Varatrix írta:Le a kalappal a Madrid előtt, ezt már tegnap is írtam, de aludva rá egyet is komolyan gondolom. Érzésem szerint ők lettek az abszolút favoritok, ugyanakkor úgy gondolom hogy, a legtöbb esélyünk nekünk lehet megfogni. Szóval remélem még az elődöntőben összesorsolnak minket, a Real ellen döntőt játszani roppant nehéz. Ők a 98. percben is koncentráltak és gólveszélyesek (de csak a BL-ben valamiért... ez a rész érthetetlen számomra, ez nem forma időzítés kérdése) Ha pedig meglesz zsinórban a három BL, elfogynak az érveink miért is nem korszakos csapat ez a Madrid...
Csak én rettegek egy BL döntő klasszikustól?
Nem csak te vagy így vele, én is írtam tegnap hogy ha választhatnék akkor sokkal inkább az elődöntőben játsszunk velük, mert 2 meccs alatt jobban kijöhet Messi zsenialitása, és kevésbé játszhatna szerepet a Ramos faktor.
Plusz mi vagyunk az egyedüli csapat akiktől azért joggal becsokizhatnak ők is, 2011 miatt és úgy az elmúlt jópár klasszikus miatt, talán ellenünk lehet nekik a legjobban a fejekben az hogy" hú bakker lehet hogy ellenük kiszívunk".
Nincs más lehetőségünk, csak az hogy tovább megyünk, pihentetjük Messiéket és a lehető legjobban összekapják őket arra a 2 vagy 3 sorsdöntő meccsre.
De még itt van a negyeddöntő, ezen kell tovább menni először.