2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Megszedi magát máson Mendes, lehet Di Mariát le is passzolja a kínaiaknak, szerintem az arany tojást tojó tyúkját a legmagasabb szinten akarja tartani amíg csak tudja, nem dobja el keletre..recrea írta:A sok hülye között azért van egy okos is, aki húzna a sztorin 30-50 milliót még utoljára, max ezért nem vetem el a dolgot csípőből.
A sok hülye között azért van egy okos is, aki húzna a sztorin 30-50 milliót még utoljára, max ezért nem vetem el a dolgot csípőből.visca el barca írta:ott nem lenne annyira középpontban, nem tudna annyit hisztizni meg nyafogni mint a realbanNero. írta:300 milliot fizetnenek Ronaldoert a Kinaiak. Szerintem Perez ennyiert boldogan eladna, de CR evi 600 millio euos fizetesert se menne oda, neki a neve fontosabb.
ott nem lenne annyira középpontban, nem tudna annyit hisztizni meg nyafogni mint a realbanNero. írta:300 milliot fizetnenek Ronaldoert a Kinaiak. Szerintem Perez ennyiert boldogan eladna, de CR evi 600 millio euos fizetesert se menne oda, neki a neve fontosabb.
Annyit vizsgáltak max, eltiltás 9 gyereknek volt "csak". Nálatok 8 volt alapból, amiből 2 lett valós aztán. Itt le is van vezetve, hogy mi volt a gyerekekkel a gond - név nélkül.Veidt_madridista írta: szemben nálatok pl 60 korul volt.
Az Atletinek azert maradt a két szezon, mert nem fellebbeztek. Egyebkent az ugy pontos részletei meg nem ismertek, de mindenhol azt rebesgetik hogy nalunk 3-4 játékos eseteben álltak meg a vadak vegul, szemben nálatok pl 60 korul volt.MessiNeymarSuarez írta:Na CAS ítéletet hozott, kőkemény bűntetést kaptak: kitiltották őket a téli átigazolás
Vicc![]()
![]()
És még ezek után van arcuk azt a szöveget nyomni hogy a Barcát tolják, és hogy a Real Madridban mindenki tökéletes és minden szabályos...Szerintem nem kell emlékezni hogy mennyire nagy fikaáradat jött a Barcára a világból mikor kiderült hogy eltiltást kapnak...
Ezek után van még kérdése valakinek hogy Perezéknek mekkora befolyásaik vannak?
SZERK: Atletinek elvileg maradt a 2 szezon, bravo...
Egybevág azzal amit én írtam lentebb, ráadásul más a forrás. Zidane fiainak van spanyol állampolgársága. Emellett apjuk már a leigaolásuk elött a klubb alkalmazotja volt, így nem merülhetne fel amúgy sem a gyanú, hogy csak miattuk kapott Zizu állást.ntibi67 írta:Ha már vetted a fáradtságot,hogy ide regisztrálj,és látom madridi ügyekben jól informált vagy,megkérdezném Zidane fiai rendelkeznek spanyol állampolgársággal?Florentino Perez írta:Érdekes mindig ilyen embereket olvasni, akik azt írják a másik oldal elfogult (bezzeg ők) , miközbe semmi rálátásuk sincs a dologra, csak annyit fognak fel a dologból, hogy a riválisnak csökkentették, tehát a "margit" ezt is megússza. Bár egy barca oldalon vagyok tudom, csak gondoltam leírom, hogy soha nem értettem az ilyeneket, akik 0 információ alapján ítélkeznek.
Az ügyhöz: "A Real Madrid játékosai közül 39-et vizsgáltak, de csak nyolc esetben találtak állítólagos szabályellenességet. Ez teljesen abszurd, mert a nyolc játékos között szerepel például Zidane két fia és Ezequiel Garay testvére is."
Én nem állítom, hogy az az 5 ismeretlen gyerek szabályosan lett átigazolva, de így, hogy Zidane fiai is ott vannak, nekem ez az egész ügy erőltetettnek tűnik, hogy akkor már a Madrid is kapjon valami büntetést.
általában ez az a pont ahol a legtöbb szabálytalanságot találják, mert ezzel trükköznek a klubok. Egy ekora gazdasági hatalommal bíró klubnak mint az Atletico, Barca és Real semmiség egy a klubhoz hivatalosan nem köthetö céghez betolni a szülöket.ntibi67 írta:A FIFA ÁTIGAZOLÁSI SZABÁLYZATÁNAK 19. PONTJA
a) A játékosok szülei is a szerződtető klub országába költöznek a futballhoz nem köthető okból.
Magyar wikipedia, de remélem megteszi:ntibi67 írta: Ha már vetted a fáradtságot,hogy ide regisztrálj,és látom madridi ügyekben jól informált vagy,megkérdezném Zidane fiai rendelkeznek spanyol állampolgársággal?
Ha már vetted a fáradtságot,hogy ide regisztrálj,és látom madridi ügyekben jól informált vagy,megkérdezném Zidane fiai rendelkeznek spanyol állampolgársággal?Florentino Perez írta:Érdekes mindig ilyen embereket olvasni, akik azt írják a másik oldal elfogult (bezzeg ők) , miközbe semmi rálátásuk sincs a dologra, csak annyit fognak fel a dologból, hogy a riválisnak csökkentették, tehát a "margit" ezt is megússza. Bár egy barca oldalon vagyok tudom, csak gondoltam leírom, hogy soha nem értettem az ilyeneket, akik 0 információ alapján ítélkeznek.MessiNeymarSuarez írta:Na már eközben a Real hivatalos kommünikéje ekézi hogy nem voltak elég tökösek a tiltás teljes eltörléséhez...![]()
Van pofájuk.... Persze a sok elfogult meg el is hiszi, hogy tényleg 100%-ban ártatlanok, és a csúnya gonosz FIFA-UEFA-CAS a szemét
Az ügyhöz: "A Real Madrid játékosai közül 39-et vizsgáltak, de csak nyolc esetben találtak állítólagos szabályellenességet. Ez teljesen abszurd, mert a nyolc játékos között szerepel például Zidane két fia és Ezequiel Garay testvére is."
Én nem állítom, hogy az az 5 ismeretlen gyerek szabályosan lett átigazolva, de így, hogy Zidane fiai is ott vannak, nekem ez az egész ügy erőltetettnek tűnik, hogy akkor már a Madrid is kapjon valami büntetést.
Érdekes mindig ilyen embereket olvasni, akik azt írják a másik oldal elfogult (bezzeg ők) , miközbe semmi rálátásuk sincs a dologra, csak annyit fognak fel a dologból, hogy a riválisnak csökkentették, tehát a "margit" ezt is megússza. Bár egy barca oldalon vagyok tudom, csak gondoltam leírom, hogy soha nem értettem az ilyeneket, akik 0 információ alapján ítélkeznek.MessiNeymarSuarez írta:Na már eközben a Real hivatalos kommünikéje ekézi hogy nem voltak elég tökösek a tiltás teljes eltörléséhez...![]()
Van pofájuk.... Persze a sok elfogult meg el is hiszi, hogy tényleg 100%-ban ártatlanok, és a csúnya gonosz FIFA-UEFA-CAS a szemét
Megmondom őszintén azért ennél kicsit mélyrehatóbb információra gondoltam..MessiNeymarSuarez írta:Én még anno valami olyasmit olvastam, hogy a Barcánál 8-10 eset volt szabálytalan, a Realnál ez 30-40 között van, az Atletinél meg valami 80-100 közötti számra emlékszek..
Mintha napi 5 IP bann-t szórnánk az oldalon úgy mondod ezt.MessiNeymarSuarez írta:Persze tudom ezért IP bannt kapok, de dühítő...
gondolom azért a pénzért amit perez fizetett azt várták el, hogy teljesen eltöröljék. hihetetlenekMessiNeymarSuarez írta:Na már eközben a Real hivatalos kommünikéje ekézi hogy nem voltak elég tökösek a tiltás teljes eltörléséhez...![]()
markionni írta:Nem ertem a ket tabor miert foglalkozik ennyit a plyan kivuli esemenyekkel, rengeteg fusztracio van mindket reszrol. Regen ez ennyire nem volt jellemzo, nyilvan a media es az internet kora is okozza ezt, de nekem hianyoznak azok az idok amikor inkabb a palyan zajlottak az esemenyek.MessiNeymarSuarez írta:Egyik sem vagyok, de azért felettébb érdekes, hogy minden ilyen üggyel mi szívjuk meg, és minden ilyen ügyet a Real Madrid megúszik..
Persze tudom, a Barca egy aljas alvilági klub, és teljesen idióta alkalmatlanok vezetik, meg a Realban minden 100%-osan legális, és kisangyalok állnak az élén minden ügyben.
Az is 100%-ban a véletlen műve, hogy Messit már ezer éve pármillió euroért nyaggatják(amit befizetett már rég), míg Ronaldo a dörzsölt ügynökével évi 40-50 millió eurót úszik meg "adóoptimalizálás" néven...Ráadásul rögtön megkapta az államtól a kivonatot, amire nagy nevek is sokáig várnak ha kérnek...
Az 50-60-70-es évekbeli katalán elnyomás is csak egy gyenge kifogás, Francoék is csak megjátszották a katalán üldözést, Cruyffot is csak viccből kísérték le rendőrök a pályáról, az emberek is csak kitalálták hogy üldözve vannak, és csak egy PR fogás volt a "Több mint egy klub" kialakulása, és hogy az emberek a stadionban voltak nyugodtak![]()
Persze tudom ezért IP bannt kapok, de dühítő...
Én meg csak EGY kérdést tennék fel neked!A téli átigazolási időszakból való eltiltást Te büntetésnek értékeled?markionni írta:Lenne ket kerdesem.MessiNeymarSuarez írta:Én még anno valami olyasmit olvastam, hogy a Barcánál 8-10 eset volt szabálytalan, a Realnál ez 30-40 között van, az Atletinél meg valami 80-100 közötti számra emlékszek..
Persze mi kaptunk 2 szezont 8-10 esetért, amit az ifjak eléggé megszenvedtek, a Real meg kap egy téli átigazolási tilalmat úgy hogy senkit sem akartak venni, vicc![]()
1. Ennyire tokeltesen tisztaban vagy az ugy minden reszletevel es a csapatok kozti szabalysertesek kulonbsegerol?
2. Jogasz vagy?
Ha ezekre nem a valasz akkor mi alapjan itelkezel? Felesleges gyulolkodes a tema pontos ismerete nelkul, sosem tudjuk meg hogy mi tortent tenylegesen ezekben az ugyekben.
Nem ertem a ket tabor miert foglalkozik ennyit a plyan kivuli esemenyekkel, rengeteg fusztracio van mindket reszrol. Regen ez ennyire nem volt jellemzo, nyilvan a media es az internet kora is okozza ezt, de nekem hianyoznak azok az idok amikor inkabb a palyan zajlottak az esemenyek.MessiNeymarSuarez írta:Egyik sem vagyok, de azért felettébb érdekes, hogy minden ilyen üggyel mi szívjuk meg, és minden ilyen ügyet a Real Madrid megúszik..
Persze tudom, a Barca egy aljas alvilági klub, és teljesen idióta alkalmatlanok vezetik, meg a Realban minden 100%-osan legális, és kisangyalok állnak az élén minden ügyben.
Az is 100%-ban a véletlen műve, hogy Messit már ezer éve pármillió euroért nyaggatják(amit befizetett már rég), míg Ronaldo a dörzsölt ügynökével évi 40-50 millió eurót úszik meg "adóoptimalizálás" néven...Ráadásul rögtön megkapta az államtól a kivonatot, amire nagy nevek is sokáig várnak ha kérnek...
Az 50-60-70-es évekbeli katalán elnyomás is csak egy gyenge kifogás, Francoék is csak megjátszották a katalán üldözést, Cruyffot is csak viccből kísérték le rendőrök a pályáról, az emberek is csak kitalálták hogy üldözve vannak, és csak egy PR fogás volt a "Több mint egy klub" kialakulása, és hogy az emberek a stadionban voltak nyugodtak![]()
Persze tudom ezért IP bannt kapok, de dühítő...