2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem is túl van lihegve. Persze néha kihallatszik, menyire örül, ha pontot bukunk az utolsó másodpercben, de egy nagyon felkészült és korrekt kommentátor. Asensio góljának meg úgy örült, mint ha, a gyereke rugta volna.visca el barca írta: ↑2020.06.19. 11:24:01Nem tudom mit kell ezen lovagolni. Mindenki tudja rola h barca szurkolo, nem veletlenul kerte meg a neje kezet a camp nouban. Amugy iszonyat tiszteli a realt, az o meccseiken (mar amennyit latok) pont ugyanugy ordibal mint ha barcat kozvetititene.
Rossz lehetett eddig úgy nézni, hogy pisztolyt nyomtak a fejedhez, és kényszerítettek.
Hála istennek, hogy nem látom ezeket a szerencsétleneket egy darabig.krisztiantobias írta: ↑2020.03.12. 13:02:26Legalább otthon a karanténban tudnánk nézni meccseket, de se La Liga se BL nem lesz![]()
És a válasz továbbra is ugyanaz: idegenben gyengék, otthon erősek.Vakmacska írta:hát, basszus, továbbra sem értem, hogy ettől a Valenciától hogy kaphattunk ki...
Ugyanezt írtam múltkor, szerintem a Ligában top 10-es a keretük. Mondjuk egyenlítettek, és még nincs vége, de számomra is meglepő, hogy ennyire gyengék idén.Tivadar6 írta:A Celtával mi van? Most nézem, hogy ők vannak az utolsó helyen, pedig a keretük nem rossz.
Gyerek? Lassan 40 éves a fickó.Vakmacska írta: Ez a Molina gyerek ahogy simán kicselezte a védelmet- igaz, bénáztak a védők is.
Abból a 15-ből egyet ellenünk szereztek. Amilyen a formánk, a végén az 2 bukott pont fog hiányozni.Vakmacska írta:Újfent kikapott az Espanol, totál utolsók 15 ponttal
tök igazad van, de attól még jól esett fikázódni egy jótAtlantis írta:de ez most pont rossz példa.
Persze, minden klub így csinálja, csak nálunk mindig megy a szájkarate, hogy így meg úgy fel leszünk nyomva, mert csúnyán viselkedtünk. aztán nem véletlen, h végül senki nem nyom minket fel soha. persze Bartoék is nagy zsiványok, kár lenne tagadni, de amit meg ilyenkor az Atlético és társai leművelnek, az szimplán álszentség, képmutatás a saját szurkolóik felé, illetve pénzkunyizás (gondoljunk arra, h végső soron megkapták azt a 10-20 milliót, és azóta szent a béke)Balinho írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ir-2739047
Nocsak-nocsak, szóval az Atletico úgy egyezett meg Cavanival, hogy előtte a PSG-vel nem (hivatalosan 2020. 01. 01-től tudnának egyezkedni lejáró szerződésű játékossal). Érdekes Griezmann esetében emiatt telesírták a világsajtót, pereltek, hisztiztek, de ha ők csinálják ezek szerint az oké, ráadásul gondolom jó pár hete/hónapja egyeztetnek vele a kis képmutatók