Nero. írta:Ahogy Rivaldo is írta nagyon csalóka volt ez a veretlenségi széria. Nagy mélyrepülés jön majd meglátjátok.
CRt nagyon hamar szétkapják majd a madridisták ha nem javul márpedig szerintem sansztalan.
Gólokban azért még javulhat, még mindig benne van az 1 gól/meccs átlag. De játékban már egyre inkább fék.
Amennyiben lehetséges, szerintem jól járnának az eladásával. Az árából jöhetne vki helyette a támadósorba, aki talán maga kevesebb gólt szerezne, de javulna vele a csapat támadójátéka, csapatszinten tehát eredményesebbek lehetnének. Meg egy vkp. Szerintem Casemiro stílusra megfelelő, minőségben kevés. Aki nagy fogás lehetne, egyértelműen Kanté. A Chelseaből nem lenne könnyű elhozni, de szerintem van az a pénz, és CR árából ki is futná.
Ha CR marad, vele azért lehetnek problémák, ugyanazok, amik megvoltak Raulnál, majd Casillasnál is, meg nálunk is kicsit Xavinál, amig nem jött LE, és meg nem találta neki a megfelelő szerepkört. Kérdés, hogy a portugál önérzete bele menne-e ilyen rotációs szerepkörbe, én úgy gondolom aligha. Addig meg butaság lenne egy fiatal tehetséges támadót igazolni, azért, hogy a padon megrohadjon.
Én úgy gondolom, rövidtávon még sokat adhat nekik, tavasszal lőhet fontos, akár trófeákat érő gólokat, de hosszútávon egy CR mentes Real erősebb lehet. Mert a csapat nagy része rendben van, egy klasszis vkp-val és egy agilis támadóval CR helyén nagyon jók lehetnének.