Bajnokok Ligája & Európa Liga
mindig a C csoport marad a végére, nem féltünő 

Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Legalább a Monacot megúsztátok... 

madridista
Bob_Marley írta:Henry is?recrea írta:Egyértelmű csalás...folyamat volt realosok húznakNeki ksözönhetjük a Cityt mondjuk mindig gond volt a kezével, kérdezzük meg az íreket.

Hosszú évek óta nem igazán van könnyű csoportunk.
Celtic, édes istenem, bontok egy roset

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2016.08.25. 18:55:16-kor.
Azt hiszem, hogy aki a csoportokat nyitogatja az Ian Rush. Liverpool csatára volt annó. Nagyon nem megy neki.Robcsyy írta:a koma alig tudja kinyitni a golyókat, lehet annyira forrók
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BFC 2016.08.25. 18:54:52-kor.
- visca el barca
- Presidente del Barça
és még utána is megszórhatja a brűzs/leszter vmelyikét.Robcsyy írta:Na Cunci mar a csoportban meglőheti a 10 gólt
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Na Cunci mar a csoportban meglőheti a 10 gólt
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Henry is?recrea írta:Egyértelmű csalás...folyamat volt realosok húznak

Leicester lehet behúzza a bl-t is 

Ez a 4. kalap valami übergagyi csapatokból áll, talán a Monaco az egyetlen értelmes ott..
Egyértelmű csalás...folyamat volt realosok húznak 

Vagy Pep trollkodni fog és Bravo csak az Fa kupát kapja majdVaratrix írta:Eltelt egy nap és annak szurkolunk hogy hogy Bravo minél többet kapjon![]()

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
FEnébe, már kezdtem örülni hogy a Dinamot kapjuk aki az utolsó, de rájöttem hogy ők a negyedik csoportba vannak::D
Na jön hozzánk a Monaco?
Na jön hozzánk a Monaco?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2016.08.25. 18:48:35-kor.
a koma alig tudja kinyitni a golyókat, lehet annyira forrók 

- Varatrix
- Director del Fútbol
Eltelt egy nap és annak szurkolunk hogy hogy Bravo minél többet kapjon

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
MAtS régi csapata, nagyon jó. 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mönchengladbach so-so, akkor a negyedikből már kapjuk a legkönnyebbet. 

Sztem bucira verjük őket.
De hogy mennyire nincsenek egy súlyban a csoportok...
De hogy mennyire nincsenek egy súlyban a csoportok...
Remélem megint megalázzuk őket. Lássuk mennyit ér a lopott koncepció 

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- barca0417
- Entrenador del Barça
Jah tényleg, a TV..visca el barca írta:tv közvetítések miatt nem játszhat pl egy napon a bayer-bvb, vagy mi meg a realbarca0417 írta:Ez a legnagyobb hülyeség..oké ne kerüljenek egy csoportba azonos nemzetiségű csapatok, de egy ágra meg egymás mellett lévő betűjelűbe miért nem. Nem igazán értem.

- Varatrix
- Director del Fútbol
Úgyis továbbmegyünk, legalább lesz egy izgalmas mérkőzésünk, Pep és Bravo... Én nagyon örülök ennek.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- visca el barca
- Presidente del Barça
tv közvetítések miatt nem játszhat pl egy napon a bayer-bvb, vagy mi meg a realbarca0417 írta:Ez a legnagyobb hülyeség..oké ne kerüljenek egy csoportba azonos nemzetiségű csapatok, de egy ágra meg egymás mellett lévő betűjelűbe miért nem. Nem igazán értem.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ezt vki tényleg elmagyarázhatná, mik ezek a ide oda nem kerülhet azon kívül hogy egy nemzetből két csapat nem kerülhet egy csoportba...
- MatyiG
- Adminisztrátor
Már leírták. Első 4 csoportban ott volt a Bayern, utolsó 4-be kellett menniük.MessiNeymarSuarez írta:Ezt nem értem.. Dortmund, Leverkusen miért nem kerülhetett volna hozzánk??
Nem csak az azonos nemzetiségűek(+orosz-ukrán nem) kerülhetnek össze?
Bravo vs MAtS

Annyira nem örülök ennek a párosításnak...

- visca el barca
- Presidente del Barça
de unalmas h megint velük játszunk... remélem még a celtic is....