Feast4 írta:Nem értem miért nem merünk egy ilyen csapat ellen kísérletezni a felállással és legalább két ékkel itthon végigjátszani egy meccset.
Mert ahhoz hogy továbbfejlődjünk ( eggyel magasabb kalapban lévő ellenfeket megverjük) kell egy taktika,ami működik,ahol stabilak vagyunk.
A válogatott nagyon keveset tölt ahhoz együtt,hogy több féle koncepció legyen.
Itt van a két meccs Svájcal,kettő Portugáliával. Arra a 4 meccsre kell összerakni az említett koncepciót.
Ha mérkőzésenként más-más meccs szituációkat fognak gyakorolni akkor sose leszünk stabilak.
Nyertünk tegnap 4:0-ra,nem ott van a gond.
Ahhoz hogy esélyünk legyen bravúr kellett volna,az nem jött,sőt első meccs x a Szigeteken.
A koncepció szerintem egy igazán masszív,kemény,védekező focit játszó,kontra csapat.
Azért ha megnézzük a világfutballt,ezt csinálják már azok a csapatok ahol nincs egetverő futballtudás a játékosokban.
A helyzetkihasználás meg ilyen szinten mérkőzésenként más,láthattuk az EB-n szinte minden beakadt..Talán a probléma inkább a játékosok kiléte. ( Szalai-Niko,Dzsudzsi(?) Gera helyett majd ki) ésatöbbi.
Nem rossz ez,meg nem szégyen ami volt,de sajnos minden csapatnak megvannak a maga korlátjai. Én azt érzem hogy a magyar csapatnál ez az,bennük ennyi van,és kész.