2020.01.21. 20:07:34
Mi nem ülünk le mert felnőttünk, de a mostani fiatalok nézik a meccseket.
Osztályom 5.esek, minden meccsről beszélnek hétfőn, én meg csak nézek, kb mindent megnéznek mint anno mi.
de a nagyobbak is állandóan erről beszélnek, melyik meccsen mi volt, hogy volt stb.
régen én is toltam délutántól a meccseket estig, ma barca meccset megnézem, nagyon ritkán a Cityt, vagy Dortmundot, de max ezekbe is csak belenézek.
Olasz meccset időtlen idők óta nem nézek, untat, ahogy az angol bajnokság is.
francia, német dettó, azokat eleve szinte sose néztem, max a dortmund-bm rangadókat, vagy anno schalke, werder meccseket.
de higyjétek el, hogy a mai fiatalok ugyan úgy nézik ezeket mint mi. szóval olyan következtetést ne vonjatok le, hogy mi nem nézzük, akkor már senki.
pénz,pénz,pénz. minden sportág erről szól ma már, meg lehet nézni az NBA-t is, ott is kevesebb a klasszis, kézilabdában is, bár ott viszonylag nemzetközi mezőnyt nézve jó a helyzet.
de egyéni sportok is, ökölvívás, régen hétről hétre, de legalább minden hónapban volt egy nagy meccs, most félévente egyszer.
a lényeg, hogy tény kevés a klasszis, de jól leírták, hogy az akadémiai rendszer, és sémák begyakorlása van a középpontban, a totál sablonnal. most hogy ez jó, vagy sem ízlés kérdése.
de ugyan úgy meg van a közönség, mint régen meg volt, efelől semmi kétségem sincs.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."