Magyar Válogatott
A magyar sportvezetésnek ezer a szerencséje, hogy a közönsége százszor igénytelenebb, mint a Barcaé.
Jó volt nézni, hogy küzdünk, kaparunk a lasztiért és próbálunk normálisan védekezni. Nagy dilemma, hogy játsszuk-e ezt bekkelős, faltolós erőfocit, vagy menjünk el abba az irányba, amit sokáig Storck erőltetett, hogy többet birtokoljuk a labdát és támadófoci. Eredményeket a jelenlegi játékosállománnyal úgy sem érünk el, ígyis-úgyis zakó a vége, akkor meg legalább játsszunk szórakoztató, sok gólos meccseket. A foci arra jó, hogy szórakoztassa az embert, a magyar válogatott a jelenlegi formában pedig szigorúan csak erre lehet képes. A Storck-féle szebb focival viszont az volt újabban a baj, hogy egyre inkább nulla védekezésbe torkollt az elképzelés, és kaptuk a nagy veréseket mindenkitől az elmúlt hónapokban.
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Ha nem kapott akkor maradni kellett volna Hollandiában...recrea írta:Pedig nem kapott, elhiheted. A teljesítményben egyetértek.
Mondjuk Szalai is évi 700-ért ül a kispadon.
Bár még a Mahacskala kicsit védhető is volt mármint az oda való távozása. Roberto Carlos és Etoo után hihette az ember azt, hogy valami tényleg komoly épül ott Oroszországban. Aztán semmi sem lett belőle természetesen. Pedig én hittem benne, hogy az egyik orosz klubcsapatot egy olajmogul fellendit európai stabil BL negyeddöntő körüli szintre. De inkább külföldre vitték a pénzt. (Chelsea,Monaco) Ez mondjuk számomra meglepő. De ez itt már off...
Nem kellene erőltetni nekünk ezt a labdarúgást, valahogy összehoztunk egy EB szereplést és ennyi. Kár mert az emberek szeretik a focit ma is sokan kimentek a meccsre. De igazából gyengék vagyunk, minden téren.
Talán fizikálisan feltudjuk venni a versenyt, de másban nem. Az első fér órában simán kaphattunk volna 3-4 gólt is. Lehet, hogy jók a portugálok, de azért illene ellenük is egy-két normális támadást vezetni.
Talán fizikálisan feltudjuk venni a versenyt, de másban nem. Az első fér órában simán kaphattunk volna 3-4 gólt is. Lehet, hogy jók a portugálok, de azért illene ellenük is egy-két normális támadást vezetni.
Pedig nem kapott, elhiheted. A teljesítményben egyetértek.
Ha nem is kapott 1-et ajánlatot sem értelmes csapattól a 10 éve alatt lassan mióta eljött a PSV-től akkor is jobban járt volna ha inkább marad ott a feneként és azóta kb az utolsó éves PSV-s teljesitményét nézve ott kb élő legenda lenne meg a klub egyik legjobb gólszerzője stb...recrea írta:
Amúgy meg százszor át lett beszélve, h soha nem kereste meg másik csapat egy db ajánlattal sem, mert kevés volt védekezésben, esélye se volt máshova igazolni, de még mindig előhozzátok ezt a "karrier helyett a pénzt választotta" szöveget.
Igaz nem lenne 25 milliárd spórolt zseton csak mondjuk 10 milliárd...
Csak akkor ne mondjuk már, hogy nem a pénzt választotta. Mert ez naivság már.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Lazio és a Liverpool is érdeklődött, holland bajnokként, annak is az egyik legjobbjaként nehogymár az oroszok legyenek az egyetlen kérők...ráadásul nem sokkal előtte hosszabbított, nem kis lóvéért...csak még több kellett.
Meg mennie kellett...abból a csapatból Affelayt, Toivonent, Bakkalt, Manolevet, vagy Gomest is eladhatták volna, ha annyira kell a lé...
Meg mennie kellett...abból a csapatból Affelayt, Toivonent, Bakkalt, Manolevet, vagy Gomest is eladhatták volna, ha annyira kell a lé...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2017.09.03. 22:57:52-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Ugyan már, nem hiszem el, hogy nem kapott értelmesebb ajánlatot egy Anzsi-tól, de mindegy is, nem ez a lényeg, hanem, hogy neki játszani kell, lényegtelen a teljesítménye. Lehet, hogy rossz példa, de Szalai inkább a padot üli és várja a lehetőségeket, pedig szerintem egy arab bajnokságban császár lenne.recrea írta:
Amúgy meg százszor át lett beszélve, h soha nem kereste meg másik csapat egy db ajánlattal sem, mert kevés volt védekezésben, esélye se volt máshova igazolni, de még mindig előhozzátok ezt a "karrier helyett a pénzt választotta" szöveget.
A mai meccs viszont pozitív volt, egy órát emberhátrányban játszani egy nagy csapat ellen, szép. Mennyivel másabb ez az 1-0, mint Andorra ellen.
Miért, mivel lett volna előrébb, ha ott marad?
Másrészt megmondták neki, h el kell mennie, mert jó pénzt kaptak érte. Nem azt mondtam, h nem vonzotta a pénz, csak nem erre kéne fogni az ő karrierjét. A kutyának sem kellett, ezért ment Oroszországba.
Másrészt megmondták neki, h el kell mennie, mert jó pénzt kaptak érte. Nem azt mondtam, h nem vonzotta a pénz, csak nem erre kéne fogni az ő karrierjét. A kutyának sem kellett, ezért ment Oroszországba.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Alapból nem kellett volna eligazolnia, a PSV-ben ő volt a király, aztán utána ment el az oroszokhoz asszem, pedig addig biztató volt.Amúgy meg százszor át lett beszélve, h soha nem kereste meg másik csapat egy db ajánlattal sem, mert kevés volt védekezésben, esélye se volt máshova igazolni, de még mindig előhozzátok ezt a "karrier helyett a pénzt választotta" szöveget.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ezzel nyertek EB-t...Messias2 írta:Azért protugáloktól se voltam elájulva, kb. 0 kreativítás volt a játékukban.
Még Ronaldo volt legjobb tőlük mezőnyben, ami ugye alapból nem sejteg sok jót a portugál játékra nézve.

Tromort77: Nem csak te vagy vele így, sokkal többet kaptam mint vártam.
Ha megtanulnának minden meccsen ilyen keményen csúszni-mászni a labdáért és küzdeni, akkor még vihetnék is a srácok valamire.
Azért protugáloktól se voltam elájulva, kb. 0 kreativítás volt a játékukban.
Még Ronaldo volt legjobb tőlük mezőnyben, ami ugye alapból nem sejteg sok jót a portugál játékra nézve.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Az az igazság, h nincs jobb.zola8787 írta:Hála a jó istennek. Ez a Dzsudzsák Balázs csakis a múltja és a neve miatt játszik, egy elképesztően unszimpatikus, pénzéhes arab (igen, direkt ezeket írtamS.Agüero írta:Színészkedés helyett inkább focizhatna Dzsudzsák, megérte megtapsolni, Svájcban nem játszik...). Sírni tud, meg nyávogni, 5 meccsenként lő egy nagy szabigólt és ő az isten. És most nem az a lényeg, hogy szétcseszte a karrierjét, mert a helyében valószínűleg én is ezt tettem volna, de vele szemben minden megvan engedve. A válogatott szinte minden meccsén a legrosszabbak között van, de muszáj játszania...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ironikusan, Priskin döntötte el, de helytálltunk. Ki lehet így is kapni 1:0-ra.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Piros lap döntött, várható is volt. Ha mondjuk a 70. percben jött volna a piros 0:0-nál, még lett volna remény kihúzni, de ez így sok volt.
A küzdés, csúszás mászás viszont megvolt, tisztes vereségre volt elég.
A küzdés, csúszás mászás viszont megvolt, tisztes vereségre volt elég.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Lehet velem van a baj, de ez nekem tetszett. Mindenki ki tett magáért, többet nem lehetett elvárni.
Remélem csak vicceltélVakmacska írta:kis csapatok ellen még jóBob_Marley írta:Érett sajna, Ronaldo nagyot játszik sajnos. Minden támadást magára vállal és rendre jó döntéseket hoz.
azét Rocika is megérdemelte volna ennyi erővel a pirosat, mert belerúgott dühében Fiolába

Volt küzdés legalább,bár az utolsó 25 perc az már csak lötyögés volt a portugáloktól is. Sajnos a dráma elmaradt most.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Azigen....
Hála a jó istennek. Ez a Dzsudzsák Balázs csakis a múltja és a neve miatt játszik, egy elképesztően unszimpatikus, pénzéhes arab (igen, direkt ezeket írtamS.Agüero írta:Színészkedés helyett inkább focizhatna Dzsudzsák, megérte megtapsolni, Svájcban nem játszik...

Pl Bayern, Juve, miVakmacska írta:kis csapatok ellen még jóBob_Marley írta:Érett sajna, Ronaldo nagyot játszik sajnos. Minden támadást magára vállal és rendre jó döntéseket hoz.

Priskin eldöntötte, kár érte, jó meccs lehetett volna.
kis csapatok ellen még jóBob_Marley írta:Érett sajna, Ronaldo nagyot játszik sajnos. Minden támadást magára vállal és rendre jó döntéseket hoz.
azét Rocika is megérdemelte volna ennyi erővel a pirosat, mert belerúgott dühében Fiolába
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Dzsudzsi... Ez azért elkerülhető lett volna.