Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a 3-4-3 amit jatszottunk abban a szezonban sokszor, es a Chelsea ellen is, szerintem se lett kimaxolva amugy. Azt a parharcot sose fogom megerteni, hogy buktuk el..recrea írta:A csúcsbarca meg nálam a 2012-es volt, amikor kivertük magunkat a BL-ből, én csapatot olyan jól játszani se előtte, se azóta nem láttam.
egyetértek ezzel, máig nem értem, mit csináltunk azon a chelsea elleni párharcon. ha akkor csak a ziccereink 10%át belőjük, 4-5 góllal megyünk tovább.recrea írta: A csúcsbarca meg nálam a 2012-es volt, amikor kivertük magunkat a BL-ből, én csapatot olyan jól játszani se előtte, se azóta nem láttam.
ez meg?! mondjuk nem ezen múlott, de nokomment.
Hát, idén maximum emiatt...én sem tudom, mit nem ért a srácvisca el barca írta:az alapján jobb a barca, mert valaki barca szurkoló. mégis mit vársz?Kercsó írta:Szóval mi alapján jobb bármelyik csapat?
az alapján jobb a barca, mert valaki barca szurkoló. mégis mit vársz?Kercsó írta:Szóval mi alapján jobb bármelyik csapat?
Érdekes...MessiNeymarSuarez írta:Idén ennél a csapatnál szvsz jobb volt a Juve, Bayern,Atleti, Barca.
Melyiket is?Veidt_madridista írta:Azért ne felejtsd el, hogy egy szabályos gólt meg nem adtak meg.
Attól nem troll,lehet igy gondolja.Ennél durvábbakat olvashatsz a tieidtől,kedves REAdóoptimalizálóL szurkoló!Veidt_madridista írta:Latom itt egy ujabb troll
csak azt nem értem, hogy hogyan tudják megvenni folyamatosan a bírókat. nekünk azért nem kellett ilyen eszközökhöz folyamodni mikor GÁLÁZTUNK!MessiNeymarSuarez írta:Nyilván nem nyertek minden meccset 5-0-ra, de hány szép meccs volt a Barcának, és hány szép meccse volt a Zidane-féle Real Madridnak?
Azért az vicces volt, amikor a bíró előkapja a sárgát, meglátja Ramost akinek már volt sárgája, ezért inkább visszateszi...
Szerintem ezek a csúcs Barcárra nem voltak jellemzőek, vagy csak nagyon-nagyon ritkán, ezek inkább akkor jöttek, mikor már hanyatlásnak indult a Pep team.babaking írta:azért valljuk be az idő sok mindent megszépít... hány olyan meccse volt a top barcának ahol egész meccsen csak ment körbe körbe és körbe körbe a labda minden fajta helyzet nélkül? hány olyan meccs volt amit 1 kapuralövéssel sikerült lehoznotok? Nyilván senkit nem érdekelt mert nyertetek.
Hány meg hány ilyen volt már.MessiNeymarSuarez írta: Azért az vicces volt, amikor a bíró előkapja a sárgát, meglátja Ramost akinek már volt sárgája, ezért inkább visszateszi...
Olyan azért hál istennek nem sok.babaking írta:hány olyan meccs volt amit 1 kapuralövéssel sikerült lehoznotok?
hol vannak a MI győzelmeinkhez képest játékban...Barca333 írta:Végre más is felismerte ezt! Én sem tudom miben rejlik a szerencsén felül, hogy Zidane óta nyernek mint a gép, de hogy nem a világ legszebb játékával az biztos. Talán mentálisan vannak csúcsra járatva, mert a játékuk az mintha csak annyi lenne, hogy minden meccsen a minimumot hozzák, de tényleg. Ha meg nem vezetnek, kicsit felpörögnek, aztán vissza. Érdekes.Maxi írta:NEm az zavar, hogy emgint nyernek, hanem, ohgy ilyen gyengék és mégis nyernek!!!!
KOMOLYAN MONDOM VILÁGI VICC!!!
Végre más is felismerte ezt! Én sem tudom miben rejlik a szerencsén felül, hogy Zidane óta nyernek mint a gép, de hogy nem a világ legszebb játékával az biztos. Talán mentálisan vannak csúcsra járatva, mert a játékuk az mintha csak annyi lenne, hogy minden meccsen a minimumot hozzák, de tényleg. Ha meg nem vezetnek, kicsit felpörögnek, aztán vissza. Érdekes.Maxi írta:NEm az zavar, hogy emgint nyernek, hanem, ohgy ilyen gyengék és mégis nyernek!!!!
KOMOLYAN MONDOM VILÁGI VICC!!!