem nyertek BL-t Peppel.
Azért voltak még Atletico helyzetek. Pl. mikor végül Savic lőtte mellé, de előtte már két Atleticos is belőhette volna, az hatalmas ziccer volt. De Saul is jó helyzetből lőhetett, + Torres is lőhetett volna gólt, de borzasztóan találta el a labdát. Az viszont igaz, hogy a másiok oldalon is akadtak komoly lehetőségek, pl. az említett Benzema eset, de eléggé nehéz szögből kellett lőnie, azt hozzá kell tenni, + CR-nek is voltak helyzetei. Mindkét csapat támadói elég pocsék napot fogtak ki, a kp-n és a védelemben voltak jó teljesítmények minkét oldalon. Oblak jól védett a meccsen, a büntetőknél már sokkal kevésbé. Navast kissé bizonytalanabbnak éreztem, bár olyan hibája nem volt, ami befolyásolta volna a mérkőzést, a gólról sem tehetett, de nagy bravúrjai sem voltak, az nem rajta múlott, hogy Griezmann és Juanfran kapufát lőtt büntetőből.palesz77 írta:Amúgy igen, ez volt a vicc, hogy még akkor is Benzemának volt 1v1-es ziccere csak. Griezmann egyszer majdnem kilépett, de DANILO megállította tökéletesen. El se hittem..ferninho írta:Atleti meg tényleg a Real fölé nőtt a 2. félidőben, de a 11est meg a gólt leszámítva nem volt egy komoly helyzetük se, míg a Realnak azért volt egy pár.Amúgy semmi, adogattak körbe, hátha lesz valami, Gabi meg Koke 1-2-szer megpróbálták belőni valakinek a védelem mögé, de nem sok sikerrel. Carrasco volt egyedül, aki tudott valamit kezdeni a labdával, többiek játszhattak volna reggelig, akkor se csinálnak semmit szinte.
Még akit kiemelnék, mert tegnap elfelejtettem, az Bale. Továbbra se tartom annyira spanyol kompatibilisnek, de kegyetlen nagyot ment tegnap.
Ez egy nagyon jó gondolat és tényleg így van, ezért nem is aggódok a jövő miatt, ezeknek az ég világon semmi játékuk nincs. Ami van, azt nagyrészt Modric adja, aki idén gyengébb volt, de piszok jó focista, képes egyedül "vinni" a csapatot.LG írta:Azért az érdekes, hogy régebben a jó játék ahogy nálunk, Madridban is elvárás volt, most meg annyira leadták a szintet, hogy mindegy hogyan, csak nyerjenek. Durva, hogy egy Atletico ellen a mérkőzés 90 százalékát végigbekkelték.![]()
Amúgy igen, ez volt a vicc, hogy még akkor is Benzemának volt 1v1-es ziccere csak. Griezmann egyszer majdnem kilépett, de DANILO megállította tökéletesen. El se hittem..ferninho írta:Atleti meg tényleg a Real fölé nőtt a 2. félidőben, de a 11est meg a gólt leszámítva nem volt egy komoly helyzetük se, míg a Realnak azért volt egy pár.
Most legalább látszott, hogy a válogatottba miért nem került be Torres. A csávó 90 perc után lépni sem tudott, de, hogy Simeone miért nem akarta lecserélni, az rejtély (vagyis megelégedett az 1-1-el és tizikkel akarta eldönteni, így viszont nagyon hlyes, hogy a Real nyer)MessiNeymarSuarez írta:
Én egyedül az Atletit sajnálom, első félidő a Realé volt kétségtelenül, de utána az Atletié.