ferninho írta:csabooo írta:
Ne haragudj, de meg a madridistak is, az uj evtol egesz mondjuk marciusig atkoztak sokszor, elkuldtek volna CRt. Olvass vissza a forumotokon ha nem hiszed. Azert az Aranylabdat, ne hogy mar 2,3 jo meccsre adjak oda, mert akkor azzal kb. ertekelek is a dij presztizset...
Ja, borzasztó volt tényleg.
Csak a bajnokikat nézve, első idei 10 bajnoki meccsén rúgott 9 gólt meg adott egy assistot.
Utána beakadt a gólcsap 4 meccsig (Bilbao, Alaves, Atleti, Barca), de a kövi meccsen a Bilbao ellen 2 assist, nyert a Real 2-1re, majd azutáni meccsen első gólnál megint gólpasszt adott.
Utána jött Zizou, Zsinórban 4 idegenbeli meccsre el se vitte CRt és ekkor volt közben az Atleti meg a Barca elleni meccs is, ahol nem tudott betalálni (de ugye itt BL meccsek is mentek közte, ne felejtsük el).
Valencia ellen újra betalált, majd a Sevilla, Celta, Malaga trió ellen tudjuk mit művelt.
Eközben meg a BLben is nagyon ott volt a szeren.
És ez a CR nem csinált idén semmit meg egy darab kaki volt meg volt 2-3 jó meccse.
Es akkor most en is kezdjem hozni a statisztikakat Messirol ? Hogy melyik meccsen mit muvelt ?
Az hogy rugott x golt, az mind szep es jo, de jatekban sehol sem volt joforman. Ha mar ennyire statisztikakra vagy raalva, hasonlisd ossze a szezonjukat, szerintem Leo mindenben veri, vagy a tobbsegben. Sikeres csel, assist, miegymas. Ronaldo most mar csak egy befejezo csatar szerintem, ott all, varja es berugja, ennyi nagyjabol. Ritkan latok mar olyat, hogy maganak kiharcolna, 1v1 be megveri, es berugja, max neha lenduletbol tol egyet befele es ellovi, az beakadhat. Szamomra ezert nem lesz egylapon emlitve Messivel, mert o sokkal komplettebb. Fenntebb leirtam, hogy mikben jobb nalla, es mind ezt ugy, hogy CR is el ismerem mint, elsportolo, es 4x Aranylabdas. Tisztelem amit elert, de kettejuk kozt csak a Realosok mondjak azt hogy nem Messi a jobb. Es szerintem nem egy Barca oldalon kellene meggyozd a barcasokat, hogy CR mit muvelt iden, meg hasonlo

Szerintem itt az ertelmesebbje ugyan ugy mint en, elismeri ot. Nem is ezzel van a baj. Hanem inkabb azzal, hogy tavalyra is ugy kapta meg, hogy kb szinezkedett a palya szelerol, meg feszitett a dontoben mikor berugta a 11est.
Ti sem engedtek a 21bol mi sem, ez valahogy termeszetes is. Az hogy melyikuk csapata eredmenyesebb, az mas teszta, sajnos ez szamitt inkabb, a sok suttyo szavazo nem nezi azt, hogy ki milyen jatekot jatszik, csak a statisztikak erdeklik, ugyan ugy ahogy teged is ahogy latom. Ki nyert tobb kupat dijra kellene atkeresztelni, vagy valami hasonlo, de en nem fogom fel azt, hogy hogy nem lehet latni a kulombseget koztuk...