Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Az a baj, hogy a srácaink nem érzik szerintem, hogy bármit rosszul csináltak volna, és bármiből tanulniuk kellene. Egyszerűen ennyi van bennük, ami az akaraterőt illeti. Megpróbálták, én azt sem írnám, hogy ültünk az eredményen, egyszerűen a hamar beütő mentális blokk melletti erőlködés ezt a tragikomédiát eredményezte.csababarca írta:mi 3-0nál, amikor még nem dőlt el semmi, már azt sem tudtuk merre vagyunk, úgy meg voltunk zuhanva.
Legendinho írta: Arról nem is beszélve, hogy az Ajax legalább nyomott, és próbálkozott, nem mint mi, hogy tanácstalanul/taktika nélkül rugdostuk fel a labdákat a homályba.
Van különbség, abban, hogy egy Ajax (abszolút nem lenézve/lebecsülve őket) 20 éves játékosai, vagy egy Barca rutinos, mindent megjárt veteránjai esnek szét, és nézelődnek a pályán, mint a moziban.Bob_Marley írta:Sajnálom én is az Ajaxot, megremegtek ők is. Ez a szezon tényleg ilyen volt, csupa nagy fordítás.
Látható bárkivel előfordulhat ezért sem kell letargiaba esni a tegnapi miatt s otthon engedték ki a tovabbjutast.
Hosszú évek után nincs spanyol a döntőben, ráadásul rögtön angol hazidonto. Fordult a világ? Remélhetőleg csak ideig óráig.
Petr írta:A fél világ legmegbízhatóbb barcás forrásai már majdnem tényként közlik, hogy érkezik.
Remélem mind 2en.MatyiG írta:De Ligtre gondolsz vagy Ten Hagra?Petr írta:A fél világ legmegbízhatóbb barcás forrásai már majdnem tényként közlik, hogy érkezik.
Csak az amit az ESPN közölt, már volt róla szó az m4 sport stúdióban is. Egyébként ami érdekesség hogy Allegri sorsa is kérdéses a juvéban, lehet hogy Conte fogja váltani. Kérdés persze hogy ő képbe kerülhet e majd.MessiNeymarSuarez írta:Számunkra? Van róla hír, hogy megkerestük? (bárcsak)Nervo írta:Mit művelnek a hollandok atya ég!! Ezzel a De ligtel nagyon jól járunk, hihetetlen egy pali. Ez a holland edző tényleg jól is elsülhet számunkra, látszik hogy nem egy ücsörgős típus mint egyesek.
Számunkra? Van róla hír, hogy megkerestük? (bárcsak)Nervo írta:Mit művelnek a hollandok atya ég!! Ezzel a De ligtel nagyon jól járunk, hihetetlen egy pali. Ez a holland edző tényleg jól is elsülhet számunkra, látszik hogy nem egy ücsörgős típus mint egyesek.