Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én ezt értem, de ebben az évben senki sem volt jobb mint LEO... nem kell ezt sehogy sem csavarni. sőt azt olvastam, hogy a januári díjat is a portugálnak fogják adni. azért az már tényleg vicces lenne...babaking írta:tesó, jó lenne erröl lekattani mert már az ittenieket is idegesíted. Azt kell megértened, hogy az Aranylabda nem a világ legjobb futbalistájának jár, hanem az adott naptári évben a legjobb teljesítményt nyújtó futballistának. Hogy ki milyen szempontok alapján ítéli meg az szubjektív (nyilván mindenki úgy csavarja, hogy az ö kedvence jöjjön ki gyöztesnek).BarcaFan1998 írta: az Aranylabdában meg engem csak az zavar, hogy ezt is elcsalták mint a BL sorsolást!
tesó, jó lenne erröl lekattani mert már az ittenieket is idegesíted. Azt kell megértened, hogy az Aranylabda nem a világ legjobb futbalistájának jár, hanem az adott naptári évben a legjobb teljesítményt nyújtó futballistának. Hogy ki milyen szempontok alapján ítéli meg az szubjektív (nyilván mindenki úgy csavarja, hogy az ö kedvence jöjjön ki gyöztesnek).BarcaFan1998 írta: az Aranylabdában meg engem csak az zavar, hogy ezt is elcsalták mint a BL sorsolást!
Szerintem CR is - én legalábbis biztos - úgy gondolta, hogy ha anno 2009-ben Barcelonába jön, akkor lenne más a helyzet. És szerintem ebbe azért van valami, mert akkor mindkét játékos másmilyenné fejlődött volna, nem ezt az utat járták volna be.Stalkyard írta:Szerintem meg ha Messi mellett játszana, nem sokkal részesülne különb megítélésben mint Suárez. Legalábbis az elmúlt évek Ronaldoja semmiképp.
Szerintem ezzel nem arra gondolt.csababarca írta: Ebben van valami.
Legalábbis még több gólt lőne a portugál, mert Messi tömhetné labdával. Márpedig előkészítő sincs jobb Messinél jelenleg, csak a mi támadóinknak minden 10. ziccer sikerül.
Ebben van valami.Messias2 írta:Cristiano: "So if we (me & Messi) were in the same team, I think I would have (won) more (Ballon d'Ors) than him, but he won't be far off."
De Owen, Sevcsenko, Nedved, Cannavaro kb. ugyanannyival volt lemaradva Ronaldohoz, Zidanehoz, Ronaldinhohoz képest, ők mégis kaphattak. Ugyanilyen alapon megkaphatta volna Sneijder vagy Robben is, vagy idén mondjuk Pepe. Itt a következetességgel van baj. Ha Messinek 5, CR-nek 4 Aranylabdája van, akkor R10-nek meg kellett volna kapnia ugyanezen a logika alapján 2004-ben és 06-ban is, és Zidane-nak is vagy háromszoros győztesnek kellene lennie. Vagy pedig az említett játékosok közül kellett volna megkapnia vkiknek Messi és CR kárára.Én talán csak olyanokkal nem értek egyet akik ilyen Diego Milito, Snejder, Robben , Ribéry félék aranylabdája mellett tüntetnek. Kanyarba sincsenek, és soha nem is voltak Messi és Ronaldo teljesítményéhez.
Továbbá kettős az érvelés is, mert ugye CR a csapatának köszönheti, akkor ez érv ellene, de érvelünk az ellen is hogy a Barca jobb csapat mint a Real. Akkor viszont egyeseknek el kéne dönteniük hogy Messi jobb e mint Ronaldo, vagy a Real jobb csapat mint a Barca.recrea írta:3 Barcás van az ötben...mi a gond? CR megnyerte a két legnagyobb kupát az évben, mi a kérdés? Ja, a csapattársai nyerték meg...felháborító, h CR mellé felmegy még 10 társa a pályára. És még cserélni is lehet, ha lesérül, chhhh!
Mindettől függetlenül ótvar formában van hónapok óta.
Vagy úgy is lehet, hogy Elek kapufa(persze nem biztos hogy nyertünk volna de na...és ha igen, és jól emlékszem, akkor azzal ők kiesnek) bemegy...S.Agüero írta:Egyébként igen, ha Juanfran belövi, és Eder nem nyeri meg a Portugáloknak, akkor ki lenne most az Aranylabdás?Kapufa+Tizi ennyin múlt.CR valószínűleg harmadik lenne.
De mint tudjuk, fociban nincsen ha.
CR 745
Messi 316
Azért ennyivel nem volt jobb.
Jaja, sose felejtem el amikor Cannavaro villogott a Bernabeuban az aranylabdával, majd Uche és társai szétalázták az egész meccsen végül a Huelva 0-3al távozott.palesz77 írta:Javítsatok ha tévedek, de emlékeim szerint régen se volt gála, és a győztesek az első hazai bajnokin mutatták be az Aranylasztit. Csak az összevonás után lett ez a show, ami azért volt csak jó, mert Messi öltönyein lehetett röhögni, meg nézni Puyolt, ahogy strandszerkóban beesik díjakat átadni.
Őszintén már nem is emlékszem 10 év hosszú idő.palesz77 írta:Javítsatok ha tévedek, de emlékeim szerint régen se volt gála, és a győztesek az első hazai bajnokin mutatták be az Aranylasztit. Csak az összevonás után lett ez a show, ami azért volt csak jó, mert Messi öltönyein lehetett röhögni, meg nézni Puyolt, ahogy strandszerkóban beesik díjakat átadni.
Ekkora csalást öcsém....Pogbának kellett volna a másodiknak lennie...randomguy írta:Ronaldo has gathered more points than Messi, Griezmann, Neymar, Suárez and Bale together.![]()
![]()
nem sajnálom ronaldótól a díjat, de ez már vicc kategória.
Ronaldo has gathered more points than Messi, Griezmann, Neymar, Suárez and Bale together.
Egyébként igen, ha Juanfran belövi, és Eder nem nyeri meg a Portugáloknak, akkor ki lenne most az Aranylabdás?Kapufa+Tizi ennyin múlt.