LG írta:Az elmúlt években kötöttek ki ilyenek Madridban, többek között egy Zinedine Zidane nevezetű úriember.
Persze, ezt tudom, profi fociban ez nem sokat jelent igazából. De attól még ha a kettő klub között kell majd pl választania, akkor lehet ez is szempont lesz - már ha bármelyik is bejelentkezik. Emre Mor meg nagy Real drukker, ha már ez téma, még nyilatkozta is 1-2 éve, hogy az az álma, hogy egyszer ott játsszon. De vissza Dembélére. Szerintem még +1 évet marad ott, nem megy most nyáron, fejlődik kicsit még tovább, aztán lép csak. Bár ha így folytatja év végéig, lehet tényleg "felesleges" lesz maradnia, bár örülnék, ha egy bajnokságot behúzna ez a garnitúra.
Más.: A Grémios Luan, akit velünk is szóba hoztak nyáron, jó eséllyel jön Európába télen. Hívják többen is a hírek szerint, a PSG is köztük van elvileg - remélem nem Kínában öt ki végül aztán. Kíváncsi leszek rá nagyon, az olimpián nekem baromi szimpatikus volt a játéka, kicsit Benzemás beütésű csatár, bár olyan jó szerintem azért nem lesz. De szeretem az ilyen támadókat, én megnézném a PSG-ben is, Cavani mellé úgyis ezek a játékosok illenek leginkább - Ibrával is elég jó duó voltak azért. A képességeit illetően vannak persze kétségeim, de amíg nem a Barcába jön, addig bátran "kísérleteztetném" bárhol..