TripleH írta:A másik pedig az, hogy szép és jók ezek a kínai ajánlatok, de nem hiszem, hogy elmenne Kínába. De azt se feledjük, hogy nemrég hosszabította meg a szerződését, így ha ő nem akarna menni se nagyon tudnak mit kezdeni a helyzettel, Európában nem sok csapat fog ennyi pénzt felőrölni egy 32 éves játékosért, ebben szinte biztos vagyok. Másrészt jelenleg a piacon, ahogy Messi esetében, az ő posztján se sok játékos van aki segítségével csapatszinten fejlődnének. De egyértelmű, hogy szükségük van egy olyan támadóra, aki képes gólokat lőni stabilan.
Sztem se menne Kínába, ott csak egy motiváció van, a pénz, CR-nek így is beeseik 60-80 millió évente, meg amiről nem tudunk, nem tűnik nagyravágyónak, megelégszik ezzel
Azt is adom, h nem kell - főleg annyiért, amennyiért - európai csapatnak. Nagyon max a Párizst tudnám elképzelni egyedül, ott meg is lőné talán a góljait, de gyanítom ott sem dilettánsok melóznak, sztem nem kell nekik a mostani CR. Tavaly aláírta Madridban a tutit, a jó isten sem menti meg a Realt tőle, nemhogy a Psg
Ötletem nincs, hogyan sikerült 5 éves szerződést elétenni, oké, sokat tett a csapatért, de azért na. 2018-ban szépen búcsúztatták volna, pompa, színes fények, külföldi számok, mehetett volna ingyen, ahogy jelen állás szerint ez 2021-ben fog megtörténni. Igazoltak volna egy szélsőt meg egy centert és mindenki boldog. Vagy ennyi pénzt hozna nekik?