Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Magunkat kapnám legszívesebben, Valverde még azt is megnyerné valahogy.recrea írta:Én nem tudom, ezt a Poolt se szívesen kapnám, fejben meg lábon is rohadt gyorsak, olyat nem lehet, h nekünk senkit sem sorsolnak?
Lehet, ha jövő héten Coutinho beáll és kitiltanak a fenébe minketrecrea írta:Én nem tudom, ezt a Poolt se szívesen kapnám, olyat nem lehet, h nekünk senkit sem sorsolnak?
Mandzukic gólja szebb is volt, ráadásul egy BL döntőben. Neki kell kapnia majd.La Duodecima írta:Ennek nemhogy örülnél. A bajnokság így lazán a tietek lett/lesz, miközben tudtok pihentetni a bl-re is.Nyiri81 írta:Igen. De mint korábban is említettem. Hány meccs a BL egy csapatnak? 16? Egy évben? Erre rágyúrni bőven szánalmas, közben a bajnokságban meg semmi. VILÁG LEGJOBB CSAPATA. Ja persze.knor írta:Nem akarok negatív lenni, de nem vagyok benne biztos
Azért ez elég szép gól volt és Ronaldonak jó a marketingje. Vmi nagyon extra gól kéne ahhoz, hogy ne ő kapja (pl mint amilyen Zlatan gólja volt az angolok ellen).ktm írta:Vajon a Puskas dijat merik masnak adni majd?:)
Ennek nemhogy örülnél. A bajnokság így lazán a tietek lett/lesz, miközben tudtok pihentetni a bl-re is.Nyiri81 írta:Igen. De mint korábban is említettem. Hány meccs a BL egy csapatnak? 16? Egy évben? Erre rágyúrni bőven szánalmas, közben a bajnokságban meg semmi. VILÁG LEGJOBB CSAPATA. Ja persze.knor írta:Nem akarok negatív lenni, de nem vagyok benne biztos
Azért ez elég szép gól volt és Ronaldonak jó a marketingje. Vmi nagyon extra gól kéne ahhoz, hogy ne ő kapja (pl mint amilyen Zlatan gólja volt az angolok ellen).ktm írta:Vajon a Puskas dijat merik masnak adni majd?:)
Valahogy én is így látom, Bayerntől pl félek, mint a tűztől, sztem a legjobban a Realban van benne a hiba lehetősége, meg néha-néha el is verjük őketvisca el barca írta:döntőt én sem akarnék ellenük, elődöntőt annál inkább (már ha továbbjutunk) mert sztem 2 meccsen üthetőek és jóval gyengébbek mint a bayern vagy a city.

Az fix hogy már az eredményt sem tudnám meg, szerintem egyszerre haláloznék el szívrohamban és agyvérzésben ishajnesz írta:Egy Classico BL döntő hatalmas futballesemény lenne, utóbbi évek legnagyobbika.
S kb befogná valamelyik szurkolói csoport száját egy jó darabig![]()
Viszont tény, hogy a gyengébb idegrendszerü szurkolótársak nem biztos, hogy megérnék a holnapot egy ilyen döntőnél![]()
Nem csak te vagy így vele, én is írtam tegnap hogy ha választhatnék akkor sokkal inkább az elődöntőben játsszunk velük, mert 2 meccs alatt jobban kijöhet Messi zsenialitása, és kevésbé játszhatna szerepet a Ramos faktor.Varatrix írta:Le a kalappal a Madrid előtt, ezt már tegnap is írtam, de aludva rá egyet is komolyan gondolom. Érzésem szerint ők lettek az abszolút favoritok, ugyanakkor úgy gondolom hogy, a legtöbb esélyünk nekünk lehet megfogni. Szóval remélem még az elődöntőben összesorsolnak minket, a Real ellen döntőt játszani roppant nehéz. Ők a 98. percben is koncentráltak és gólveszélyesek (de csak a BL-ben valamiért... ez a rész érthetetlen számomra, ez nem forma időzítés kérdése) Ha pedig meglesz zsinórban a három BL, elfogynak az érveink miért is nem korszakos csapat ez a Madrid...![]()
Csak én rettegek egy BL döntő klasszikustól?