Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

EL-hely meglesz vele is.geridoss írta:Úgy néz ki, meg is van Wenger utódja. Unai Emery.
https://www.bbc.com/sport/football/44203679" target="_blank
Végül is, ugyanannyi kupát nyert eddig, mint Pochettino.ladikom írta:Szerintem nagyon jól sülhet el az Arteta dolog, főleg taktikai szempontból.
Szerintem nagyon jól sülhet el az Arteta dolog, főleg taktikai szempontból. Egyrészt nagyon sokat dicsérték a City munkája miatt, mert például ő tartott különedzéseket Sterlingéknek, aki erre a szezonra hatalmas fejlődésen ment át.PCsabi írta:Na, akkor egy korszak lezárult. Félek, hogy nagyobb nevű edző nem fog jönni (Luis Enrique, Allegri) és nézhetjük, hogy mit tud Arteta.
Ez a középpálya semennyire sem működne.El Sie7e írta: -------------Ramsey---Wilshere
--------Özil----------------------Mhiki
Én sem tartom világklasszis edzőnek, de azért az az ember, akinek egy triplázást, 3 szezon alatt 9 trófeát köszönhetünk, mindezek mellett statisztikailag a valaha volt legjobb Barca edzők egyike, nem mellesleg klublegenda, talán le lehetne írni tisztességesen a nevét.visca el barca írta:majd odaviszik luiszenríkét

csababarca írta:játékosokra le lehet bontani,bár úgy is a MU nyerne.Jack Napier írta: Szerintem a Sevilla-t nem kell ennyire lesajnálni
de érdekesebb hogy melyik klub mennyiből érte ezt el?
nekünk is blama lenne kiesni a Roma ellen, a MUnak is a Sevilla ellen. nincs ezen mit szépíteni.
a premier league második helyezettjétől nem azt várná az ember, hogy csont nélkül kiesik a spanyol 5. ellen. jelent kell nézni, nem a múltat. mármint fontos, de azzal nem lehet takarózni a jelen kudarcaira.
mondom, itt a baj a MU-nál az, hogy nem kompatibilis a keret azzal amit Mourinho akar. Pedig ez a második éve, igazolhatott is, de továbbra is az van, hogy van egy támadófelfogású kerete, ehhez meg nem illeszkedik Mourinho elképzelése.
írtam már, de ez olyan mintha Pep tikitakázni akarna, és a kp-n összerakna egy Matic, NZonzi, Casemiro hármast, elől meg Lukaku, Giruod, meg mondjuk Pedro lenne neki. Nem erre való a United kerete.