2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ráadásul Benítez az edző a szarkáknál. Ha már szarka akkor lehet hogy idén pont ez lesz a Pool veszte hogy a végén nem fogják bírni a kettős terhelést, ráadásul a pad idén is rövid és tradíciónálisan kifulladnak az utolsó hetekre mindig.szbsz írta:Az lehet, hogy a Pool május 5. én játszik a Newcastlel aztán 2 nap múlva 7.-én ellenünk a visszavágót?Mindenesetre elég érdekes lenne, pláne hogy a castle a bentmaradásért fog játszani.
Egy Messivel rövidebb,mint ahogy a Bayern is az volt. Én ebben látom a különbséget. Jó a csapat,elit,de nincs ott Leo,aki azt a pluszt hozzátesziperga írta:Minden tiszteletem Guardiola személyének, de ennyi pénzt elkölteni és tulajdonképpen nem sok mindent tud felmutatni.
Szerintem a legnagyobb (baja), azt akarja játszatni amit a Barcánál megtanult, berögződött neki viszont ehhez kevés az állománya, jó játékosok, néhányan nagyon jók, de nem igazán alkalmasak a mi stílusunkhoz.
Lehet hogy nincsen igazam, ám én ebben látom a sorozatos kudarcait!
Első meccsen Agüero az idegenben lőtt nagyon fontos gólt nem szerzi meg, mert kihagyja a tizit. Otthon Laporte 5 perc alatt két olyan hibát művel, ami elképesztő (gyakorlatilag felszabadítás helyett ad egy gólpasszt 16 méterre a kaputól, illetve félpályánál utolsó emberként 5 méterre pattan el tőle a labda). Szerintem ekkora orbitális hibák nélkül bőven megoldotta volna a City két meccsen ezt párharcot, de azért ennyit nekik sem fér bele. Ez a Tottenham a párharc során 4-szer ment el a kapuig, és rúgott 4 gólt.LG írta:... de szerintem két meccsen igenis illett volna megoldani a Tottenhamet.18Barca99 írta:...
Mondjuk ha már annyira jó a keret, ki az, akit simán kicserélnél a két csapat kezdőjében - gondolok itt a Barcára. Mert tény, hogy bő keretük van, de ennyi erővel az MU is megvan darabszámra, de a kezdő kanyarban nincs pl a Liverpoolhoz képest...Dagoth ur írta:Hihetetlen hogy egy ilyen kerettel nem hogy megnyerni de még a döntőig se képesek eljutni.
Kiváncsi vagyok Pep is meddig marad,gondolom őt se azért szerződették hogy ligakupát meg bajnoksagot nyerjenek.
Még pénz? Muszáj PL-t nyernie,mert ennyi költés után elég cikivé válna a dolog.LG írta: de valami még hiányzik az igazi áttöréshez.
Van igazság abban, amit írsz, de szerintem két meccsen igenis illett volna megoldani a Tottenhamet. A Bayernban legalább a legjobbak ellen vérzett el Pep, 16-ban ráadásul nagyon kevésen múlott, ott szerintem meg is érdemelték volna a továbbjutást, nagyon jó csapatot rakott össze a végére. De a Cityben rendre jóval esélytelenebbek ellen esik ki.18Barca99 írta:...
Teljesen egyetértek. Részeket láttam csak a meccsből, de az alapján a City lefocizta a Tottenhamet. Az egész második félidőt uralta a City, meg is fordították a találkozót, és már azon gondolkoztam, hogy elraknak-e még egy-két gólt, erre a semmiből Llorentéről bepattan egy labda úgy, hogy maga se tudta mi tévő legyen. Aztán a hosszabbításban mégis továbblövik magukat, de elveszik les miatt. Nem voltam soha játékvezető és a szakembereket sem hallgattam meg a stúdióban, de nálam az nem les, hogy ha a védő belerúgja a labdát az ellenfélbe és arról odapattan a csapattárs elé... Úgy álltam hozzá a meccshez, hogy nekem teljesen mindegy ki jut tovább, de a meccs képe alapján szerintem egyértelműen a City érdemelte meg. A Spurs pedig összemákolta, mint a csoportkörből továbbjutást...18Barca99 írta:Azért aki megnézi az eredményt az csak azt látja, hogy a Spurs ment tovább, de azért aki megnézi a gólokat az elsírja magát (már ha Pep vagy City párti).
Én most már az Ajaxot sem írnám le, örülünk persze, hogy kiejtették a Realt és Juventust Ronaldostul, csak nehogy rajtunk hajtsák végre a következő nagy bravúrjukat. Ha ők is, mi is döntőbe jutunk, akkor rajtunk óriási nyomás lesz, ők meg az esélytelenek nyugalmával felszabadultan játszhatnak, az pedig eléggé megy nekik.Sinya22 írta:Elkerültük a Real,Atletico,Juve,Bayern,City,PSG hatost,otthon le kell focizni a Poolt,onnantól nem bukhatjuk el.
Biztos, hogy nem, sőt, még inkább extra motiváció lehet nekik, hogy a következő csapatuk ellen bizonyítsanak.Habár De Jong meg De Ligt lehet hogy visszafogná magát.
Nem tudom milyen szívélyesen fogadnák öt/őket nyáron az új csapattársak, ha robbantanának a döntőben.
Ne feledjük, hogy harcban vannak a bajnoki címért és nem hibázhatnak, ha ezer év után ismét meg akarják nyerni a PL-t.herlius írta: Annyi megjegyzésem lenne, hogy a Poolnak sajnos viszonylag könnyű meccsei maradtak a bajnokságban, tehát elvileg tartalékolhatnak még ellenünk is.
Nagyon korrekt írás. Annyi megjegyzésem lenne, hogy a Poolnak sajnos viszonylag könnyű meccsei maradtak a bajnokságban, tehát elvileg tartalékolhatnak még ellenünk is. Mindenesetre a srácoknak be kell gyújtani a rakétát és megmutatni, hogy egy nagyon komoly ellenfél ellen is megy a játék. Az előző körökben ugyanis őszintén szólva nem kellett túlhajtaniuk magukat.Chino írta:A Spursnek szerintem nem olyan jó az a védelme, mint ahogy hangzik, ezt a továbbjutást is nagyban köszönhetik a City hátsó alakzatának. Az, hogy Kane nélkül is elraknak három gólt idegenben elég nagy szégyen. Pep meg a pénz ide vagy oda, ez a City nem sokat változott az utóbbi években, bitang jó kerete van de nem egy győztes típusú csapat.
Ennek az Ajaxnak viszont attól függetlenül, hogy ha bejutunk a döntőbe nagyon szurkolok. A Spurssel könnyebb dolgunk lenne, mégis szívesebben látnám a hollandokat. Nagyon jó, élvezetes döntő lenne. Habár De Jong meg De Ligt lehet hogy visszafogná magát.
Nem tudom milyen szívélyesen fogadnák öt/őket nyáron az új csapattársak, ha robbantanának a döntőben.
Csak ehhez még a Pool-nak is lesz egy-két szava sajnos. Viszont nagyopn rég nem volt ekkora sanszunk a BL trófeára. Ugyanakkor idén tényleg azt érzem, hogy nagyon akarják Messiék a BL-t és nem csak a formális fogadkozások mennek. Számomra ez nagyon jó előjel, plusz nem tudom elképzelni, hogy Suarez az egész sorozatban ne lőne gólt, adná magát, hogy kinyíljon a gólcsap.
Nálunk általában az a kulcs, ha uraljuk a kp-t, ami a Poolnak egyértelműen a leggyengébb csapatrésze, plusz nálunk van az egyetlen idegenlégiós, őt pedig Milnerék nem hiszem, hogy mefg tudnák fogni.
Én bízom benne, hogy elkapjuk az angolokat, de nem vagyok teljesen nyugodt, egy hajszálnyival érzem csak esélyesebbnek magunkat. Annak nem igazán örülök, hogy mi kezdünk otthon, a tapasztalatok inkább azt mutatják, hogy az idegenbeli visszavágókon szoktunk elcsúszni, szóval nem lehet óvatoskodni, ha kapunk is gólt jó lenne egy kétgólos előnyt szerezni, nehogy megint jöjjön egy Roma vagy Atma-féle kizúgás, ráadásul az Anfield egy oroszlánbarlang.
Talán előny lehet, hogy minden meccset hozniuk kell a bajnokságban, mi meg pihizhetünk, de nem tudom mennyit számít majd.
Az azért nem túl biztató statisztika, hogy a BL-ben 4 hazai meccsünk alatt egyszer sem sikerült megverjük őket. Szerintem kifejezetten kellemetlen ellenfél, akik képesek megölni a focinkat. Ráadásul itt most egy "vékony" győzelem is nagyon necces lenne a visszavágóra.Sinya22 írta:Elkerültük a Real,Atletico,Juve,Bayern,City,PSG hatost,otthon le kell focizni a Poolt,onnantól nem bukhatjuk el.
látom, te tovább gondoltad...messideco írta:Piqué és Salah?mess2009 írta: a Pool azért is érdekes lesz, mert a világ legjobb támadójával a világ legjobb védője áll majd szemben.(állítólag)